Dammeron Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 https://www.humblebundle.com/ cywilizacje do kolekcji ;p -1 za nieczytanie wcześniejszych postów. :P Już prędzej mógłbyś napisać o promocji na gry Paradox w Humble Store. Można wyłapać EU IV w niezłych cenach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Raczej takie sobie te promocje, zwłaszcza że większość gier Paradoxu była kiedyś w zwykłym HB. W ogóle HB store raczej szału nie robi.http://giveaways.bundlestars.com/Można zgarnąć PID za free, ale jak to zwykle bywa czasami serwery nie wyrabiają, a i liczba kluczy ograniczona. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 http://giveaways.bundlestars.com/ ;) Gra PID za free - zostało jeszcze parę tysięcy kluczy. ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Poszło Pany,dzięki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Nowa IndieGala - http://www.indiegala.com/ tytuły dość ciekawe... tylko jest lekki zonk, bo do chwili obecnej nie dostałem klucza/kluczy i z tego co widzę nie tylko ja mam taki problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 dzięki za info o PID, już mam kluczyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jam Jest Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Wiecie coś więcej na temat tej promocji bodajże CDA z Biedronką?? Od 10 lutego rozpocznie się wyprzedaż blisko 300 tytułów gier komputerowych po 9,99 zł. Lista: Agatha ChristieAge of Empires: The War ChiefsAgatha Christie: Kolekcja TajemnicAlicja w Krainie CzarówAlien Nations IIAliens Colonial Marines Edycja LimitowanaAlone in the DarkAlone in the Dark: Near Death InvestigationArtur i MinimkiAsterix Gallic WarAsterix na olimpiadzieAtomówki 2Atomówki: Atak klonów straszliwego Mojo JojoAtomówki: Wielka potyczka z Księżniczką ChytruskąAuraBATMAN Sprawiedliwość ponad wszystkoBattle L.A.BesiegerBeyond DivinityBionic Commando: RearmedBlacksite: Area 51Blood BowlBratz 4 RealBratz 4 Real Szkoła talentówBratz Super BabyzBratz ŚlicznotkiBroken Sword: Anioł ŚmierciCapsizedChivalryChronicles of Riddick Assault on Dark AthenaClive Barker's JerichoCodename Panzers Zimna WojnaColin McRae DirtDemiGodDeponiaDeponia 1&2Deponia 2Devil May Cry 4Dirt 3Disney 102 DalmatyńczykiDisney Edukacja: Magic English 2011Disney Kraina Gier KopciuszekDisney Król LewDisney Ksiezniczka: Bajkowa PodrozDisney Ksiezniczki: Moja Bajkowa przygodaDisney Księżniczka i ŻabaDisney Kurczak Mały: As w akcji!Disney Magiczna Kolekcja Auta: Przygody w Chłodnicy GórskiejDisney OdlotDisney Opowieści z Narnii: Książe KaspianDisney Przygody DzwoneczkaDisney RatatujDisney Szalone Przygody Kaczora DonaldaDisney Toy Story 2 Gra AkcjiDisney Toy Story 3Disney Toy Story ManiaDisney UniverseDisney WitchDisney Zaloga G Divinity AntologiaDivinity II Developer's CutDodatek Heroes of Might and Magic V: Kuźnia PrzeznaczeniaDodatek Neverwinter Nights 2: Maska ZdrajcyDookoła Filmu Gotowe na wszystkoDragon CommanderDuduś WesołekDungeon LordsDungeonsDungeons: Dark LordDwa TronyEador: Władcy rozdartego świataEarth UniverseEEP 8.0 - profesjonalny symulator koleiEpic Mickey 2Extra Klasyka 4 Clive Barker's JerichoExtra Klasyka 4 Rise of ArgonautsF1 Race StarsFahrenheitFarming GiantFarming Simulator 2009Fineasz i Ferb: Nowe wynalazkiFormula 1 2012FREAKOUTFrontlines: Fuel of WarFuelFull Spectrum WarriorFull Spectrum Warrior: Ten HammersGamebook Alien