Gość Soker Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Jak minął dzień u Pana J. Miodka (Sikora) ;) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Ja tancze tylko po 0,5l zacnego napoju. :D Wymiatam wtedy tak, ze klas tanecznych by braklo dla mojego stylu. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Taniec sportowy to nie solo na dywanie (lub lepiej---> glebie) panie Santi :lol: Do tego potrzebna jest jeszcze partnerka :D, a noi odpowiednich kroków się trzeba nauczyć, konkretnie nauczyć się ich tanczyć, a nie.....tylko przejść :D :twisted2: Edytowane 3 Lipca 2006 przez quartzXXI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Wicked, Wicked, Jungle Is Massive. Wicked, Wicked, Jungle Is Massive. :gitarzysta2: :banana: :gitarzysta: Edytowane 3 Lipca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Pozdrawiam z PII 233mhz :lol:. Sprzedałem proca i płytkę i jutro wysyłam. Już odkurzone i spakowane, jutro z rana na poczte i good bye my love. Tym czasem nowy sprzęcik już jedzie :-P. Ogólnie jestem szczęśliwy jak sześciolatek 6.12 :lol:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Fajnie masz, ja jeszcze gniję i chwilę pogniję na SocketA. Ale w sumie sentyment mam do tej platformy :-P. @Maciag Dopadli ;-), zwisa złapałem, szybko pisałem ;-). Edytowane 3 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Ja też na Socket A. Nawet pokręcić porządnie się na tym nie da. Nie chce mi się zbierać na nowy sprzęt, wolę sobie kupić coś innego jak już mam forsę. Chciałbym mieć sentyment do tej platformy, ale myśląc o moim kompie nieodmiennie doznaję uczucia złości... I raczej po zmianie, która kiedyś pewnie nastąpi pozostaną tylko złe wspomnienia po obecnej platformie. Edytowane 3 Lipca 2006 przez pwlj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Taniec sportowy to nie solo na dywanie (lub lepiej---> glebie) panie Santi :lol: Do tego potrzebna jest jeszcze partnerka :D, a noi odpowiednich kroków się trzeba nauczyć, konkretnie nauczyć się ich tanczyć, a nie.....tylko przejść :D :twisted2:Ja tam zawsze improwizuje jak tancze. :D Bez wspomagacza jakos nogi nie chca sie ruszac. :) Zdobadz ta miedzynarodowa klase 'S' to moze w telewizji niedlugo bedziemy Cie podziwac. ;) Wlasnie sobie zobilem na kolacyjke twarozek z rzodkieweczka i czosneczkiem. Pyszota. :P Edit Musialem sprawdzic jak pisze sie twarozek by nie dostac %. :D :ploom: Edytowane 3 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 A ja sobie właśnie oglądam Da Ali G Show. Normalnie wgniata w fotel :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Elo, jade do Londynu na wakacje ;> oplaca sie cos tam kupic taniej ? czy nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Proponuję rozpocząć akcję na szeroką skalę pt. "Nabijamy 3 strony w 30 minut". Co wy na to? @sesq Jak coś jest taniej to się opłaca. A jak nie to nie. Heh... Edytowane 3 Lipca 2006 przez pwlj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Gdzie jest łóżko? Co tu tak ciemno? Dobranoc wszystkim ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Nikt nie chce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Nikt nie chce?A chcesz jutro tu popisac? :D Taka akcja moglaby spowodowac "masowy" urlop uzytkownikow piszacych w tym temacie. :P Edytowane 3 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Nikt nie chce?Lepiej nie, bo polowa z nas odleci, bo zapewne popelni jakis blad ort. :wink:. Ups ide juz spac, jest 23:32, a ja na 6 do pracy :blink: :huh:. :lol:... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Eee tam. Na razie nie dostałem i raczej nie dostanę. Wystarczy się postarać i tyle. To jak? Kto się "bawi"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Sam sie pobawic nie mozesz :?: :P :ploom: :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Cieniasy... Posta pod postem nie mogę walić, bo za to jeszcze % dostanę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Ja dam ci jednego posta. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Cieniasy...Nie uzywaj slow znaczenia ktorych nie rozumiesz. :P Ide spac. Dobranoc. ;) PS. Masz drugiego posta. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Mac' Użyłem do tego 13 i 17, ale miałem korpus pusty :P Aha... i potrzebowałem drugiej 13 i 17 żeby szpilki wykręcić ;) Tymi kluczami silnik cały rozkręcisz, a do całego trampka to chyba wystarczy 10, 13, 17, śrubokręt no i młotek do pomocy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Dobra walę kolejnego posta... Kto da następnego? Trochę nie utrafiłem w czasie i przepadło.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 pwlj Masz fajny numer poprzedniego posta :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 A co w nim takiego fajnego?? Kurczę nie wiem o co chodzi... I tak dalej powoli dojedziemy te 3 strony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 A co jest tanszego w Londynie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Nie wiem. Nie pytałeś się czy jest coś tańszego, tylko, czy jak jest tańsze, to czy opłaca się kupić... [Wewnętrzny głos podpowiada mi, że przydałaby się tu emotka, ale nie postawię. A co! Nie dam się!] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Diabolo Pomidoro... Mmm @EDIT A teraz czas spac ! Dobranoc wszystkim ! Edytowane 3 Lipca 2006 przez jauhis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Co tak wcześnie chodzicie spać ? :angry: Ja się rozkręcam to wy śpicie ... ehhh, idę zapalić fajure, może ktoś za te 3 min. się pokaże ... Pioorek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Co tak wcześnie chodzicie spać ? :angry: Ja się rozkręcam to wy śpicie ... ehhh, idę zapalić fajure, może ktoś za te 3 min. się pokaże ... Pioorek ? Nie, Pioorek już pewnie dawno śpi. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Eee tam opowiadasz, wydaje mi się ,że coś pichci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...