neomagnet Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Nie wiem czemu narzekacie na przyciny, u mnie nawet ja dałem wszystko na full sie nie cieło ale chodziło strasznie wolno. Moze mam farta, ale MW tez nigdy mi sie nie cieło nawet na full. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Tak jak pisalem wczesniej zabralem sie za test dotyczacy wzrostu FRAMERATE. U mnie wystarczylo obnizyc jednynie rozdzialke do 1024x768 (przy aa x4, anizo x16, wszystko na max) aby przez 98% gry (testowalem to na wyscigu, drifcie i canyonie) miec zadowalajace 45fps (blur ON), 50fps (bluf OFF) (te 2% to sekundowe spadki, ktore moze pojawia sie ze x2). Z blurem na pewno nie bede gral bo wyglada to bardzo dziwnie a po drugie utrudnia to strasznie pokonywanie toru (czytaj uderzanie w przykladowe bandy). A miedzy 1280 a 1024 nie widze wiekszej roznicy, takze chyba znalazlem zloty srodek. No ale poczekamy na FULL Ver. Jeszcze dwie rzeczy o jakich chce wspomniec. Pierwsza to ta ze zauwazylem, ze gdy np dam spojler wszystko na max 100% (przy czym wyglada strasznie) to auto prowadzi sie o wiele gorzej nizbym go dopasowal jakos bardziej po "ludzku"; lub tryb canyon - biore evo, i nic nie zmieniam - jest mi ciezej wyprzedzic tego gostka niz "podrasuje" bryke, wtedy biore go jak juz wczesniej pisalem po 15sek. Takze w sumie plus i minus zarazem. A druga rzecz to drift kojarzy mi sie jakby auto bylo przyczepione do asfaltu a my poruszamy jedynie magnesem ktory znajduje sie pod droga. Natomiast moment wypadania w canyonie za barierki kojarzy mi sie z FATALITY @ Mortal Kombat... ;] Cóż.... Wywnioskować można tylko jedno: Carbon jest zwalony jeżeli chodzi o optymalizację gry ponieważ: Masz naprawdę wypas sprzęt a mimo to gra daje mu popalić, amazing jednym slowem... Tak OT - nie opłaca się inwestować w drogi sprzęt, lepiej kupić konsolę PS2 + dobre TV i cieszyć się płynnością oraz przy okazji zaoszczędzić sobie nerwów i $$ pieniędzy:) Stąd też po co kupować grafe za 1,5 kafla jak i tak nie mamy plynnej gry :o Komputer = skarbonka bez dna oraz syf jak ich mało, KONSOLA RULEZZ To dzięki wybitnym twórcom gier takie mam zdanie na ten temat a nie inne... POZDRO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Cro o co ci w ogóle chodzi ?? widzisz w zacytowanych przeze mnie postach jakieś konstruktywne wypowiedzi ?? cavarr, Chyba trzeba nawet zagrać, żeby stwierdzić czy się podoba czy nie podoba, nie? To jest demo więc nie wiem ile można w nie grać, instalujesz, odpalasz, przechodzisz 3 trasy i masz opinię, tyle. Myślę, że 99% osób wyżej właśnie tak zrobiło.. Ciężko mieć opinię na temat gry, wiedzieć jak chodzi na własnym komputerze etc etc nie grając nawet... nic takiego nie napisałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Cóż.... Wywnioskować można tylko jedno: Carbon jest zwalony jeżeli chodzi o optymalizację gry ponieważ: Masz naprawdę wypas sprzęt a mimo to gra daje mu popalić, amazing jednym slowem... Tak OT - nie opłaca się inwestować w drogi sprzęt, lepiej kupić konsolę PS2 + dobre TV i cieszyć się płynnością oraz przy okazji zaoszczędzić sobie nerwów i $$ pieniędzy:) Stąd też po co kupować grafe za 1,5 kafla jak i tak nie mamy plynnej gry :o Komputer = skarbonka bez dna oraz syf jak ich mało, KONSOLA RULEZZ To dzięki wybitnym twórcom gier takie mam zdanie na ten temat a nie inne... POZDRO :) Konsola sux powiem tak tymbardziej ps2. Dalem wszystko co sie tylko da na maxa i sie nic nie tnie. Podejrzewam ze na ps2 w tych detalach co gram to nawet 10 fps by nie bylo !!! SOrki ale dzis karta taka jak moja z podpisu kosztuje jedynie 650 zl a we wszystko sie gra na full detalach i jest spoko. Nie zmienia to faktu ze ten nfs to dno i odgrzewany hłamburger z maka. Powiewa dramatem jak dla mnie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Czy w Carbonie też jest zastosowany ten kretyński CatchUp? Bo w MW to była masakra, bardziej opłacało się jechac wolno, bo