Skocz do zawartości
LuKe

Grafika Do 750zł Na Pcie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuje grafiki do max kwoty 750zł na PCIE, badz co badz radek lub gf

chcialbym aby ona miala 256MB i 256BIT nie moze byc mniej!

znalazlem ino o tych wymogach radeona asus x850 pro, ale juz jej w sklepach nie ma :cry:

z seri gf nie moge znajsc za taka cene zeby miala 256bit, troche to smieszne...

EDIT

znalazlem na allegro cos takiego

http://allegro.pl/item137384492_ostatnie_n...256mb_vivo.html

Edytowane przez LuKe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tzn nie można powiedzieć że X1950Pro gniecie 7900GS, bo tak nie jest, są gry w których radek jest lepszy np o 2fps a np w innych już ma spora przewage, fajny jest taki radek od PowerColora gdyż ładnie sie kręci i ma chłodzenie od AC (accelero)

Edytowane przez Fredek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i oto mi chodzi :) bo niektorzy naprawde juz przesadzaja z tym gnieceniem

do tego Galaxy 79gs kreci sie bardzo dobrze... co nie moge powiedziec o 1950Pro (ogladalem testy Sapphira)

moze ten PowerColor jest fajny, nie mnie tu oceniac - jego testow nie widzialem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też zmieniam całego kompa i właśnie zdecydowałem się kupić radka x1950Pro bo może nie jest super extra wydajniejszy od 7900GS ale ma możliwość włączenia HDR i AA razem. Chociaż o wydajności jeszcze mało wiadomo a na razie TUTAJ można zobaczyć jak 7900gs dostaje w dupsko od radka x1950pro w nfs: carbon

Edytowane przez Fonzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jednak kupilem (kuzyn kupil) tego gf galaxy 7900GS na chlodzeniu zalmana, z tego wzgledu go kupil bo byl na sklepie, a na radka czabylo skladac zamowienie a jemu pieronsko byla grafa potrzbna na ten weekend co minol :lol:

testy w 3dmarku 2005 tego gf to ponad 7700 punktow, wiec zdeka wiecej od mojego starego radka na agp x800 pro ktory wydolil 4800 punktow, z ktorego i tak sie ciesze :D

jestem ciekawaw ile w 3dmarku05 wydoli ten radek x1950 pro?? ma go juz ktos? niech przetestuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi