Santi Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Siema, a raczej dobra nocka. :D Cos mi sie spac nie chce. :P Robimy sobie nocne rozmowy na PurePC? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 To o czym dziś pogadamy ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 O karabinach. :lol2: A tak na serio to mozemy pogadac o nudzie, bo w koncu o tym traktuje ten topik. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) To o czym dziś pogadamy ?O metodach optymalizacji wielokryterialnej w kontekście wzrostu cen paliw, dziury ozonowej, pięknych kobiet, szybkich samochodów, zepsutego monitora Siemens-Nixdorf (sztuk: jeden) i telefonów Nokia, które ostatnio także lubią się psuć. Idę spać, bo wyczerpały się ciekawe tematy na dziś. ;) Edytowane 28 Lipca 2006 przez ULLISSES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 No więc : nudzi mi się i szukam po necie fajnych zdjec panny Carmen Electry :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 A ja sie zakochalem. :oops: Wreszcie bedzie pretekst aby calej kaski nie ladowac w kompa. :lol: Oczywiście jak wszystko pojdzie po mojej myśli. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Oczywiście jak wszystko pojdzie po mojej myśli PurePC trzyma kciuki. :D BTW Kobiet... Dziwny jest ten świat... Jak znajdziesz taka która ma pod kopułą ułożone i jest nawet ładna to jest zajęta. ;( Echh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) BTW Kobiet... Dziwny jest ten świat... Jak znajdziesz taka która ma pod kopułą ułożone i jest nawet ładna to jest zajęta. ;( EchhTakie jest życie, niestety :| Póki mamy sklepy monopolowe będziemy zyc :PSzczęście nie trwa długo, nie można być cały czas 'na bani' Edytowane 28 Lipca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Ale płytkie rzeczy piszecie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Dlatego idę spać i staram się o tym nie myśleć! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Co sie martwić co sie smucić, jak nie ta to inna :D Edit : Póki mamy sklepy monopolowe będziemy zyc :P Edytowane 28 Lipca 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Co sie martwić co sie smucić, jak nie ta to inna :DLub inny. :lol: Staropolskie przyslowie mowi: jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. :lol2: Wlasnie sobie zjadlem petko kaszanki. Cos zglodnialem tej nocy. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Jak sie nie ma nic to [gluteus maximus]! Ja kaszanki jeszcze w życiu nie jadlem. Wygląda nieapetycznie. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Co Ty opowiadasz. :unsure: Jak mozna przez cale zycie nie zjesc kaszanki? :blink: Sprobuj bo to nie lada rarytas. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Raczej nie spróbuję. :P Wielu rzeczy jeszcze nigdy nie jadłem wyglądały nieapetycznie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Ja tam sie nie zastanawiam czy cos apetycznie wyglada czy nie. Jem wszystko co mi smakuje, a 'wyglad' jest niewazny. :P Dobra, ide teraz po kawalek ciasta. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 A widzisz, ja najpierw oglądam, jeżeli nadaje się do jedzenia z wyglądu to wącham, jak przejdzie to dopiero próbuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Dobre. ;) W sumie mozna i tak. :P Tylko nie wdrazaj tego systemu w kontaktach z kobialkami. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Thx za radę :lol: Słyszałeś piosenke Babcia Władzia - Lanie w Banie ? Jak nie to polecam. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Nie slyszalem. Wykonawca mi nic nie mowi, pewnie jakis 'jednorazowy' projekt. :P Zalaczylem sobie Delinquent Habits. Jak nie slyszales to tez polecam. