fipa Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Masz 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 no proszę a dziś nie mogę się zalogować na TW - niemam prawa przeglądać forum jak jestem zalogowany :D zostałem ZBANOWANY - nie wiem za co ja pierdziele co za folwark zwierzęcy ... Widocznie niejaki Andrzej_T poczuł się gromowładny i ukarał mnie ... nawet nie wiem już za jakie straszne przewinienie (może podgląda :D ) aaa... olac ich!! mi osobiscie juz nawet nie chce sie tam zagladac - trupem smierdzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 no proszę a dziś nie mogę się zalogować na TW - niemam prawa przeglądać forum jak jestem zalogowany :D zostałem ZBANOWANY - nie wiem za co ja pierdziele co za folwark zwierzęcy ... Widocznie niejaki Andrzej_T poczuł się gromowładny i ukarał mnie ... nawet nie wiem już za jakie straszne przewinienie (może podgląda :D) Masz 100%. Yotomeczek Strasznie niesforny z Ciebie user ;) Chyba jakiś młody stażem na tamtym forum ..... :) Ciekawe za co 100%? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Oj dzieci, kasować bedziecie. PS. Dzisiaj na tweaku mnie rozwalilo to: http://tweak.pl/forum/index.php?showtopic=...0entry2078321 "wklejasz do worda i używasz opcji "zamień" i zamieniasz w tekście wszystkie ć na c." "jak się pozbyć poskich znaków np w txt?? żeny zamiast ć było c" No comment. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Yotomeczek Strasznie niesforny z Ciebie user ;) Chyba jakiś młody stażem na tamtym forum ..... :) Ciekawe za co 100%? chyba tak :D zastanówcie się czy mnie chcecie :D serio nie kumam tego co się stało załapałem 30% i ZPP a po PM do tego Mocarnego modera BAN :mrgreen: pitole to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) chyba tak :D zastanówcie się czy mnie chcecie :D serio nie kumam tego co się stało załapałem 30% i ZPP a po PM do tego Mocarnego modera BAN :mrgreen: pitole to 3maj sie mocno...za nic nie wnoszące do dyskusji posty [te edytowane], po 10% każdy Uwaga na jeżozwierze na drodze!! Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 chwila, chwila dostal 10% za kazdy wyedytowany post? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 demek, to nie wiedziales ? o_O To sie nazywa 'robic z igly widly', albo 'szukac dziury w calym'... grobel, idz do swojego 'kolka wzajemnej adoracji' :mur: grobel - prawie jak moderaor :lol: Ja zarobilem 40 % za reklamowanie PPC [; I to przed wprowadzeniem 'zakazu reklamowania PPC' i odpowiedniej 'adnotacji' w 'regulaminie' :lol2: Tweak to kostnica z 50k trupow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 ja usunalem wszystkie informacje z profilu i mi to wystarczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) lis wlasnie zamknal te trzy tematy: http://tweak.pl/forum/index.php?showtopic=197489 http://tweak.pl/forum/index.php?showtopic=197496 http://tweak.pl/forum/index.php?showtopic=197443 Tweak.pl i kradziez czyjejs pracy, Regulamin Tweak.pl i nie tylko, a ten trzeci o usuwaniu postow wlasnie usunal... :mur: Wiem, bo akurat bylem na tweaku i patrzylem w jego profil jak napisal, ze dorzucil ram... Przegladal te trzy tematy pod rzad i poszedl na strone glowna... :mur: Jest az tak glupi, czy tylko udaje ? :blink: Dodatkowo usunal mojego posta, gdzie zwrocilem mu uwage w tej kwestii i dostalem 10 %... :mur: EDIT: BAN! :huh: Widze, ze ludzi niewygodnych wysadza sie z autobusu o numerze rejestracyjnym W0 Tweak... Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 3maj sie mocno...za nic nie wnoszące do dyskusji posty [te edytowane], po 10% każdy Uwaga na jeżozwierze na drodze!! nieee... no jak juz Pan_Moderator cos powie, to tak musi byc i basta jak zwykle - przerost formy nad trescia - ale co tam - widac, ze moderka to ciezki kawalek chleba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 demek, to nie wiedziales ? o_O To sie nazywa 'robic z igly widly', albo 'szukac dziury w calym'... grobel, idz do swojego 'kolka wzajemnej adoracji' :mur: grobel - prawie jak moderaor :lol: Ja zarobilem 40 % za reklamowanie PPC [; I to przed wprowadzeniem 'zakazu reklamowania PPC' i odpowiedniej 'adnotacji' w 'regulaminie' :lol2: Tweak to kostnica z 50k trupow... Masz jakies problemy? Przeciez to Ty najzacieklej broniles tweaka, skad nagle taka zmiana? :lol: Masz jakies pretensje to zglos je do admina, jakos nikt na mnie nie narzekał jeszcze....A % zarobiles za to ze trolujesz, takie to dziwne? Na ppc za taki cyrk dostałbyś natychmiastowego bana a nie % wiec moze pora juz skonczyc robic z taką ofiare. nieee... no jak juz Pan_Moderator cos powie, to tak musi byc i bastaCzy ja jestem dawcą tych %?Tylko informuje wiec o co Ci chodzi? Staram sie rozwiazac sprawy jaknajlepiej dla uzyszkodnikow.Zresztą nie musze sie przed nikim z was tlumaczyc, zwlaszcza na tym forum. Chcecie dyskutowac na te tematy to zapraszam na pw albo te "inne" forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 leborg Za edycję postów na tweaku można dostać %? Jak to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Z tego co wiem , to dostaje sie je w momencie , gdy zmieniasz caly post na cos glupiego . Wtedy dostaje sie % za "posty nic nie wnoszace do dyskusji" ;) :lol: http://tweak.pl/forum/index.php?showtopic=197808 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 leborg Za edycję postów na tweaku można dostać %? Jak to jest? Nie, za edycje postów nie dostaniesz %. Chodzi o to że kazdy edytowany post nie przedstawia zadnej wartosci merytorycznej wiec jest karany wg cennika czyli :Posty niewnoszące nic do dyskusji - 10% +3 dni ZPP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Nie, za edycje postów nie dostaniesz %. Chodzi o to że kazdy edytowany post nie przedstawia zadnej wartosci merytorycznej wiec jest karany wg cennika czyli :Posty niewnoszące nic do dyskusji - 10% +3 dni ZPP.Chce powiedzieć, że Yotomo edytował jakieś "śmieciowe" posty? :blink: Po kija? :? A % to kiedyś znikają czy są "na zawsze"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Przeczytajcie sobie nowe "oświadczenie" Liska, może jakoś się sytuacja załagodzi i będzie mniej nerwowo:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Przeczytajcie sobie nowe "oświadczenie" Liska, może jakoś się sytuacja załagodzi i będzie mniej nerwowo:>A które to niby? Link? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 A które to niby? Link? Chyba chodzi mu o to: http://tweak.pl/forum/index.php?showtopic=197808 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Chyba chodzi mu o to: http://tweak.pl/forum/index.php?showtopic=197808 2. Aktualnie trwają zaawansowane rozmowy między Tweak.pl, a administracją PPC, aby się pogodzić i zapomnieć o sprawie. Chyba nie ma sensu, aby się kłócić i sprzeczać o wiele niepotrzebnych rzeczy.Odkładając emocje na bok to chyba byłoby najlepsze rozwiązanie. Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Odkładając emocje na bok to chyba byłoby najlepsze rozwiązanie. Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie ....Chyba nie liczysz na wiele :lol: Teraz czekamy na re na naszym forum :lol: Ta zabawa w kotka i myszkę jest już nudna :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Osobiscie to ja teraz nie pale sie do laczenia martwego tweaka z purepc... Mysle ze szefostwo tez nie wyrzuci swojej pracy do kosza. Dla mnie jest to skomlenie skopanego psa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Jak koniecznie chcecie siać zamieszanie, to proponuję, aby o wybranej godzinie wszyscy sobie wpisali w sigu adres do PurePC. Np o równej godzine 8:00 wszyscy na literę A i B, potem 8:05 C i D - aby serwera nie zapchać. Ewentualnie jakoś to rozciągnąć w czasie. Jeśli mniej dosadnie chcecie się wyrazić, to wystarczy adres PPC w "strona domowa". Efektem zapewne będzie znaczne polepszenie pozycji PPC w wyszukiwarkach. :] Problem jednak będzie, jak pracownicy lub automat wyszukiwarki zauważy sztuczny, duży wzrost trafień i zbanuje adres na powiedzmy miesiąc :[ Reasumując: Zanim cokolwiek zrobicie, to pomyślcie o następstwach tych działań w szerszej perspektywie. Edytowane 8 Czerwca 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendor Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ja za pare słów prawdy otrzymalem fajnego bana: Twoje konto zostało tymczasowo zawieszone. Zawieszenie dobiegnie końca śro, 08 kwi 1970 - 06:41. To jest wlasnie tweak. Nic nie robią tylko blokują. :lol No i dobrze. Nie zalezalo mi na wchodzeniu tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 No przeciez sam poprosiles o bana , wiec moze bys sie tak zdecydowal co i jak a nie placzesz tutaj i uzalasz sie nad soba :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ja za pare słów prawdy otrzymalem fajnego bana: Twoje konto zostało tymczasowo zawieszone. Zawieszenie dobiegnie końca śro, 08 kwi 1970 - 06:41. To jest wlasnie tweak. Nic nie robią tylko blokują. :lol No i dobrze. Nie zalezalo mi na wchodzeniu tam No przeciez sam poprosiles o bana , wiec moze bys sie tak zdecydowal co i jak a nie placzesz tutaj i uzalasz sie nad soba :blink: Dokladnie, potwierdzam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jak koniecznie chcecie siać zamieszanie, to proponuję, aby o wybranej godzinie wszyscy sobie wpisali w sigu adres do PurePC. Np o równej godzine 8:00 wszyscy na literę A i B, potem 8:05 C i D - aby serwera nie zapchać. Ewentualnie jakoś to rozciągnąć w czasie. Jeśli mniej dosadnie chcecie się wyrazić, to wystarczy adres PPC w "strona domowa". Efektem zapewne będzie znaczne polepszenie pozycji PPC w wyszukiwarkach. :] Problem jednak będzie, jak pracownicy lub automat wyszukiwarki zauważy sztuczny, duży wzrost trafień i zbanuje adres na powiedzmy miesiąc :[ Reasumując: Zanim cokolwiek zrobicie, to pomyślcie o następstwach tych działań w szerszej perspektywie. zdecyduj sie........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Dołączył: 24-marzec 06 i się zachować nie umie... Człowieku ciesz się, że za robienie "wiochy" na innym forum tu nie dostaniesz bana, chociaż Ci się nalezy a jeszcze na dodatek bredzisz o tym jaki jesteś bidny bo bananem dostałeś... Pozdr Edytowane 8 Czerwca 2006 przez zayonnc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Najlepiej dać sobie spokój z tweakiem, bo i tak tam nie zmądrzeją, za nic też dostałem bana i wogóle trzeba sobie odpóścić tą wojne bo tylko my morzemy stracić a u nich niech się dzieje co chce :? Edytowane 8 Czerwca 2006 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Sluchajcie, a nie zastanawia Was skad tylu gosci na tweak.pl? No chyba ze wsyzscy tak jak ja wchodza zobaczyc tylko co tam sie dzieje :P Bo ludzi wiecej niz na ppc, ale zalogowanych to mozna policzyc na palcach jednej druzyny pilkarskiej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...