Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Cooooooooooooooooooooooo ?! blink.gif

Nie łatwiej skorzystać z googli?? ;]

Będę miły i powiem, to chodzi że poza głównym wątkiem wypowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ja ja oglądam od 3 tygodni. ;] Dzisiaj jak zwykle 2 odcinki, 12 i 13. Leci to na TVP 1. Teraz z innej beczki, tez mam 30 postów na stronę. A ja sobie tłumaczę "BTW" jako "swoją drogą". :) A co do kropek na końcu zdania to lepiej dawać, zakończenie zdania samym emotkiem bez kropeczki może się Sikorowi nie spodobać. !! OK spadam na film. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj oglądałem na AXN rozdanie nagród Emmy, ale zasnąłem po 5 minutach. Z tego co wiem to najważniejszą nagrodę za najlepszy serial zgarnął serial 24. Ktoś wie co dostał i za jaką kategorię Prison Break ( o ile nominował ) ? Nie chce mi się teraz grzebać w necie za bardzo ;)

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj oglądałem na AXN rozdanie nagród Emmy, ale zasnąłem po 5 minutach. Z tego co wiem to najważniejszą nagrodę za najlepszy serial zgarnął serial 24. Ktoś wie co dostał i za jaką kategorię Prison Break ( o ile nominował ) ? Nie chce mi się teraz grzebać w necie za bardzo ;)

Prison Break i Lost nie dostali żadnych nagród. TUTAJ jest pełna lista nagrodzonych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale sam emot nie może być zakończeniem zdania.

Mnie się wydaje, że może. Buźka zamiast kropki, na ten przykład. Ale głowy ani też żadnej innej części ciała za to nie oddam, polonistką nie jestem, mimo zaawansowanego upodobania do słowa pisanego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniec LAX. ;] Venom jak myślisz to były 2 ostatnie odcinki ? :/ Jak tak to krótki trochę był ten serial...

@Agnes

U Sikora lepiej pisać kropkę... ;]

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Dla poprawy humoru? :lol:

Takie widoki w hurtowni pewnej holenderskiej sieci sklepów to normalka ;)

Walily się i większe wieże browarów niż ta. Odziwo zawsze z całej parki zostawało bardzo dużo nie rozbitych butelek. Ogólnie mowiąc tak czy siak szkoda bo ich Heineken i Amstel sa na prawdę dobre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komu? Komu? Bo idę do domu...

Dołączona grafika

a na poważnie to powyższe fajki kryją się przy tym:

Tyton naturalny, zadnej chemii, zadnych smaków, bletki mascote i odjazd ;)

Dołączona grafika

Edytowane przez Soker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie sa moje dziewczyny "Bogini Bikini"!! Juz 00:46!! A wczoraj zaczely sie 00:40!! ;DDD

EDIT: Sprawdzilem w programie tv na polsat.com.pl, zaczyna sie o 00:50. ;D

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komu? Komu? Bo idę do domu...

a na poważnie to powyższe fajki kryją się przy tym:

Tyton naturalny, zadnej chemii, zadnych smaków, bletki mascote i odjazd ;)

Myślałem ostatnio o Holandii by wyjechać za pracą. Czeka mnie w robocie redukcja etatów i niewykluczone ,że ja będę z tych zwolnionych...

Znaleźć teraz robotę w Polsce nie jest trudne. Zwłaszcza we Wrocławiu ,ale za takie pieniądze jakie miałbym możliwość zarobić na dzień dzisiejszy troszkę IMO nie zachęcające. Byłem w Niemczech ,kładłem tam kafelki ,parkiety, ale teraz to tam ciężko o prace ,ale z drugiej strony mam tam kumpla i jego kobietę u których mogę siedzieć prawie cały rok płacąc im jakieś grosze. Jechać jednak by siedzieć na tyłku... też nie ciekawa alternatywa. Znajoma wspominała ostatnio o NL (pracowała w knajpie czy w jakimś rodzaju klubie ,przyjechała z ok 4k euro + to co zarobiła dodatkowo ) i ty teraz mi o tym przypomniałeś dodatkowo. Mogłem nie zaglądać do tego tematu. Teraz spać nie będę myśląc co zrobić... życie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty świntuchu. B-)

A co w tym takiego "swintusznego"? :P Qrde cos nie zbyt ladnie te dzieczyny dzisiaj ogarneli, tak wiec ide umyc zabki i dalej gapic sie w Discovery\National Geographic\Extreme bo jak zwykle nic nie ma w tej walonej tv. o_O

EDIT: "Na Osi" Leci na TVN7

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem ostatnio o Holandii by wyjechać za pracą. Czeka mnie w robocie redukcja etatów i niewykluczone ,że ja będę z tych zwolnionych...

Znaleźć teraz robotę w Polsce nie jest trudne. Zwłaszcza we Wrocławiu ,ale za takie pieniądze jakie miałbym możliwość zarobić na dzień dzisiejszy troszkę IMO nie zachęcające. Byłem w Niemczech ,kładłem tam kafelki ,parkiety, ale teraz to tam ciężko o prace ,ale z drugiej strony mam tam kumpla i jego kobietę u których mogę siedzieć prawie cały rok płacąc im jakieś grosze. Jechać jednak by siedzieć na tyłku... też nie ciekawa alternatywa. Znajoma wspominała ostatnio o NL (pracowała w knajpie czy w jakimś rodzaju klubie ,przyjechała z ok 4k euro + to co zarobiła dodatkowo ) i ty teraz mi o tym przypomniałeś dodatkowo. Mogłem nie zaglądać do tego tematu. Teraz spać nie będę myśląc co zrobić... życie.

Żyj chwilą, nie myśl o tym że redukcja etatów Ciebie i tylko Ciebie dopadnie, pokaż że jesteś w pracy niezastąpiony. W razie draki jak sam piszesz bez problemu sobie poradzisz, jak nie Niemcy to Holandia, w razie czego mogę udzielić paru porad. Wiadomo że praca zagranica = zero perspektyw ale w między czasie w Polsce też powinno się poprawić, jesteś młody i z pracą nie będzie tak ciężko.

Pozdrawiam,

Soker

Edytowane przez Soker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...