vs PredatorGamebook Two Worlds 2Gamebook Worms RevolutionGas GuzzlersGdzie jest NemoGhost MasterGoblinsGolden HordeGood Life - Symulator raju tropikalnegoGoreGothic 3: Forsaken GodsGrand Ages RomeGrywalność Bunch of HeroesGrywalność Doc ClockGrywalność Gemini RueGrywalność Super Meat BoyGrywalność The BallGrywalność Zeno ClashGTR EvolutionHammer and SickleHannah Montana The MovieHarbingerHard ResetHarveys New EyesHeroes of Might and Magic V: Kuźnia PrzeznaczeniaHigh School Musical 3HomefrontHugo Lemon TwistHugo Misja HawajeI-DiggerI-DragonIniemamocniItchJoint Task ForceKrol Artur Sasi i DruidziKrol FutboluKról ArturKrólik Bystrzak Język angielski dla najmłodszych 2008/2009Kubuś i przyjacieleLilo i Stich: Nieziemskie KłopotyLondyn 2012Lost Planet ColoniesMahjonngMałpie opowieści: Dolina Szakala 11-12Małpie opowieści: Królewna Sundary 7-8Małpie opowieści: Muzeum Rozmaitości 8-9Małpie opowieści: Opactwo Aviath 9-10Małpie opowieści: Zamek Drakonina 10-11Mały Adibu W Fabryce CukierkówMały Adibu W Ogrodzie NiespodzianekMały Adibu W Wesołym CyrkuMały Adibu z wizytą w ZOOMały Adibu Zaprasza Na UrodzinyMega Gra Brzydkie KsiążątkoMerida WalecznaMis Uszatek Letnia szkoła matematykiMiś Uszatek: Przygoda z liczbamiMoj Brat NiedzwiedzMoto GP 08Muminki Jesienna PrzygodaMuminki Jesienne PrzyjęcieMuminki Tajemnica Niewidocznego dzieckaMuminki Tajemnicze GłosyMuminki: W dolinie MuminkówMuminki: Zima MuminkówNeverwinter Nights 2Neverwinter Nights 2: Maska ZdrajcyNowy Gamebook: Chivalry Nowy Gamebook: Dark Eye Klatwa WronOdjazdowy RajdOpowieści z Narnii: Lew, Czarownica i stara szafaOutrun Coast to CoastPainkiller Hell & DamnationPainkiller OverdosePainkiller: Czarna EdycjaPainkiller: ResurrectionPatriotsPenumbra AntologiaPiotruś PanPlanescape: TormentPodbój Rzymu (Against Roma)Postal 10th AnniversaryPower RangersPusherPUZZLE QUESTRACE '07: The Official WTCC GameRed Faction ArmagedonRed Faction GuerillaRise of ArgonautsRise of Nations: Rise of LegendsRodzinka RobinsonówRóżowa Pantera ratuje dzikie zwierzętaRóżowa Pantera ratuje planetę ZiemięRóżowa Pantera z misją w kosmosieSafecrackerSaga GothicSaga Icewind DaleSam & MaxSamolotyScania + Euro Track SimulatorSega Mega Drive Collection VOL 1Sega Mega Drive Collection VOL 2Sega Mega Drive Collection VOL 3Sega Mega Drive Collection VOL 4Sega Mega Drive Złota EdycjaSerious Sam HD: Drugie StarcieSeven Kingdoms ConquestShaiyaShogun 2 Zmierzch SamurajowSonic Mega Collection PlusSpace SiegeSparta Fate of HellasSpellForce 2 Złota EdycjaSpellforce 2: Czas Mrocznych WojenSpellforce 2: Faith in Destiny+Dstorm+ShadowWSpellforce Złota EdycjaSprint Cars: Road to KnoxvilleStarCraft + Brood WarStarngleholdStormriseSTUBS THE ZOMBIESUFFERINGSupercena Monster Truck RumbleSupercena ZGRYWUS: Wykończ Szefa!Supreme CommanderSupreme Commander Złota EdycjaSupreme Commander: W obliczu wrogaSymulator ambulansuSymulator kamieniołomuSymulator kopalniSymulator Pola KempingowegoSymulator służb ratunkowych 2012Symulator StoczniSymulator Trainz Budujemy MinikolejSymulator Transportu RzecznegoSymulator WędkarstwaSymulator zamiatarki ulicTactical OpsTexas PokerThe ClubThe Dark Eye - Klatwa WronThe First TemplarThe WheelmanTopSellerTrainz 2010TorchlightTrain Giants / A-Train9Trainz RS 2006Tron EvolutionTropico 3Tropico 3 Złota EdycjaTropico 4 + Czasy wspolczesne TurokTwilight Scene it?Two WorldsTwo Worlds 2Tycoon