Sikor Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Deżawu B)Ctrl-C, Ctrl-V potęgą jest. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Wreszcie się wyspałem (chyba z 7h) Sikor, jaka idiotka musiała z niej być (sam zresztą nie wiem co to Depeche Mode - nie słucham, ale coś mi sie o uszy obiło i nie klasyfikowałbym tego tak jak ona) Ahmed, nie no przypałowa okolica, dziadek z kosą rox :) Pioorek, mi by sie nie chciało, super przepis. Zostaniesz jakimś kucharzem chyba :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:I co w tym śmiesznego? Edytowane 26 Czerwca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 sam zresztą nie wiem co to Depeche Mode - nie słucham :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Dżem Dobry ! Niedawno wstałem, jem sniadanko i niedlugo jade nad jeziorko :D Pogoda niezla, zapowiada sie goracy dzien. Nie mam zamiaru sie kisić przed kompem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 KUR$#@ poszedłem spać o 3.00 rano a z wyra o 6.00 wywaliło mnie GORĄCO :mur:. Lóżko to teraz mam wodne (a raczej potne). Jeszcze trochę i oszaleję ! Jak znam życie to teraz gdy ma być chłodno to grzeje a gdy będę chciał jechać na wakacje z dziewczynami to pewnie będzie padać ... może to i dobrze, będziemy stale siedzieć w namiocie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 siema pogoda jak zawsze, za ciepło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 jak wam cieplo to moze wybierzecie się gdzieś za firewall ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 jak wam cieplo to moze wybierzecie się gdzieś za firewall ?nie mam zamiaru wystawiać się na jeszczze większą temperaturę, co ugotować się mam?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Cześć!! Nie było mnie prawie jeden dzień, a Wy tyle już napisaliście :blink: :wink: spamery :lol2: :lol: :wink: Jezu jak dziś goraco!! chyba ponad 30*C... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 U mnie ponad 31*C i w samo poludnie mam jazdy... Nie wiem jak tam wytrzymam w tej saunie :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Szalony Ahmed nie złe masz tam przygody "dziadek z kosą" :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Sikor, jaka idiotka musiała z niej być (sam zresztą nie wiem co to Depeche Mode - nie słucham, ale coś mi sie o uszy obiło i nie klasyfikowałbym tego tak jak ona)Swego czasu była to wręcz kultowa muza. Ja tam, co prawda, nie popadłem w te klimaty, ale przynajmniej wiedziałem co to jest. A inteligencji blondi nie analizowaliśmy. Poszła sobie na szczęście. Zresztą te różowe z błyszczącymi draperiami tu i tam zwykle są pozbawione inteligencji. :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Swego czasu była to wręcz kultowa muza. Ja tam, co prawda, nie popadłem w te klimaty, ale przynajmniej wiedziałem co to jest. A inteligencji blondi nie analizowaliśmy. Poszła sobie na szczęście. Zresztą te różowe z błyszczącymi draperiami tu i tam zwykle są pozbawione inteligencji. :twisted2: jak to?? a kto lepiej na wydawaniu pieniędzy na głupoty się zna?? :lol2: Edytowane 26 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 wstałem i zapowiada sie kolejny nudny dzień, a ja na dodatek nie mam w co grać pozostaje mi Gothic II, którego już i tak 5 razy ukonczyłem, albo empik i nabycie czegoś ciekawego za dwie dychy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 wstałem i zapowiada sie kolejny nudny dzień, a ja na dodatek nie mam w co grać pozostaje mi Gothic II, którego już i tak 5 razy ukonczyłem, albo empik i nabycie czegoś ciekawego za dwie dychy....ale w gothica fajnie se tak pograć przejdź go kolejny raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 wstałem i zapowiada sie kolejny nudny dzień, a ja na dodatek nie mam w co grać pozostaje mi Gothic II, którego już i tak 5 razy ukonczyłem, albo empik i nabycie czegoś ciekawego za dwie dychy....Fajne są te giery z serii extra klasyka czy jakoś tak w Empiku za 19.90 Ostatnio nabyłem Wormsy 3D, można z ciekawych gier dostać jeszcze HOMM3, Colina McRae 3 i wogóle dużo takich A za jakieś grosze kupiłem niedawno Quake 2 (chyba też w Empiku) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) ja nabyłem Mafie, Gothica II i Piratów z Karaibów, czaje sie jeszcze na Far Cry i Riddick'a ale narazie i tak w te gierki nie pogram więc wolał bym cos takiego co by ładnie śmigało na moim dziforsie 6100 Edytowane 26 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 jutro ostatni egzamin ale co z tego , wfu nie mam zaliczonego i bye bye studia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 w-f'u?? jakim cudem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 ma sie to zajebiste szczescie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Jak mogłeś tak [gluteus maximus] dac wstydź się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Masakra, już udało mi się zasnąc a tu srut stary woła mnie bo ktoś tam dzwoni ! :mur: Ide dalej spać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 goroco , ponad 32* :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 siema spamery siedze sobie w robocie normalnie nikogo nie ma cisza totalna a spać się nie da bo za gorąco a co tam u was Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Tak w ogole, to dziwi mnie jaka wy macie prace... hydro, karololszewski i pewnie ktos tam sie znajdzie ;] Nawalacie posty na forum i siedzicie sobie w pracy... Tez chce zeby mi placono za siedzenie na forum ;] Ja ide zaraz drzewo ukladac, nie wiem jak ja wyrobie przy takich upalach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 piootrek ja mam łatwo dlatego że tata mi załatwil tą prace ale 2 - 3 tygodnie wstecz to była udręka a jak nauczyłem się obslugi maszyny to tylko zapuszczam program i mam wolne dopóki nie przyjdzie następne zamówienie jak się czegoś nauczysz i będziesz miał troche znajomości to nawet palcem nie kiwniesz a zarobisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Masakra jaki upał... Pioorek jak Ty wyrobisz przy takim upale i to jeszcze drzewo układać... Ale chociaż widać, że jesteś pracowity ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ale gorąco :? Jade do jakiegoś markieta po wentylator ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) 34*C w cieniu za firewallem, 37*C na procku w idle z włączoną opcją c'a'q nawet boje sie sprawdzać ile w stresie :/ zarzućcie tytyłami jakiś fajnych gier nie koniecznie muszą być nowe.... Edytowane 26 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 34*C w cieniu za firewallem, 37*C na procku w idle z włączoną opcją c'a'q nawet boje sie sprawdzać ile w stresie :/ zarzućcie tytyłami jakiś fajnych gier nie koniecznie muszą być nowe.... Z gier to BG II, Call Of Duty, Diablo II, Mafia, FarCry, CS 1.6, PES 5 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...