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Raczej jednorazowy, ale tekst niesamowity :D. A Delinquent Habits już się ssie ;) EDiT: Masz Quake 2 ? :) EDiT 2 : Delinquent Habits syci :D EDiT 3 : Ziew... Ide spać bo rano do kumpla :D Edytowane 29 Lipca 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Mam dosyć tego całego złomu, zwaliłem ASRocka, potem Windę (miała ponad rok, ale była w super kondycji, wszystko miałem spoko poustawiane i w ogóle), stąd też ten tekst w mojej sygnaturce, czas wykańczać Wenecje :) EDIT: Przeczytałem pare stron tematu o zdejmowaniu IHSa i chyba też to zrobie, bo moja Wenecja ma przy 2.71GHz @ 1.55v w stresie 60 stopni i jest niestabilna, myśle, ze temp. poleci przynajmniej o 10 stopni w dół, ale to po weekendzie EDIT2: Właśnie grałem w Return to Castle Wolfenstein w SP, co prawda na niezbyt 'wypaśnym' sprzęcie (Celeron Northwood 'padaka' 2.8, Radek 9200M, 256MB - laptop) i mi się młodość przypomniała - grałem w to na Celku 300, 32MB Ramu i Voodoo 3 i dla mnie to było bardzo płynne, potem przeskok na Palomino 1700, 256MB RAMu i GeForce 4 MX 440 od MSI (taka na 'duuużym' laminacie :)), to były dopiero czasy. Zaraz jadę na rower, wpadne przejazdem na WGK i takie tam, a potem jade na działke i tam się przekimam, pozdrówka :) Edytowane 29 Lipca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Siemka ! :P Witam Cie Sikorku nudy były bez Ciebie ! Wypiłem za Was ! :wink: A teraz musze coś zaleczyć. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Siemka spamery, znowu nie spałem i znowu rower :razz: Około 33 kilometrów, z Wilanowa do Powsina, z Powsina 'nielegalnym' przejazdem na Ursynów, z Ursynowa w strone giełdy komputerowej na Batorego i potem spowrotem do Wilanowa, fajna wycieczka. Najwięcej po drodze spotkałem moherów i nawalonych, czyli tak jak poprzednio. Ruch samochodowy jeszcze mniejszy niż poprzednio, Wisłostrada i inne duże przelotowe ulice puste i pomyśleć, że tylko raz przejechałem na czerwonym świetle (w jakiejś dziurze na Ursynowie, gdzie był wyjazd z osiedlowej drogi, niedaleko Tesco). Zawsze chciałem się bardzo wcześniej rano wybrać na giełdę komputerową, o godzinie 6:50 tam dosłownie pustki są. Pare stoisk na krzyż, dopiero się zjeżdżali i pomyśleć, że o ósmej już to wszystko jest zapełnione. Wycieczka trwała od 5:30 do 7:30, fajnie było :) Wy też lubicie jeździć na rowerze? ;) Pozdrowionka :) Dzisiejsza wycieczka podobna była do tej, którą opisałem tydzień temu (patrz powyższy cytat), z tym, że z domu wyjechałem o 6:30 a wróciłem do niego o 8:30, więcej razy przejeżdżałem na czerwonych światłach oraz na giełdzie byłem o 7:30 - już większość stoisk było, ale oczywiście obu moim znajomym sprzedawcom nie chciało się najprawdopodobniej [gluteus maximus] z domu ruszyć - jednemu się nie dziwie, ma małe stoisko, ale drugi ma już całkiem pokaźną firme i dość duże stoisko Rower fajna rzecz, a taki przejazd z rana to sama przyjemność ;) EDIT: Jechałem gdzieś, patrze a tu nagle ogromna reklama - Obywatel IV RP, oczywiście PiSuaru, normalnie ze śmiechu nie padłem na ulicę, a jeszcze lepszy był adres ich strony - blizejludzi.pl, taa... Edytowane 29 Lipca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 A ja sie zakochalem. :oops: Wreszcie bedzie pretekst aby calej kaski nie ladowac w kompa. :lol: Oczywiście jak wszystko pojdzie po mojej myśli. :lol2:Gratulacje? Z pytajnikiem dlatego, że to nigdy nie wiadomo, szczęśliwie czy nieszczęśliwie się zakochałeś. Ale życzę jak najlepiej! BTW Kobiet... Dziwny jest ten świat... Jak znajdziesz taka która ma pod kopułą ułożone i jest nawet ładna to jest zajęta. ;( EchhZ facetami jest podobnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 @.:::PaStA:::. &Agnes Czy to stanowi jakis problem? :twisted: Znaczy sie ze ja pewnie mam cholernei zle w czaszce? W sumie racja... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Cze spamery. :D Dzisiaj jest pierwszy chłodniejszy dzień. :) Może nawet będzie padał deszcz. B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 No bardzo przyjemnie na dworze. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 U mnie już pada, niebiosa wysłuchały szamana. :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Idę sobie na śniadanko. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...