jadąc szybko łatwiej o błąd a komp i tak nas dogoni na końcu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Tak jak sie spodziewalem. Carbon bedzie gniotem. Czekam nadal na TDU. Po demie wiem jedno : kolejny wyciagacz kasy , ktory nie wniesie nic nowego , wyglada jak wczesniejsze serie , ten sam denny gameplay. Co ciekawsze...demo MW mialo lepsza grafe niz demo Carbona na tych samych ustawieniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Konsola sux powiem tak tymbardziej ps2. Dalem wszystko co sie tylko da na maxa i sie nic nie tnie. Podejrzewam ze na ps2 w tych detalach co gram to nawet 10 fps by nie bylo !!! SOrki ale dzis karta taka jak moja z podpisu kosztuje jedynie 650 zl a we wszystko sie gra na full detalach i jest spoko. Nie zmienia to faktu ze ten nfs to dno i odgrzewany hłamburger z maka. Powiewa dramatem jak dla mnie .Sorki ale sie nie zgadzam. Widze, ze lubisz sobie upiekszac wszystko .... ehhh przy 1GB ramu co masz to sobie mozesz pograc ale w stare gry na full.... Ludzie czemu wy tak zawsze sie chwalicie, ze u was to wszystko na maxa jest i nic sie nie tnie ?? :o Ludzie maja naprwade wehikuly czasu i nie maja tak do konca komfortu.... Dobra bo zrobie z tego OT ;/ Co do konsoli to sie myslisz, widocznie nie posiadasz w domu to nie wiesz ....Jezeli Cie czyms urazilem to przepraszam ale piszesz glupoty :) POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Sorki ale sie nie zgadzam. Widze, ze lubisz sobie upiekszac wszystko .... ehhh przy 1GB ramu co masz to sobie mozesz pograc ale w stare gry na full.... Ludzie czemu wy tak zawsze sie chwalicie, ze u was to wszystko na maxa jest i nic sie nie tnie ?? :o Ludzie maja naprwade wehikuly czasu i nie maja tak do konca komfortu.... Dobra bo zrobie z tego OT ;/ Co do konsoli to sie myslisz, widocznie nie posiadasz w domu to nie wiesz ....Jezeli Cie czyms urazilem to przepraszam ale piszesz glupoty :) POZDRO Tak się zapytam grałeś w to na PS2 ?? Bo coś mi się wydaje, że nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Cro o co ci w ogóle chodzi ?? widzisz w zacytowanych przeze mnie postach jakieś konstruktywne wypowiedzi ?? nic takiego nie napisałem Cały czas mówię o Twoim zdaniu a jak wam się ten cały Carbon nie podoba to po co w ogóle w niego gracie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Pograłem troszke i stwierdzam że nie jest źle. Najlepsze było jak wypadłem z trasy w 3 wyścigu :blink: miałem pójść po bandzie a tu zonk :D to mi sie podobało. Grafika jakaś dziwna, może tylko u mnie, jak jade szybko to droga przypomina jednolitą teksutre bez nierówności i popękań. Ja rozumiem motion blur ale bez przesady. Wogóle te refleksy na aucie sie nie odświeżają normalnie tylko to auto tak mruga dziwnie nie wiem czy tak ma być. Drift musze jeździć z kamery na maske bo inaczej zawsze ściane zaliczam. Ogólnie demko fajne, ale Most Wanted do pięt nie dorasta. Poczekajmy na pełną wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) Wszystko co jest odgrzewane jest niedobre... Fifa, NBA, NFS, PES (chociaż tutaj grę ratuje super zrobiony Gameplay). Dlatego tylko nowe tytuły mają prawo jakoś nas zaskoczyć (np wspomniany już TDU). Producenci zamiast wydawać te same gry co roku powinni zwolnić i wydawać raz na 2 lata ale naprawdę dopracowany tytuł (zmienić silnik graficzny, niekoniecznie na nowy ale może jakaś optymalizacja!!! -> nfs). Z drugiej strony jak za szybko zrobią "idealny" produkt to co będę poprawiać :lol: ?! a przecież pieniądze trzeba zarabić co roku :P. Dlatego tworzy się błędne koło i tak jesteśmy waleni w d*** z roku na rok i tylko ludzie z konsolami mają tzw wybór a my jesteśmy skazani na "same shit different year". Pozostają jedynie FFP, RTS, RPG Przecież to jest nie do pomyślenia że taka gra jak NFS ma jedną porę dnia/część i jak chcesz pograć za dnia to kupujesz MW a jak w nocy to UND/2/Carbon - rotfl. No i dla mnie cały czas największą zagadką jest to że nexgeny