grzegrz Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 ja nie wiem kiedy to urosło do tylu stron! siedze i sie nudze bo mam przerwe w robocie. Ha! swieci słonce! ale co z tego jak o 5:00 trzeba wstawać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Właśnie wróciłem do domu, bo mam zwolnienie z WFa :) Ale i tak zaraz musze lecieć na Polaka <_< Za firewallem nie jest aż tak źle, ale zaczyna się chmurzyć :| wstałem ... i łeb mnie boli od ptaków... dziś to myślałem ze, mnie krew zaleje, jeszcze mam papuge ktora im pomagała, chyba są w jakiejś zmowie - chcą mnie wykończyć, ale ja się nie dam wytnę wszystkie drzewa w koło domu :evil:Masoński spisek :P Edytowane 29 Maja 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 U mnie wieje, jest fpyte pochmurno, ale teraz swieci sloneczko, ktore dalo rade przebic sie przez warstwe czarnych jak smola oblokow [; Zaraz czeka mnie wyprawa na poczte i do sklepow ;F Tak mi sie nei chce [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 wstałem ... i łeb mnie boli od ptaków... dziś to myślałem ze, mnie krew zaleje, jeszcze mam papuge ktora im pomagała, chyba są w jakiejś zmowie - chcą mnie wykończyć, ale ja się nie dam wytnę wszystkie drzewa w koło domu :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) A ja dzis na maxa roboty w pracy i dzien zapowiada sie jakis nie wiem - przybity doslownie :( Znacie cos na zajebiste samopoczucie? Niestety alk nie wchodzi w gre przez .... dżob Edytowane 29 Maja 2006 przez hydro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) jak na wakacyjna robote w mcdonaldzie 5.30/h, to gowaniana stawka :lol: ? ps. cenie sie :plum: Edytowane 29 Maja 2006 przez dzik86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Poziom tematu widzę gwałtownie maleje... przeczytales to wszystko?:> trzeba troche podniesc poziom [; bo zaraz jakismoder wparuje ze skrzynka procentow i zacznie rozdawac:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) przeczytales to wszystko?:> trzeba troche podniesc poziom [; bo zaraz jakismoder wparuje ze skrzynka procentow i zacznie rozdawac:P E tam nie dramatyzuje. :razz: A pogoda jest w decha nawet mi się niechce iść do sklepu po loda. :lol2: Edytowane 29 Maja 2006 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 jak na wakacyjna robote w mcdonaldzie 5.30/h, to gowaniana stawka :lol: ? ps. cenie sie :plum: Jezeli zamierzasz podjadac to tak, dobra stawka ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ale zrobiliscie tasiemca! ;] poca no nie wiem czy sie da tak podjadac w makdonaldzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Na dworze taka pogoda a ja siedze w szkole na informatyce <_< I omawiamy autofiltry w excelu ... zieeew :o dzik86 : Fajna stawka ;) A na jakim dokładnie stanowisku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Właśnie przed chwilą mrugnęło mi, jak niewidoczna osoba zmienia status :lol: 5.30 za godzine? Mogłoby być gorzej Widziałem, że pracownicy mają taki pokój w którym mogą jeść (przynajmniej w maku obok mnie :)) Kaaban : Logo zawsze mnie nieźle denerwowało, głupie to :) Edytowane 29 Maja 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Czyli wychodzi na to ze wcale nie jest tak nuuudno bo ludzie szybko i w duzych ilosciach podjeli temat :) A ja dzis na maxa roboty w pracy i dzien zapowiada sie jakis nie wiem - przybity doslownie :( Znacie cos na zajebiste samopoczucie? Niestety alk nie wchodzi w gre przez .... dżob Zajaraj sobie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Na dworze taka pogoda a ja siedze w szkole na informatyce <_< I omawiamy autofiltry w excelu ... zieeew :o dopiero :huh: myślałem że niższego poziomu infy jak u mnie w szkole to nie ma :lol: my nawet skończyliśmy (przez 2 klasy gim): worda, excela (oczywiście same podstawy), logo, html i teraz power point :lol2: żenada :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 rok temu w makdonaldzie oferowali ponad 4zł, po odtraceniu podatków wychodziło jakies 3,30 na łape. Oczywiscie obejmowalo sie kilka stanowisk: sprzataczka,kucharka,kasjerka. Byłes 3in1. Oni chyba co 2 