IamWeasel Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Niezłe, tylko nie na każdym skinie będzie się dobrze prezentować. Mógłbyś przedstawić opcje pod poszczególne skórki? Zmieni kolor płomienia i będzie ładnie. Moze byc... chociaz jak ktos wyzej napisal kojarzy sie ze spider-manem :D Mam rozumiec ze to nie jest jeszcze oficjalne logo ? Przeczytaj drugi post w tym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 bardzo śmierdzi :D obrócony q3 Chaos jedynie ta poświata wygląda fajnie reszta bleee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Loga, które teraz widzicie na wszystkich skórkach są dziełem IamWeasel i są tymczasowe, aby skórki ciekawiej wyglądały. Po konkursie na nazwe, pomyśli się coś o logach, tylko już nie będzie można wybierać za pomocą ankiety czy głosowania, sami wybierzemy i zamieścimy. Powiem co i jak, jeśli będzie taka potrzeba na nowe logo. (będzie :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Raczej q1 bym powiedzial.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Niezłe, tylko nie na każdym skinie będzie się dobrze prezentować. Mógłbyś przedstawić opcje pod poszczególne skórki?poszly juz do romka Charcoal Darkness Desert Innovision Pure Rooq to taki 10minutowiec ;] Edytowane 5 Maja 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) nie wiedziałem, że na forum mamy tylu artystów :] ps. powtarzam prośbę, możecie skasować tą poświatę Invision – paskudne (skasujcie białą poświatę i dajcie mocniejsze kolorki dla tych kreseczek ;) ) Darkness - paskudne (skasujcie białą poświatę i dajcie mocniejsze kolorki dla tych kreseczek ;) ) Charcoal – ujdzie, ale też nie jest za heyah Rooq – ładne, ale coś brakuje Desert - ładne, ale coś brakuje Pure - ujdzie, ale też nie jest za heyah Pure Blue - ujdzie, ale też nie jest za heyah MareCeK podzielam zdanie Jonathana, coś za blisko temu logu do Q, a pamiętaj że fani unreala nie próżnują ;) Edytowane 5 Maja 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 sie nie podoba to trudno :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 hehe albo mi sie wydaje albo w przyszlosci masz zamiar wygrac ta wypasiona obudowe naszego kolegi od nazwy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Smierdzi Q3?? :PTak tylko troszeczke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 hehe albo mi sie wydaje albo w przyszlosci masz zamiar wygrac ta wypasiona obudowe naszego kolegi od nazwy :lol:pff .. ja mam Chiefa .. a logo to tylko po to zeby Rafałek nie dal mi bana za to ze go nie poznaje na Targach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 cavarr => obecne czerwone logo w darkness jest ekstra i zadnej poswiaty tam nie widze ;] tylko czerony napis na ciemnym tle, moze pora monitor zmienic [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Fajne Chaos, bardzo fajne. Tak jak napisałem wcześniej, te co są już zamieszczone zostaną przez jakiś czas. Na dzień dzisiejszy nie potrzeba kolejnego loga, więc nie męczcie się chłopaki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Chaos: Cudeńka te niektóre. 3 od końca (to niebieskie) pasuje do Pure-Blue. Chętnie bym zobaczył coś podobnego dla Pure (Red). Dla Darkness 2 od góry.. (imo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) niemiec a to co jest :( chłopaki jak zwał tak zwał :), ale wg mnie to lipnie wygląda :[ Edytowane 5 Maja 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Już nie mam siły zmieniać. Zostanie przez kilka dni a później zamieścimy już nowe loga. Poświata a dokładniej obramowanie to moja sprawka i mi się podobało ale jak widzę wam nie. Szkoda, ale przez kilka dni musi wystarczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 niemiec a to co jest :( to sa wlasnie te po mojemu "farfocle" a po Niemcowemu "linie wymiarowe" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) To tylko dla ciekawych napisze, że tak miały wyglądać wersje dla charcoal: darkness: to sa wlasnie te po mojemu "farfocle" a po Niemcowemu "linie wymiarowe" Niemca w to nie mieszaj, pretensje kierować do mnie :) Edytowane 5 Maja 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 dobra .. ja spadam :) jakby ktos chcial loga to romek wie gdzie mnie szukac;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Poświata a dokładniej obramowanie to moja sprawka i mi się podobało ale jak widzę wam nie.Widocznie trafiłeś na ludzi którzy nienawidzą pisma technicznego i mieli przez to problemy w szkole :lol: Sam do nich naleze , ale logo mi sie bardzo podoba;] pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Smierdzi Q3?? :P bardzo śmierdzi :D obrócony q3 (...) (... )MareCeK podzielam zdanie Jonathana, coś za blisko temu logu do Q, a pamiętaj że fani unreala nie próżnują ;) Heh... to skojarzenie z q3 dopiero teraz zauważyłem. Ale dobrze, bo to logo dla znajomego i nie ma nic wspólnego z fontem który robię i który (mam nadzieję) się Wam spodoba ;) Jeszcze tylko ~70 znaków i czcionka gotowa :? Iam Weasel: dlaczego nie antyaliasujesz linii? Takie po zresamplowaniu wyglądają jakby piorun strzelił w rabarbar :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxer Edward Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Logo całkiem, całkiem ;] Zobaczymy jak bedzie wygladało finalne logo, kiedy juz serwis stanie na równe nogi. Bynajmniej obecne logo nawet mi pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Heh... to skojarzenie z q3 dopiero teraz zauważyłem. Ale dobrze, bo to logo dla znajomego i nie ma nic wspólnego z fontem który robię i który (mam nadzieję) się Wam spodoba ;) Jeszcze tylko ~70 znaków i czcionka gotowa :? Iam Weasel: dlaczego nie antyaliasujesz linii? Takie po zresamplowaniu wyglądają jakby piorun strzelił w rabarbar :/ Po co, skoro logo jest i tak odpowiednio zmniejszane i wtedy się zantyaliasinguje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Iam Weasel: dlaczego nie antyaliasujesz linii? Takie po zresamplowaniu wyglądają jakby piorun strzelił w rabarbar :/ Lepsze takie niz zadne, chlopak zrobil a zamiast pochwalic samie slowa krytyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Po co, skoro logo jest i tak odpowiednio zmniejszane i wtedy się zantyaliasinguje? To Twoje zdanie. Ja już z praktyki wiem, że linia bez AA (nie anonimowego alkoholika ;) ) nigdy nie będzie po zmianie rozmiaru taka sama jak z AA. Inna sprawa, że dobrze jest jeszcze po zmniejszeniu rozmiaru dopasować wyostrzenie. Dobra, koniec dyskusji z mojej strony. Będę później, muszę iść na zajęcia ;) .:.:edit:.:. Lepsze takie niz zadne, chlopak zrobil a zamiast pochwalic samie slowa krytyki. Ja tylko służę radą ;) Edytowane 5 Maja 2006 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Może i masz rację, kiedyś porównam. Panie, ja się tam nie znam, ja tu tylko sprzątam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Może i masz rację, kiedyś porównam. Panie, ja się tam nie znam, ja tu tylko sprzątam. nie łam sie man ... na Tw.... znacyz Pure.. zawsze marudzą ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Oj marudzucie jakby te logo mieli wam na pośladku wytatułować ;) Przecież wadomo jak sprawa wygląda :D ja też sobie pomarudze, a co! ;) @Chaos - ładne te logo, ale imo było by ładniejsze gdyby nie ta faktura na literach :) ale to tylko IMO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Moje i tak najlepsze! <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Oj marudzucie jakby te logo mieli wam na pośladku wytatułować ;) Przecież wadomo jak sprawa wygląda :D ja też sobie pomarudze, a co! ;) @Chaos - ładne te logo, ale imo było by ładniejsze gdyby nie ta faktura na literach :) ale to tylko IMO :D na posladku to najlepiej sobie wytatuowac "Twoje imie" taki zwrot potem idziesz z ludzmi w zaklad o 100wke mowiac "Chcesz sie załozyc ze mam wytatuowane na tylku Twoje imie?" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Oj marudzucie jakby te logo mieli wam na pośladku wytatułować ;) Przecież wadomo jak sprawa wygląda :DWłaśnie i dlatego logo powinno być proste i estetyczne. Take jak to np.: Swoją drogą przypomina troche stare logo tweaka :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...