mają super grafikę a te samy gry na PC to żenada no ale kto kupi X360 lub PS3 jak nie my zdesperowani PCtowcy ??!! No i tym akcentem wracam do grania w Counter-Strike bo to jest jedyny zakup z którego jestem dumny za własne ciężko zarobione pieniądze (pes jest też ok bo w 6 jest prawdziwy symulator). Edytowane 28 Października 2006 przez kaczala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) Dobra zagrałem... Od razu powiem, że byłem bardzo źle nastawiony do tej gry, ale to co zobaczyłem... tragedia. Po pierwsze - gra chodzi gorzej. A imo grafika jest GORSZA niz w Most Wanted. Tymbardziej ze w carbonie jest ciemnosc, wiec jest co zasłaniać, lol. A w MW było kolorowo, zywo. Asfalt wygląda BEZNADZIEJNIE, oni mogą pucować buty dla simbinu, spójrzcie na asfalt z GTR2, albo nawet GTR1 a zobaczycie wielką różnicę... Na dodatek samochody obłożone jakby kondomem - po prostu swieca sie na biało, a refleksy na aucie się spóźniają... Przy 8 graczach mam koło 20 fps przy high detalach, cos jest nie tak, prawda? Nie ma porównania do takiego Flatouta 2, przeciez tam jest przepiekna grafika w porównaniu z tym badziewiem, a tam przy full detalach z aax4 i rozdziałce 1280x1024 mam 60 fps... po prostu dramat. Interfejs mnie juz od MW niemiłosiernie wkurza, jest kompletnie nie intuicyjny. Autosculpt jest duzo gorzy niz sie spodziewałem. Liczyłem na tą opcję. Tak naprawdę duzo mozliwosci mamy z felgami. Natomiast przy zderzakach jedyna regulacja, to wielksoc wlotów powietrza. A miało być przecież "pełne modelowanie zderzaków". Kolejna tragedia. No i sterowanie. To jest po prostu szok. Auto reaguje z sekundowym opóźnieniem. Normalnie jakbym poldkiem jechał. Albo lepiej, traktorem, bo zarówno gallardo jak i camaro są tak ociężałe, ze po prostu nie dają frajdy z jazdy. na dodatek przy ostrym zakręcie auto wpada w poslizg, z którego ni chu... nie da sie wyjsc, bo od razu jestes na bandzie. To ja juz wolałem ta fizykę jazdy z MW, która tez była słaba... Teamy, które miały być nowością kompletnie nie spełniają roli, albo ja jestem durniem i nie umiem z tego korzystać. jedyny ich plus to to, ze mi mówią gdzie jest przeciwnik, ale chyba mam radar, nie? Coś tam jeszcze brzęczą, ale pożytku brak... A Drfit to KOMPLETNY BADZIEW. Ja nie wiem co za idiota wymyślił tą fizykę. Jak lodowisko normalnie... skrecam lekko i od razu jadę bokiem. Nie dość że za łatwo, to jeszcze kompletnie nierealistycznie. Nie bede nic więcej mówić bo szkoda słów, musiałbym jeszcze poklnąć trochę... Carbon Duel nie jest zły, ale rewelacją też nie jest. Dla mnie nudnawe to. Nie spodziewam się więcej po fullu, bo wiem, ze nie bedzie różnić sie od dema, oprócz "więcej wszystkiego". Nie poprawią modelu jazdy, wydajności... Chce jeszcze powiedziec, ze w demo MW grałem tydzien a nawet więcej, demo carbona miałem ochotę wyłączyć po pierwszym wyścigu, ale chciałem sprawdzić ten chłam do końca... W ogóle to nie ma startu do Most Wanted, przy tym szicie MW to conajmniej 9/10. Dodam jeszcze, ze gra wysypała mi się 3 razy. To chyba będzie pierwszy mój NFS, z którego kompletnie nie mam frajdy, chyba po prostu ominę tą część serii szerokim łukiem. nawet inny odgrzany kotlet by EA - Battlefield 2142 jest duzo lepszy, to jego mam zamiar kupić. Przynajmniej ten kotlecik smakuje bardzo dobrze, kotlet ala NFS Carbon jest stwardniały i nie do przełknięcia... Plusy + 8 samochodów + muscle cars + eee.... całkiem przyjemna muzyka + autosculpt od biedy... Minusy - autosculpt po którym spodziewałem sie duzo więcej - grafika gorsza niż w MW - wymagania znacznie wzrosły - kompletnie beznadziejny model jazdy - drift... a raczej jego parodia - kondom nałożony na wszystko (chodzi mi o tą biąłą otoczkę aut, samochodów - zwróćcie uwagę) - refleksy na autach spóźniają się - bezużyteczne teamy - niestabilna, wysypała mi sie 3 razy na godzine gry - wszystko inne Jeżeli ten badziew, ma być najlepszą samochodówką roku, a nie Flatout 2, to naprawdę zacznę wątpić w rzetelność tych wszystkich recenzentów (na IGN carbon dostał juz 8,2 - omg...). Jeszcze niech CDA da mu więcej niż 7/10 to normalnie.... Edytowane 28 Października 2006 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) eno, co jest? nie podoba Wam się gra? to WYPAD z tematu :lol: dzisiaj było drugie podejście, blur na off i było trochę lepiej, coś było widać B) kamera w trybie canyon lata jak oszalała, mogli by dać draga zamiast tego ogólnie jakby mi ktoś nie powiedział, że to Carbon, tylko U2 z jakimś patchem to bym się nabrał, panowie z EA cofneli się do U2 i to jest kolejny fenomen w ich wykonaniu, przepraszam cavarr, że zagrałem w demo i że mi się nie podoba :rolleyes: , a teraz wypad! :D wpadne tutaj po premierze fulla, no chyba, że mi cavarr nie pozwoli, cavarr - mogę? czy tylko wtedy jak mi się spodoba? a następnym razem jak masz jakiś problem nie do rozwiązania to służe pomocą na PW pozdrawiamn Edytowane 28 Października 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) U mnie gra się nie wysypała ani razu więc minus za stabilność to tylko dla niektórych konfiguracji. Co do nocy to mi się nawet podoba przecież nielegalne wyścigi są w nocy, a nie za dnia, może jeszcze w godzinach szczytu niech zrobią, co nie zmienia faktu, że o poranku bym z chęcią pojeździł. Co do Driftu to nie ma o czym mówić bo jaki jest każdy może zobaczyć, a jak nie zobaczy to wiele nie straci. Autosculpt jak dla mnie może nie istnieć jestem za tuningiem, ale sensownym niech będzie arcade czyli walimy pełno śmiecia pod machę jak w U2, ale żeby miało to odpowiednik w rzeczywistości i jazda co do tuningu optycznego niech będzie dla samochodów z grupy Tuner dla Exotics i Muscle tylko zmiana kolorów i felg. Dalej TEAM absolutnie zbędna rzecz jeśli coś się wprowadza do gry to niech to będzie pożyteczne i potrzebne w rozgrywce, zapewne 90% tych ludzi co przejdzie grę nie skorzysta z tej opcji. Co do grafiki to mogę powiedzieć że zła nie jest mogła być lepsza, ale jakiejś tragedii nie ma choć jeśli spojrzeć to jak gra chodzi w max. detalach i jak wygląda na tych max. detalach to rzeczywiście o lekkiej tragedii można mówić, ale zawsze mogło być gorzej. No i na koniec pamiętać należy, że to jest demko full może się nieznacznie lepiej prezentować jeśli chodzi o gameplay. Zapewne to już ostatni NFS na tym silniku bo widać po nim, że więcej bajerów nie udźwignie (oczywiście mogę się mylić w końcu to EA). Edytowane 28 Października 2006 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 No wszystko pięknie ładnie tylko lekkim nieporozumieniem jest grafika która jest brzydsza niż w MW a mimo to gra ma większe wymagania, w MW to wszystko było żywe, dynamiczne cienie i co najważniejsze ładne cienie (drzew, samochodów) a tu taka lipa :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XerX Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Coś tu zamilkło... nie ma o czym pisać ? Ale jak wyjdzie Full to na pewno więcej ludzi się przekona do Carbona... WIERZE W TO !! :D Dla mnie demq jest ok..., a full będzie lepsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Skończyłem demko, jedno słowo: kiła. Plus za to, że po deinstalacji nie zostawia za dużo śmieci w rejestrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 a kiedy wlasciwie dokladnie premiera na kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Na pierwszej stronie tematu jest FAQ i jest tam data 31 października. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XerX Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) Skończyłem demko, jedno słowo: kiła. Plus za to, że po deinstalacji nie zostawia za dużo śmieci w rejestrze. Heh... no to fajny plus.. oby tak dalej :] zdanek: 3 listopada... EDIT: Jak to 31? miało być 3... Edytowane 28 Października 2006 przez XerX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 WEDLE OBIETNICY!! KOLEJNE TEMATY LECA Z AUTOMATU DO KOSZA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XerX Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Dzisiaj wyszedł Carbon, na wschodnim wybrzeżu Stanów Zjednoczonych...................