tygodnie zmieniaja caly personel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) rok temu w makdonaldzie oferowali ponad 4zł, po odtraceniu podatków wychodziło jakies 3,30 na łape. Oczywiscie obejmowalo sie kilka stanowisk: sprzataczka,kucharka,kasjerka. Byłes 3in1. Oni chyba co 2 tygodnie zmieniaja caly personel. Jakos po obejrzeniu "Poranku Kojota" (chyba) i slawetnym teksie "...lejemy czasami z kumplem do frytek ... " odechcialo mi sie MaCdonaldowych specjalow :lol2: ale czasami sie skusze. Choc ostatnio to po 4x chessburger walilem takie baki ze moglbym kogos zagazowac. Edytowane 29 Maja 2006 przez -Caleb- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Zajaraj sobie :)Nie namawiaj do złego :D Edit : 500 tny post tematu [; Kaaban : Polski system edukacji :lol: Edytowane 29 Maja 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Testujemy cierpliwość moderacji [; joke :lol2: Nie drażnij rekina, bo dostaniesz płetwą. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Taaa, w MD ludzie musza niesamowicie zapieprzac, dostaja mala kase i traktowani jakos super tez nie sa... doslownie jak robota w super marketach. Zmieniaja co chwile ludzi bo kto tam wytrzyma dluzej niz miesiac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Nie drażnij rekina, bo dostaniesz płetwą. :-P Sikor, ostatnio coraz rzadziej widać akcje w wykonaniu Twojej płetwy Coś tak jakoś "przycichłeś" Uważaj bo bedziesz pierwszy :PJa nie chce dostać :D Edytowane 29 Maja 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Taaa, w MD ludzie musza niesamowicie zapieprzac, dostaja mala kase i traktowani jakos super tez nie sa... doslownie jak robota w super marketach. Zmieniaja co chwile ludzi bo kto tam wytrzyma dluzej niz miesiac?uwierz mi ze robota w supermarkecie (np. carrefour) jest nieporownywalnie lepsza Edytowane 29 Maja 2006 przez Pluskwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Albo w Biedronce <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 AragornPL : Ja jednak wolę jak siedzi cicho... :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 i po co ja dzisiaj do tej szkoły poszedłem? tylko polski był pogoda całkiem całkiem, może nawet pojeżdżę na rowerku trochę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 A u mnie nawet ciepło, a na deszczyk się nie zapowiada :) Sikor, ostatnio coraz rzadziej widać akcje w wykonaniu Twojej płetwy Coś tak jakoś "przycichłeś" Uważaj bo bedziesz pierwszy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Wy to fajno macie ;) a ja musze sie kisic w 4-pietrowym bloku w warszawie ;)A gdzie, bo obok mnie są takie bloki ;] Właśnie wróciłem do domu, bo mam zwolnienie z WFa :) Ale i tak zaraz musze lecieć na Polaka <_< A gdzie chodzisz do szkoły i jakiej?? :> bo zaraz jakismoder wparuje ze skrzynka procentow i zacznie rozdawac:PProcentów nigdy za wiele :) poca no nie wiem czy sie da tak podjadac w makdonaldzie :) Trzeba mieć 18 lat. A poca nie ma i jest za młoda [gluteus maximus] ;] Nie drażnij rekina, bo dostaniesz płetwą. :-PPłetwa z przystawką w postaci procentów?? B) Edytowane 29 Maja 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) el0 :> zawsze mnie zastanawialo co jest w maku za takimi drzwiami z zamikiem szyfrowym [; kiedys mnie wyzucili jak probowalem zgadnac kod:P i nastepny post to nowa strona:> Edytowane 29 Maja 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) U mnie pochmurno i wieje jak diabli ... EDIT: 18 strona moja :banana: B) Edytowane 29 Maja 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 To niech ktos pojdzie do maca i powie nam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Sikor, ostatnio coraz rzadziej widać akcje w wykonaniu Twojej płetwy Coś tak jakoś "przycichłeś" Eee tam, płetwa tylko się nieco utajniła, ale jej skuteczności zarzucić nic nie można. Właśnie sobie wdepłem (sic!) w ten temat i coś mi drgać zaczyna. Oby "dzieło" AndyN nie zamieniło się w klon dawnego el0testowego, bo w rezonans mi wpadnie. :twisted2: Ja nie chce dostać :DŁaj :?: Dobra płetwa nie jest zła. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...