City: New YorkTygrysek i uczta PuchatkaUniverse at War: Earth AssaultVan HelsingVancouver 2010Viking - Battle for AsgardVirtua Tennis 2009Wall-EWar LeadersWar Leaders Clash of NationsWarhammer 40 000 Dawn of War IIWarhammer 40 000 Dawn of War: Dark CrusadeWarhammer 40 000 Dawn of War: SoulstormWarhammer 40 000 Dawn of War: UniverseWarhammer 40 000: Dawn of WarWarhammer 40 000: Dawn of War 2 - RetributionWarhammer 40.000: Dawn of War 2 - Chaos RisingWarhammer 40.000: Dawn of War 2 Złota EdycjaWorld in ConflictWorms RevolutionWrzesien 39X-BladesZabawa z KubusiemZaplataniZgrywus Wykończ Szefa + Zgrywus 2: Nie ma Zmiłuj 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) Nowy Be Mine bundle. Nie ma tierów, za minimum 1$ dostajemy ÆRENA - Clash of Champions (2-pack*) - Steam, Windows Ultionus: A Tale of Petty Revenge - Desura, Greenlight, Windows, Mac, Linux Redshirt - Steam IL-2 Sturmovik: 1946 - Steam Grimm (Complete 3 seasons) - Steam Shufflepuck Cantina Deluxe - Steam, Desura, Windows, Mac, Linux Infected: The Twin Vaccine: Collector's Edition - Steam, Windows + bonusy http://groupees.com/bm11 Edytowane 6 Lutego 2014 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Na konsoleigry.pl jest Arma III za 69.00zł - klucz steam Czy klucze z tego sklepu są bezpieczne? Edytowane 9 Lutego 2014 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 Co do posta @Jam jest i tytułów z biedronki . Pojechali po całości , może 10% tego co rzucą jest coś warte , niektórych tytułów to nawet bym nie brał za darmo . Ciekawi mnie co to za pozycja to Earth Universe - przychodzi mi do głowy tylko 2 tytuły gier - Empire Earth oraz "polska" seria RTS-ów Earth 21xx . Chyba że to jest coś innego . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 Earth Universe to to komplet seri Earth 21xxSam jak znajdę w "swojej" biedrze albo jakiejś okolicznej skuszę napewno się na: Universe at War: Earth Assault dosyć fajnego RTSa z ciekawymi rasami. Nie jestem natomiast pewien tego "Van healsinga", czy to ten względnie nowy hack & slash czy gra, która swego czasu wyszła apropo filmu pod tym tytułem(jednak nie na PC). Po za tym możę coś jeszcze zgarnę jak będzie, za taką cene może też ogarnę Stormrise i AvP.Teraz też empik sporo gier przecenił, jednak imo tytuły nie lepsze od tych w giermaszu. A i oddzielnej strony promocji nie ma, więc każdy musi szukać sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 3 Biedrony i Starcrafta nie ma Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Albo gimbaza z allegro ostro zbiera egzemplarze(nic tylko zaraz szukać ofert po 20zł), albo magazynowcy z biedronki mieli pracowitą noc, bo w sklepach bida. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jam Jest Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Co do posta @Jam jest i tytułów z biedronki . Pojechali po całości , może 10% tego co rzucą jest coś warte , niektórych tytułów to nawet bym nie brał za darmo . Bida panie straszna, ja nie znam większości z tego. Sam szit pierwszej klasy. A jak trafi się wartościowy tytuł, to pewnie bardziej cwana obsługa puszcza na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Ancient - http://www.gamersgate.com/DD-UAWEA/universe-at-war-earth-assault Universe at war za 1.5 euro. W biedrze chyba nie będzie taniej. