BLANTMEN Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 AAAAAAaaaaaaaaa! :P Macie głośniej. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 :ploom: :plum: :banana: :plum: :ploom: Chyba wyjdę na dwór :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Co sie "stao"? Od 10.18 nikt nie napisał posta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Cześć spamery :D Pozdrawiam Sikora :lol: Edytowane 4 Lipca 2006 przez dzik86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Dlaczego ludzie chcą tak krótko żyć ? Dzwonią do mnie o 10.49 w nocy i pytają [ciach!]ły ... idę dalej spać, później zakopię zwłoki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Przez Sikora się tu cicho zrobiło ;). Sikorku a ta szkółka to w soboty i niedziele też obowiązuje?? :lol2: :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Pewnie tak. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Cze spamery? :P Co tam u was słychać? ;] Sikor Jak bym popełnił jakiś błąd to weź pod uwage że mam papier na dysortografie :rolleyes: :P Ehh, chyba z tego strachu przestane pisać :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) A ja się nie boje. Edytowane 4 Lipca 2006 przez Black_war Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Cze spamery? :P Co tam u was słychać? ;] Sikor Jak bym popełnił jakiś błąd to weź pod uwage że mam papier na dysortografie :rolleyes: :P Ehh, chyba z tego strachu przestane pisać :lol: Proszę mój tekst potraktować jako życzliwy, nie ma w nim ani nutki złośliwości. :blink: Moim zdaniem za takie coś to powinno się...... Ehhh... Szkoda słów, dziś połowa dzieciaków ma taki papier ;). Weź sobie człowieku zainstaluj Aspell albo Spellbound i przestań trzepać głupie wymówki. Bo takich co rzucają tekstem, że mają "dysortografię" na forum jest dziesiątki. Jeszcze kilka lat temu nie było czegoś takiego, chyba to przez te gimnazja się tak porobiło ;). P.S Takich osobników namnożyło się szczególnie w tych rocznikach "po czarnobylskich" ;) Edytowane 4 Lipca 2006 przez nieo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ale sie wkurzyłem troche, rano obudzili mnie ludzie co przenoszą gaz na zewnątrz budynku... Ale jakoś zasnąłem i wstałem dopiero o 11, trzeba to zmienić i wstawać 9-10. Jeszcze w szkole mam być na 15:30 pisać test z angielskiego, ale będzie luzik ;] . A teraz pozytywna strona dnia, ide na mecz Legia-Celitc, matka kupiła bilet mi i sobie, aż dziwne, a potem ździwienie że trybuna otwarta to tak zwana "Żyleta". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Przez Sikora się tu cicho zrobiło ;). Sikorku a ta szkółka to w soboty i niedziele też obowiązuje?? :lol2: :lol: :wink: Obowiązuje, co możesz sobie obejrzeć we wczorajszym podsumowaniu weekend'u. :twisted2: Cze spamery? :P Co tam u was słychać? ;] Sikor Jak bym popełnił jakiś błąd to weź pod uwage że mam papier na dysortografie :rolleyes: :P Ehh, chyba z tego strachu przestane pisać :lol: Jak chcesz, to mogę pomóc Ci załatwić jeszcze kwitki na dyslekcję i dysgrafię. Będziesz miał komplet. Z tym, że na PurePC nie zadziałają, co najwyżej na maturze. :twisted2: Zgodnie z cennikiem: 10% + 1 dzień ZPP. BTW, znam dosyć dobrze wartość tych kwitków. Moja Kasia jest polonistką w gimnazjum. Dziwnym zbiegiem okoliczności i splotu wydarzeń ilość tych kwitków zdecydowanie się zwiększa w trzecich klasach, tuż przed egzaminem kończącym gimnazjum. Takie trochę dziwne, co :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Chodzi o to, że np. od kiedy ludzie coraz częściej udzielają się na forach, czatach i komunikatorach internetowych znacząco spada ich poziom poprawnej pisowni. Sam coś takiego miałem. Ale dysortografii nigdy. :) Powiedzmy, że były to chwilowe wahania w moim osobistym słowniku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 P.S Takich osobników namnożyło się szczególnie w tych rocznikach "po czarnobylskich" ;)Nie powiedział bym, ja jakoś nie mam problemów z ortografią, chociaż był taki czas (ostatnio), że po czytaniu części wypowiedzi na forum, nie wiedziałem co i jak napisać. Ale to już było i nie wróci więcej ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Grzechu miałem to samo mimo, że już do szkoły nie chodzę. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Chodzi o to, że np. od kiedy ludzie coraz częściej udzielają się na forach, czatach i komunikatorach internetowych znacząco spada ich poziom poprawnej pisowni. Sam coś takiego miałem. Ale dysortografii nigdy. :) Powiedzmy, że były to chwilowe wahania w moim osobistym słowniku.Święta racja. Też tak miałem, a raczej nawet mam - dłużej muszę się zastanawiać jak coś się pisze... Edytowane 4 Lipca 2006 przez pwlj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Po to są programy do sprawdzania pisowni - pisanie odręczne powoli zanika - z powodu braku wystarczającej ilości komputerów jeszcze istnieje, ale wszystkie ważniejsze teksty się pisze na komputerach - jak ktoś ma problem z ortografią, to niech filtruje wypowiedzi przez słownik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Cześć wszystkim. Mnie obudził dzisiaj facet, który spisuje stan licznika od wody. Dzwonił do drzwi o 8. Potem nie mogłem usnąć, to wstałem. Patrze się na zegarek która godzina godzina - nie ma prądu. Normalnie masakra. Ale teraz wszystko jest w porządku ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ej podajcie linka do tego Spellbounda(do nowej wersji FF). Bo ja coś nie mogę znaleźć :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ja sie przynaje tez sobie to zalatwilem..... ten test sprawdzajacy czy masz czy nie-dno.... ;) Dzisaj bylem w szkole zobaczyc czy sa juz ustalone klasy a tu slysze ze we wrzesniu o0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ok, mam już tego Spellbounda :D PS Ale tu cicho. :blink: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Cicho, właśnie! Ciekawe czemu <_< . Wie ktoś może!? :lol: Edytowane 4 Lipca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 To chyba przez ten upał, mam nadzieje, że do 18:00 zrobi sie chłodniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) To chyba przez ten upał, mam nadzieje, że do 18:00 zrobi sie chłodniej. No, chyba przez ten upał :lol: . W zime będzie nas więcej ;). Edytowane 4 Lipca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Nie wiecie jak nazywa sie film co gosciowi ukradli rower, wkurzyl sie i lal wszystkich pompka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Nie wiecie jak nazywa sie film co gosciowi ukradli rower, wkurzyl sie i lal wszystkich pompka.Zapytaj sie w przyklejonym temacie, tam będzie więcej osób chyba wiedziało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ok, pisalem tutaj bo duzo ludzi odwiedza ten temat :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ok, pisalem tutaj bo duzo ludzi odwiedza ten temat icon_smile3.gif.Od czasów szkółki mniej osób tu jest ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Łee... Idę na dwór :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Zauwazylem , przynajmniej sie czegos naucza. Ja sie nauczylem i stawiam juz .... I zaczynam zdania od duzej LITERY :). Edytowane 4 Lipca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...