KAX_ Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Moze cos mu sie stalo? Powinnismy sie jakos zorientowac w sytuacji, On sie tak o nas troszczy w tym watku a my nic. Nie mozna tak ;) -=KAX=- no gramy w koncu w tego UT ?? mam instalowac? Instaluj, instaluj najwyżej później usuniesz :P Trzeba by tylko serwer postawic, bo te z najlepszymi pingami to tylko na hasło są. EDIT: erogonek nie, w UT zwykłego. Edytowane 2 Lipca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) W jakiego UT gracie ? 2004 ? ;] EDIT: A szkoda ;) Edytowane 2 Lipca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Dobra zaraz zainstaluje i postawie serwer (sprobuje). Chociaz ja mam tylko neo512 wiec upload to marne 128kbs Edytowane 2 Lipca 2006 przez CarsonPoland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 dobra zaraz zainstaluje i postawie serwer (sprobuje). chociaz ja mam tylko neo512 wiec upload to marne 128kbs To co ja mam powiedzieć jak mam radiówke 128 :blink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Aha :D To widze ze ladne lagi bedziemy miec. Juz instaluje. Na haslo ustawic?? Edytowane 2 Lipca 2006 przez CarsonPoland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) aha :D to widze ze ladne lagi bedziemy miec. juz instaluje Nie krakaj, bo wykraczesz. :P Na razie jest ok, właczyłem na chwile i grało się dość przyjemnie, pozostaje miec nadzieję, że zaraz cała moja sieć nie odpali p2p. ;) Edytowane 2 Lipca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Wlasnie, powylaczaj te torrenty w tle B) Edytowane 2 Lipca 2006 przez CarsonPoland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Ktoś jeszcze chętny, bo jak nie to zagramy speeda na Fractal, o ile pingi pozwolą... P.S A jak tam foobar? Sprawdzałeś config? Edytowane 2 Lipca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Dawaj na szybko :) serwer: Carson UT haslo: smithi czekam, zbieraj dupe ;) ah ta klimatyczna muza z UT :D Edytowane 2 Lipca 2006 przez CarsonPoland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 1. Statsy niezłe - ponad 280 postów w 1 temacie. http://forum.purepc.pl/index.php?act=Stats...ho&t=202199 2. Kto i dlaczemu zbanował Biankę? 3. Idźcie za mnie do pracy jutro. :] 4. Dobranoc, pchły na noc, karaluchy pod poduchy :blurp: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 1. Statsy niezłe - ponad 280 postów w 1 temacie. http://forum.purepc.pl/index.php?act=Stats...ho&t=202199 2. Kto i dlaczemu zbanował Biankę? 3. Idźcie za mnie do pracy jutro. :] 4. Dobranoc, pchły na noc, karaluchy pod poduchy :blurp: 3. mogę iść jak dasz wypłate za cały miesiąc [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 -=KAX=- zyjesz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 -=KAX=- zyjesz ?? Weź zarzuć IP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Ten temat zniknie prawda? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Gdzie w UT sprawdzic ip ?? Edytowane 2 Lipca 2006 przez CarsonPoland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 2. Kto i dlaczemu zbanował Biankę?Nasz kochany moderator Sikor .... reszta w tym poście klick Imho zasłużyła sobie na to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Ten temat zniknie prawda? :PNIE! :twisted: :blurp: Edytowane 2 Lipca 2006 przez Pluskwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) gdzie w UT sprawdzic ip ?? W uruchom napisz :cmd , a potem w okienku : ipconfig Edytowane 2 Lipca 2006 przez dzik86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 gdzie w UT sprawdzic ip ?? Znajdz na liście swój serwer i na dole w oknie masz o nim info... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 ale wstyd :oops: 83.26.240.4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 To jest chyba najszybciej rozwijajacy sie temat na forum <_< :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 szkoda ze nie macie ut2003 bo bym se z wami zagral ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) ale wstyd :oops: 83.26.240.4 "server version is outdated" jaką masz wersje?? Edytowane 2 Lipca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Ja bym chetnie zagral jakiegos meczyka w ut 2004 ale kumpel mi plytki nie oddal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Czysty UT, bez zadnych patchy :) ---------- Ok, sciagam patcha. W takim razie musisz troche poczekac. Ale dostaniemy @#*&!%^@ od Sikora, zobacz ile postow natrzaskalismy przez UT Edytowane 2 Lipca 2006 przez CarsonPoland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 czysty UT, bez zadnych patchy :) http://www.unreal.pl/d.pl?ut/UTPatch436nodelta.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 1. Statsy niezłe - ponad 280 postów w 1 temacie. http://forum.purepc.pl/index.php?act=Stats...ho&t=202199 2. Kto i dlaczemu zbanował Biankę? 3. Idźcie za mnie do pracy jutro. :] 4. Dobranoc, pchły na noc, karaluchy pod poduchy :blurp: Ad.1 Temat powinien nazywac sie "Spamer topic". Ad.2 [piiip] :wink:. Ad.3 Mozemy sie zamienic, tylko zalezy gdzie pracujesz :). Jak jestes zainteresowany to dzial AGD. Ad.4 A gdzie slodkich snow? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Dobra, co mam stawiac? Bo chyba tylko w 2 zagramy Edytowane 2 Lipca 2006 przez CarsonPoland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Statsy niezłe - ponad 280 postów w 1 temacie. http://forum.purepc.pl/index.php?act=Stats...ho&t=202199 Jak robi sie taka statystyke?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Dobra robie SHUTDOWN'a, joł! : D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...