Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

To o czym dziś pogadamy ?

O metodach optymalizacji wielokryterialnej w kontekście wzrostu cen paliw, dziury ozonowej, pięknych kobiet, szybkich samochodów, zepsutego monitora Siemens-Nixdorf (sztuk: jeden) i telefonów Nokia, które ostatnio także lubią się psuć.

Idę spać, bo wyczerpały się ciekawe tematy na dziś. ;)

Edytowane przez ULLISSES

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW Kobiet... Dziwny jest ten świat... Jak znajdziesz taka która ma pod kopułą ułożone i jest nawet ładna to jest zajęta. ;( Echh

Takie jest życie, niestety :|

Póki mamy sklepy monopolowe będziemy zyc :P

Szczęście nie trwa długo, nie można być cały czas 'na bani' Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co sie martwić co sie smucić, jak nie ta to inna :D

Lub inny. :lol: Staropolskie przyslowie mowi: jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. :lol2:

Wlasnie sobie zjadlem petko kaszanki. Cos zglodnialem tej nocy. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej jednorazowy, ale tekst niesamowity :D. A Delinquent Habits już się ssie ;)

EDiT: Masz Quake 2 ? :)

EDiT 2 : Delinquent Habits syci :D

EDiT 3 : Ziew... Ide spać bo rano do kumpla :D

Edytowane przez .:::PaStA:::.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dosyć tego całego złomu, zwaliłem ASRocka, potem Windę (miała ponad rok, ale była w super kondycji, wszystko miałem spoko poustawiane i w ogóle), stąd też ten tekst w mojej sygnaturce, czas wykańczać Wenecje :)

EDIT: Przeczytałem pare stron tematu o zdejmowaniu IHSa i chyba też to zrobie, bo moja Wenecja ma przy 2.71GHz @ 1.55v w stresie 60 stopni i jest niestabilna, myśle, ze temp. poleci przynajmniej o 10 stopni w dół, ale to po weekendzie

EDIT2: Właśnie grałem w Return to Castle Wolfenstein w SP, co prawda na niezbyt 'wypaśnym' sprzęcie (Celeron Northwood 'padaka' 2.8, Radek 9200M, 256MB - laptop) i mi się młodość przypomniała - grałem w to na Celku 300, 32MB Ramu i Voodoo 3 i dla mnie to było bardzo płynne, potem przeskok na Palomino 1700, 256MB RAMu i GeForce 4 MX 440 od MSI (taka na 'duuużym' laminacie :)), to były dopiero czasy. Zaraz jadę na rower, wpadne przejazdem na WGK i takie tam, a potem jade na działke i tam się przekimam, pozdrówka :)

Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka spamery, znowu nie spałem i znowu rower :razz:

Około 33 kilometrów, z Wilanowa do Powsina, z Powsina 'nielegalnym' przejazdem na Ursynów, z Ursynowa w strone giełdy komputerowej na Batorego i potem spowrotem do Wilanowa, fajna wycieczka. Najwięcej po drodze spotkałem moherów i nawalonych, czyli tak jak poprzednio. Ruch samochodowy jeszcze mniejszy niż poprzednio, Wisłostrada i inne duże przelotowe ulice puste i pomyśleć, że tylko raz przejechałem na czerwonym świetle (w jakiejś dziurze na Ursynowie, gdzie był wyjazd z osiedlowej drogi, niedaleko Tesco). Zawsze chciałem się bardzo wcześniej rano wybrać na giełdę komputerową, o godzinie 6:50 tam dosłownie pustki są. Pare stoisk na krzyż, dopiero się zjeżdżali i pomyśleć, że o ósmej już to wszystko jest zapełnione. Wycieczka trwała od 5:30 do 7:30, fajnie było :)

Wy też lubicie jeździć na rowerze? ;)

Pozdrowionka :)

Dzisiejsza wycieczka podobna była do tej, którą opisałem tydzień temu (patrz powyższy cytat), z tym, że z domu wyjechałem o 6:30 a wróciłem do niego o 8:30, więcej razy przejeżdżałem na czerwonych światłach oraz na giełdzie byłem o 7:30 - już większość stoisk było, ale oczywiście obu moim znajomym sprzedawcom nie chciało się najprawdopodobniej [gluteus maximus] z domu ruszyć - jednemu się nie dziwie, ma małe stoisko, ale drugi ma już całkiem pokaźną firme i dość duże stoisko

Rower fajna rzecz, a taki przejazd z rana to sama przyjemność ;)

EDIT: Jechałem gdzieś, patrze a tu nagle ogromna reklama - Obywatel IV RP, oczywiście PiSuaru, normalnie ze śmiechu nie padłem na ulicę, a jeszcze lepszy był adres ich strony - blizejludzi.pl, taa...

Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sie zakochalem. :oops: Wreszcie bedzie pretekst aby calej kaski nie ladowac w kompa. :lol: Oczywiście jak wszystko pojdzie po mojej myśli. :lol2:

Gratulacje?

Z pytajnikiem dlatego, że to nigdy nie wiadomo, szczęśliwie czy nieszczęśliwie się zakochałeś. Ale życzę jak najlepiej!

BTW Kobiet... Dziwny jest ten świat... Jak znajdziesz taka która ma pod kopułą ułożone i jest nawet ładna to jest zajęta. ;( Echh

Z facetami jest podobnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...