artuditu Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Jedna z najlepszych przygodówek za darmo! – GeekWeek.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Szkoda, że podałeś newsa dzień po fakcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 :oops: Dopiero dzisiaj meila dostałem/odebrałem a z braku czasu nie wczytałem się. Sorry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 (edytowane) Save 50% on Portal 2 on Steam Edytowane 4 Października 2011 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 (edytowane) Save 75% on Metro 2033 on Steam 2.5 euro za Metro 2033. Promocja do jutra (wtorek) 19:00. Edytowane 10 Października 2011 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 NA gog.com "Wiedźmin: Edycja Rozszerzona" za 4,99$ Witcher: Enhanced Edition, The - GOG.com Inne gry od Atari 50% taniej GOG.com Promocja weekendowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 (edytowane) Sword of The Stars + all addons Na steamie -75% po 5 euro do 28 października. Edytowane 20 Października 2011 przez Thomas 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 :o dzieki, prawie przegapilem. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 Zauważyłem jeszcze Batman - Arkham Asylum Game of the Year Edition -50% za 10 euro, ale nie wiem do kiedy to będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 Juz byl po 7,50 a chyba nawet do 5 spadal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 hmm na steamie wszystkie czesci GTA w komplecie za 7.5 euro, wiec chyba spoko okazja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 W Związku z premierą Football Managera 2012 przypomnę, że jego protoplasta (przez niektórych nadal uważany za najlepszą część) Championship Manager 01/02 jest dostępny za darmo. Game - Downloads - Championship Manager 2001/2002 Forums Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Cos ostatnio na Steamie wysyp fajnych promo, tez sobie wzialem ta kolekcje GTA juz sie chyba taka okazja nie powtorzy. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 IndieRoyale Chyba jakaś nowa inicjatywa albo ja o tym wcześniej nie słyszałem. Coś na wzór Humble Indie Bundle, tylko że pieniądze idą do twórców. Enjoy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 dzieki za info, akurat dzis pierwszy raz uslyszalem o Gemini Rue i pyknalme w demko. świetny klimat. oldschoolowa przygodowka, polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Kolejne Humble Bundle: The Humble Voxatron Debut (pay what you want and help charity) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 (edytowane) Witam Od czwartku 3 listopada znów gry w kochanej, zwłaszcza przez graczy, Biedronce. Cena standardowo 9,99 Link do spisu tytułów Gry z Biedronki - lista Edytowane 2 Listopada 2011 przez rudy 102 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaykay Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Zakupilem Riddicka i okazalo sie ze to "dwie gry w jednej". Na plycie znajduje sie tez pierwsza, odswiezona (w HD) czesc gry. Dwa hity za dyszke, jeden z lepszych growych zakupow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Zawsze tak było (2 w 1), więc nie ma co się tak cieszyć :) Od dawna ta gra jest tania, biedro ostatnio kiepskie gry daje w dobrej cenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 W biedronkowej promocji rowniez zakupilem Riddicka - bedzie na kiedys :) A teraz kolejna paczka gier indie: The Difficult 2nd Bundle - IndieRoyale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 na steamie ALIEN BREED TRILOGY za 5 euro. chyba dzis do wieczora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Elder Scrolls IV: Oblivion za 4.99€ (wersja Deluxe 6.24€) na Steamie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 (edytowane) Super Meatboy Anniversary Pack za 22,59€ na Steamie... Prócz tego, dzisiaj została wydana całkiem interesująca przygodówka w starym dobrym stylu (grafa może niektórych odrzucać, ale zagrać warto - choćby dla klimatu/muzy i fabuły) - Gemini Rue w cenie 19.90zł... Edytowane 18 Listopada 2011 przez wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Na GOG.com dodali sporo tytułów, więc jak ktoś ma CDPunkty w CDPROgram, to jest w czym wybierać. Przelicznik jest prosty: 150 pkt - można wybrać każdą grę za 5,99$, 300 pkt - gra za 9,99$. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 (edytowane) Jak mam niby wziąć grę za punkty jak np. jest na gog, a nie ma na cd projekt? bo dałeś przelicznik, a tak sie chyba nie da... ;> Edit: Jakby ktoś nie wiedział. Wybieramy grę na cdProgram jakąkolwiek, byle w cenie tej, która jest na gog.com, zostajemy przeniesieni do zakładki CDProgram z kodem który "kupiliśmy" za punty, i tam mamy: "Zapisz lub zapamiętaj swój kod i kliknij tutaj aby zakończyć transakcję i rozpocząć pobieranie gry." Klikamy "kliknij TUTAJ" i przenosi nas na gog. Wtedy możemy wybrać grę za daną kwotę, niekoniecznie tą, którą wybraliśmy na CDProgram. Już ściągam wieśka (pudełkową musiałem sprzedać :<) Edytowane 22 Listopada 2011 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Już miałem odpisać, a widzę, że sam do tego doszedłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Kolejne Humble Bundle: The Humble Introversion Bundle (pay what you want and help charity) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nagły Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 silent storm dla mnie ma pare takich drobnych błęów, co chrzani rozgrywkę, i jest bardzo schematyczny, ale chyba lepszy od fallouta taktika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2011 Odnosnie wspomnianej wyzej gry Gemini Rue... Przed chwila ja skonczylem i musze powiedziec, ze jestem pod ogromnym wrazeniem. Dojrzala i bardzo dobrze poprowadzona fabula, mroczny klimat z dopelniajaca calosc muzyka. Gra wciaga jak bagno, a nie gustuje raczej w przygodowkach point'n'click - jest to chyba dopiero druga tego typu gra, ktora ukonczylem. No coz, musze powiedziec, ze dalem sie jej porwac i polecam zrobic to innym ;) Jezeli chodzi o dlugosc rozgrywki, to ukonczenie jej zajelo mi niecale 8 godzin. W tej chwili jest dostepna za 4 euro na jesiennej wyprzedazy Steama - mnie udalo sie ja pozyskac na pierwszej akcji Indie Royale. @wreq: Tak z ciekawosci, skad ta kwota 19,90? Cena sugerowana przez dystrybutora to 39,99, ale w sklepach netowych widzialem ja za 34,99. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 Tym razem muzyka z gier indie, czyli Indie Music Bundle :) Dziś z okazji "Black Friday" 10 albumów za 1$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...