jauhis Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Dobra, lecę spać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Dobra, lecę spać.Ja tez :twisted:. Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez st1ch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 A ja dopiero zaczynam lowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 A ja wstałem. :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Nic nie spalem, wlasnie wrocilem z imprezy. Jestem tak padniety ze ledwo widze na oczy a na dodatek jeszcze % mnie trzymaja :) Ide w kime. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 I jutro znów do pracy. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ale dziś masz jeszcze cały dzień, więc nie ma nad czym ubolewać... ;) większość idzie jutro do pracy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ale dziś masz jeszcze cały dzień, więc nie ma nad czym ubolewać... ;) większość idzie jutro do pracy :(Ja takze :>. Jade na caly dzien za miasto, a jutro od 9 do pracy :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Dzisiejszy zapis rozmowy na gg z moim kumplem. Maikelll- ja Kopcik-kumpel maikelll10:26:11kiedy masz 18? Kopcik10:36:124 wrzesnia a co? maikelll10:36:30tak pytam Kopcik10:36:511dzien szkoły maikelll10:37:23to masz fajny prezent Kopcik10:37:37co Kopcik10:37:41od kogo :lol2: B-) Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez maruh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Cze spamy :*$ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Elo elo elO. =] Dzisiaj kolejny dzień przed kompem i książką, człowiek już traci rachubę ile takich dni było już w tym roku. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 A ja wstalem, umylem sie i ubralem, tak wiec czas na rower. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 A ja jestem dumny i blady, bo udało mi się ugotować jadalny obiad. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam! :) Co tam u was? Przez 6 tygodni myślałem, że za kufel piwa i chleba z Polski oddam każdy pieniądz! ;) Wytrzymalem, jestem i pije! ;) Zdrowie Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez Soker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Siema. Dłuuugi czas mnie tu nie było (aż kilka dni !) :) A wszystko przez NwN. Soker, ładny avatarek masz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Siemka! :> Ur8an do mnie napisal o cod'zie i przypomnialy mi sie stare dobre czasy :>. Czy w ogole ktos jeszcze tutaj w to gra? Mam na mysli: gnz, jonathan, Powerslave? Starzy wyjadacze :twisted:. Ja to juz prawie rok w 1 nie gram, a w 2 z 7 miechow, i wujaszkowi przypomnial to az serce sie kraja, jak sie pomysli o tej grze :(. Tak bym chcial, i tak tesknie, ale nie mam czasu, a i Kobieta bedzie zazdrosna :lol:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Soker, ładny avatarek masz :D Piękna :wub: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Cześć spamery. Właśnie wróciłem z delegacji w Poznaniu. Troszkę popracowałem przy komputerze i z ludźmi ale przez większość czasu jeździliśmy z całą załogą do Boszkowa nad jeziorko i tam sie bawiliśmy przy piwku ,grillu i żaglówkach, jak był dobry wiaterek ,a był. O mało co znajomy się nie utopił ,który pływał kajakiem jak troszkę naprawdę mocno wiało ,ale tak poza tym to się bawiliśmy świetnie, a o 11 godzinach na konferencjach i przed kompem, przez pierwsze 2 dni, nikt już potem nie myślał tylko korzystał :P Trafił mi się darmowy wypoczynek ,bo dosłownie wszystko opłacała firma. Czy czegoś trzeba chcieć więcej :) Jestem cały spalony jak murzyn i boli mnie wszystko od pływania ,wiosłowania i etc... A jutro już na 7 do roboty. Eh czas iść spać. Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Cze spamy! Nudno coś. Nie wiecie, jak nazywał się topic, w którym można było swoją fotkę pokazać? Bo zapomniałem :( BTW ta Miss Polonia taka brzydka, poprostu masakra imo. Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) <- mmmmm :oops: :lol: Cze spamy! Nudno coś. Nie wiecie, jak nazywał się topic, w którym można było swoją fotkę pokazać? Bo zapomniałem :( Pokaż swoją twarz... Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez Soker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Pokaż swoją twarz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Pokaż swoją twarz, pokaż ile w sobie prawdy masz... :gitarzysta: czy jakoś tak to leciało :lol: :lol: :) . Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez maruh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Szukam w szukajce i nie mogę znaleźć tego topica. A mam takie elo zdjęcie :( Może ktoś zarzuci linkiem? lukmek thx : * Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba-M-bo Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 humorek dopisuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Szukam w szukajce i nie mogę znaleść tego topica. A mam takie elo zdjęcie :( Może ktoś zarzuci linkiem? Seryjnie ten topic wcieło gdzieś, nie ma go :blink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Szukam w szukajce i nie mogę znaleść tego topica. A mam takie elo zdjęcie :( Może ktoś zarzuci linkiem? Z tego co pamiętam, to temat został usunięty. BTW: pisze się znaleźć. Chyba nie chcesz dostać & :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Widze ze wszyscy spia. ;) Tak wiec PSTRYK swiatelko i dobranoc. ;) EDIT: Ja sie jeszcze pogapie troche na TV Extreme bo rowerki sa. :P Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Kto śpi to śpi :) Ide jeszcze pograć w cs'a :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) 'Alesh ona mi sie podoba no smilies/sad.gif Patrze na nia every day jak tu aj em. Oczywiscie wcale nie jej uroda o tym zawazyla' 'Niestety, moja wybranka jest zajeta z tego co zdarzylem sie dowiedziec smilies/sad.gif smilies/borgani.gif smilies/cry.gif smilies/heu.gif a powiem szczerze, ze naprawde zrobila na mnie wielkie wrazenie <smutnuś>' 'Chyba sie zakochalem w pewnej forumowiczce. Bardzo podchodzi pod moj typ i musze cos z tym zrobic dla zasady smilies/smile.gif ' No prosze hydro2 sie zakochal ;]. W forumowiczce z PCLabu... ;s;s;s Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Pytanie z pupy: po co jeszcze jest ten temat :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...