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 byłem w 3 biedronkach w moim mieście i wartościowych tytułów zero, sam syf, chyba że będzie druga fala i rzucą coś na rzeczy, podsumowując z wielkiej burzy mały deszcz, żeby nie powiedzieć że brak deszczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 byłem w 3 biedronkach w moim mieście i wartościowych tytułów zero, sam syf, chyba że będzie druga fala i rzucą coś na rzeczy, podsumowując z wielkiej burzy mały deszcz, żeby nie powiedzieć że brak deszczu Hehe ja byłem we wszystkich jakie u mnie są (5 sztuk) i też nic wartościowego nie znalazłem.Sam disney i tym podobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 https://freegame.greenmangaming.com/ Post Apocalyptyc Mayhem za free. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 Pewnie te trochę ciekawsze wcale nie widziały półek w sklepie i za chwilę wylądują na allegro. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seed Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) Zjechałem dwie biedronki i udało mi się znaleźć StarCrafta, Hard Reset, Fuel, Supreme Commander Złota Edycja i World in Conflict. Po cichu liczyłem na Warhammera ale niestety..ps. Atak klonów straszliwego Mojo Jojo też nie znalazłem :< Edytowane 13 Lutego 2014 przez Seed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 byłem w 3 biedronkach w moim mieście i wartościowych tytułów zero, sam syf, chyba że będzie druga fala i rzucą coś na rzeczy, podsumowując z wielkiej burzy mały deszcz, żeby nie powiedzieć że brak deszczu Niestety, ilość wartościowych gier jest minimalna, a badziewia leży fura... Dobry nawet Hard Reset i Aliens za 10 złotych, ale konieczność biegania po biedronkach, żeby znaleźć cokolwiek ciekawego, to lekkie nieporozumienie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 nowy weekly salehttps://www.humblebundle.com/weeklyi wystartowal kolejny bundle od bundle starshttp://www.bundlestars.com/all-bundles/crazy-machines-bundle/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 Na GOG.Com dungeon keeper za free Wysłane przy użyciu Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 Na origin z kodem LOVE gry wydane przez EA (chyba wszystkie) o 50% taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 Na GOG.Com dungeon keeper za free Wysłane przy użyciu Tapatalk Dzięki za cynk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 na gog klasyki z dnd za bezcen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow616 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 Dzięki za info akurat o Dungeon myślałem około tygodnia temu nie wiem z jakiego powodu... chyba z kimś o klasyka debatowałem a tu proszę ciach i jest :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 (edytowane) Humble Indie Bundle 11 - https://www.humblebundle.com/Co laska:- Guacamelee! Gold Edition- Dust: An Elysian Tail- Giana Sisters: Twisted Dreams- The SwapperPowyzej sredniej:- Antichamber- Monaco: What's Yours is Mine Kazda gre mozna podpiac z osobna (przynajmniej w podstawie). Edytowane 18 Lutego 2014 przez brachol 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgaduję, że później dołączą do zestawu dodatek do GS i szczerze na to liczę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jankarp Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Mam taką zasadę, że albo darmowe gry albo drogie... Zbyt wiele razy przejechałem się na tanich grach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...