(a co lepsze...podobno u nas też wyszedł PL, można zamówić na stronie ULTIMATE, iść do sklepu "EMPIK" ale nie jestem pewny czy to prawda, że wyszedł.) Dwa albo 3 dni temu został wydany pierwszy i zapewne ostatni add-on do dema NFS Carbon A w nim: -nowe samochody :D -nie ma filmików itp :-P -gra w okienku. :D Pobierz moda. P.S Temat założyłem nowy bo tamten jest jeszcze zablokowany.... Nie róbcie OT... I komentujcie ten temat.... Edytowane 31 Października 2006 przez XerX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 jakbyś nie zauwazył to to jest addon do dema... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Jako, ze poprzez burdel temat przewodni zostal zamkniety opowiem o wrazeniach z demka (fulla jeszcze nie ma). Wymagania sobie podskoczyly bez roznicy w grafie - big minus. Mozna oczywiscie wylaczyc ten durny blur i juz FPS ladnie skacze w gore i grafika jest lepsza przy okazji. Sama rozgrywka jak ostatnie NFS czyli drift, jazda w kolko i downhill z catchupem. Mysle, ze jezeli nie wymyslono czegos co bedzie trzymac przy ekranie (musi byc wiele roznosci, roznych wyscigow, jakies konkretne cele, itp) to spedze przy grze jak zwykle 2 dni i odkladam przy 30%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XerX Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Na oficjalnej stronie NFS Carbon pojawiła się druga już część wywiadu ze Stevem Anthonym. Na szczęście to tylko same dobre nowiny. Problemy z ilością klatek na sekunde oraz o wiele wolniejszym poczuciem prędkości niż w jego poprzedniku zostały poprawione. Dodatkowo, problemy z "powolnym" Autosculptem zostały usprawnione, i system działa o wiele lepiej niż w demie. Wszystkie poprawki zostały wdrążone już po wypuszczeniu dema na rynek, dlatego tak wiele osób zniesmaczyła wersja demonstracyjna i dlatego tak dużo mówiło się o zostawieniu dema w spokoju i oczekiwaniu na pełną wersję gry. Steve również odpowiedział na nurtujące wszystkich pytanie: Dlaczego w Carbonie niema Dnia i Nocy? Odpowiedź jest dość prosta - twórcy gry po prostu chcieli stworzyć unikalny klimat. Niema to jak mknąć ciasnymi drogami w kanionach i widzieć tylko kilka metrów przed samochodem. Zapewniono nas, że wiele dodatkowych elementów do Carbona będzie można ściągnąć ze strony w pierwszych tygodniach i miesiącach po premierze. Trzecia, ostatnia już część ma ukazać się jutro, w dzień premiery w Północnej Ameryce i nieformalnie - w Halloween. Dodatkowo pragnę przypomnieć, że w pierwszej części wywiadu Steve poinformował nas, że nie jesteśmy zmuszeni do jazdy jedną klasą samochodu. Wybór klasy wpływa tylko na odblokowane części i samochody w dalszej części gry. News ze strony www.needforspeed.pl Chyba coś poprawili.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 sorry za ot. ale na allegro piszą, że już mają gre i wysyłają:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XerX Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Na 1000000% potwierdzone!!! Właśnie dowiedziałem się (needforspeed.pl) że to nie żart.... w Polsce wyszedł NFS CARBON PL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 odpalać samochody rowery czy co tam macie i zasuwać do EMPIKU !!! Kto nie wierzy wchodzi na strone o NFSpeedzie (ta co wyżej) i luka 3 zdjęcia !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Ta gra napewno nie zasługuje na kupno :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Ta gra napewno nie zasługuje na kupno :xNa kupe ewentualnie... :rolleyes: Ja widziałem Carbon'a na targach i w sumie mnie zaskoczył. Jakoś przyjemnie mi się driftowało. Ta gra coś w sobie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 hmm carbon w empikach jest od wczoraj w sprzedaży wiec.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...