meeron Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Jednak E6... Puszcze dziada na 1.5v i 2900MHz zobaczymy jak mu to pójdzie. EDIT: A dajcie spokój! W [gluteus maximus] mam taki interes! 2800MHz 1.55v - 3min sp2004 i stopped i stopped! GRrrrrrrrrrr pociesze cie bo widzialem takiego SD E6 co robi ~2450 na def a podnoszenie vcore nie wiele mu pomagalo acha, mialem tu wstawic mojego nowego screena ale nie chce cie dzis denerwowac co sie dzieje z reszta userow sandiego, nagle taka cisza sie zrobila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 MOj E6 juz widzial 3200mhz :) (ale tylko na CPUz :] ) Narazie pracuje nad tym zeby puszczac benchmarki na 3100mhz :) (ps. dalej bezpasty bo chce mu dawac duza temperature niech sie chlopak wygrzeje troszku :P ) A W Weekend Lanc Jesli chcesz mozemy sie ugadac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Kuuurcze a ja kupilem SD w niedziele u NG i ma byc u mnie jutro. Znajac moje szczescie to pewnie dostane jakas padake :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spioch Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Witam Właśnie odebrałem przesyłką z 4speed z procesorem OEM. Przyszedł taki jak chciałem z końcówką BN. Goście są w porządku, wysłali taki o który prosiłem. Także polecam. Kupiłem przez sklep w internecie za 299. Teraz na Allego mają po 295. Nie polecam NG-Electronic, gdyż nie gwarantują co wyślą i dla kogo tłumacząc się dużym ruchem przed świętami. Natomiast Hercules na pocztę nie odpowiada, a telefon jest głuchy, podany tylko żeby wzbudzać zaufanie, proponuje poczytać jego nagatywne komentarze zanim ktoś kupi. I jeszcz oznaczenie proca ze 4speed może komuś się przyda: ADA3700DAA5BN KAB1E0631APMW pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 meeron >> jakie masz temperatury na Freezerku przy 3GHz?? Bo do mnie taki zestaw wlasnie jedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Witam Właśnie odebrałem przesyłką z 4speed z procesorem OEM. Przyszedł taki jak chciałem z końcówką BN. Goście są w porządku, wysłali taki o który prosiłem. Także polecam. Kupiłem przez sklep w internecie za 299. Teraz na Allego mają po 295. Nie polecam NG-Electronic, gdyż nie gwarantują co wyślą i dla kogo tłumacząc się dużym ruchem przed świętami. Natomiast Hercules na pocztę nie odpowiada, a telefon jest głuchy, podany tylko żeby wzbudzać zaufanie, proponuje poczytać jego nagatywne komentarze zanim ktoś kupi. I jeszcz oznaczenie proca ze 4speed może komuś się przyda: ADA3700DAA5BN KAB1E0631APMW pzdr Czyli mam rozumieć, że wysłałeś maila z pytaniem czy mają takie procki, kupiłeś i ci wysłali to co chciałeś ? Bo ktoś tu przedtem pisał, że 4speed takich rzeczy nie robi... I teraz się już gubię :mur: A jutro prawdopodobnie będzie na koncie kasa to można by było sobie sprezentować takiego E4 ;> Byle to był tylko E4... Bo płacić 30 zł więcej za E6 to ja nie chce :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spioch Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Czyli mam rozumieć, że wysłałeś maila z pytaniem czy mają takie procki, kupiłeś i ci wysłali to co chciałeś ? Bo ktoś tu przedtem pisał, że 4speed takich rzeczy nie robi... I teraz się już gubię :mur: A jutro prawdopodobnie będzie na koncie kasa to można by było sobie sprezentować takiego E4 ;> Byle to był tylko E4... Bo płacić 30 zł więcej za E6 to ja nie chce :mur: Spytałem się pocztą jaką końcówkę pierwszego wiersza maja te procesory sprzedawane jako oem. Odpisał ADA3700DAA5BN. To wziąłem zamówiłem, a na zamówieniu zaznaczyłem w uwagach, że proszę z takim oznaczeniem, zgodnie z poczta, którą otrzymałem takie procesory są dostępne. To tyle. Ktoś na forum pisał, że osobiście poszedł do sklepu i sam wybrał wersję BOX z końcówką BN. Zawsze jest jakieś ryzyko. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 meeron >> jakie masz temperatury na Freezerku przy 3GHz?? Bo do mnie taki zestaw wlasnie jedzie :) witam, jestem w pracy i nie sprawdze ci dokladnie ale z tego co pamaietam to temp wg czujnikow DFI to: idle 30*C widomo skoki sa gora dol ale srednio jest to 30* i tu dodam, ze wentylator na freezerku sie nie obraca w idle, z daleka dmucha na niego jedna 80 a droga za nim wyciaga powietzre z obudowy, stress i tu wiadomo, wlacza sie juz freezer z tym ze ma mniej niz 2000 rpm a temp oscyluje na poziomie troszke podan 40*C Spytałem się pocztą jaką końcówkę pierwszego wiersza maja te procesory sprzedawane jako oem. Odpisał ADA3700DAA5BN. To wziąłem zamówiłem, a na zamówieniu zaznaczyłem w uwagach, że proszę z takim oznaczeniem, zgodnie z poczta, którą otrzymałem takie procesory są dostępne. To tyle. Ktoś na forum pisał, że osobiście poszedł do sklepu i sam wybrał wersję BOX z końcówką BN. Zawsze jest jakieś ryzyko. pzdr ja tam osobiscie wpadam i wybieram, 2 dni temu bralem dla msn procka oczywiscie E6..... yyy zarowalem E4 ;d tak bardzo duzo za taka przysluge nie kasuje (; pozdrawiam ze slonecznego wroclawia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 ja kupilem w ng i dostalem E6....moze jutro go pomecze...zobacze ile wycisne i zdam raport... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 A kto wie coś o SD 4000+ E4? kręcą się tak samo jak E4 3700+? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rathien Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Aż się musze pochwalić. Zakupiłem dzisiaj w 4speedzie Athlonka 3700+ na.... E4! [OEM 295zł]. Jestem z tego powodu conajmniej szczęsliwy :D. Jednak na jakieś testy będziemy musieli poczekać do nastepnego tygodnia bo mobo [DFI RS482] dopiero w drodze. Możecie podać jakie macie temperaturki na podkręconych procach? [interesują mnie uzytkownicy Freezera64Pro bo sprawiłem sobie takie chłodzenie] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) @Soker to ten sam proc tylko z innym mnoznikiem @rathien poczytaj mnie wyzej Edytowane 8 Grudnia 2006 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 @meeron Mógłbyś mi odpisać na GG ;> Albo napisz tutaj ile sobie liczysz za "selekcje" E4 + wysyłke ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Ja tam biore 4000+ za 330zł E4 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) jak sprzedam stara grafe to raczej u mnie tez zagosci SD 4000+ E4 :) Edytowane 9 Grudnia 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Kupowałem u Herculesa (znajomy też). Prosiłem o e4 (znajomy też). Przyszło e6 (znajomemu też). Ech, polska życzliwość. Ludziom ciężko jest zrobić coś bezinteresownie dobrego dla drugiej osoby. Mam nadzieję, że nie będzie mój procek taki znowu ostatni. Chciałbym, żeby te 3GHz robił. Cóż. Potestujemy zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 A ja najpewniej skorzystam z pomocy meerona ;] Całość mi wyjdzie około 325zł i będę miał na 100% E4 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 jak ci sie uda Lanc to daj znac :) bo czym grafe sprzedam to tydzien minie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 co tu wiecej mowic, patrz vcore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) heh czyli jak sprzedam grafe to zglosze sie do Ciebie :P mam nadziejze, ze jeszcze jakies SD 3700+ E4 beda :) Edytowane 9 Grudnia 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Ja dostalem dzis procka i niestety E6. Z wstepnych testow o 2.9GHz chyba moge zapomniec :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 co tu wiecej mowic, patrz vcore http://img186.imageshack.us/my.php?image=3003na1296zk7.jpg Ladnie, ladnie... moj niestety 1.3V nie zdzierzyl :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Ja dostalem dzis procka i niestety E6. Z wstepnych testow o 2.9GHz chyba moge zapomniec :(Nie narzekaj bo moj ma powazne problemy z 2.8GHz na 1.55V :~ Ale ja jak zwykle mam pecha ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Nie narzekaj bo moj ma powazne problemy z 2.8GHz na 1.55V :~ Ale ja jak zwykle mam pecha ;) To tak jak ja ;) Sie wkurze i go ogoloce z blachy to moze troche mu megahercy doda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dari555 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Nie narzekaj bo moj ma powazne problemy z 2.8GHz na 1.55V :~ Ale ja jak zwykle mam pecha ;) Ja chyba też mam pecha bo mój E6 coś nie chce być idealnie stabilny na 2.8 przy 1.5 V, ale jeszcze spróbuję dać mu 1,55, aha jakie jest max bezpieczne napięcie dla San Diego, bo cos obiło mnie sie o uszy że 1,55V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Ja dzis bylem na gieldzie w wa-wie i byly same E6 - z 10 szt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) LINK - jakieś pytania ? edycja: @Kiroy - kolo 1,600V Edytowane 10 Grudnia 2006 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiroy Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 jakie napiecie? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Szukam na forum i nie mogę znaleść poradnika jak podkręcać A64... Trafiłem E4 i coś mi z kręceniem nie idzie i mam nadzieję, że to ja coś źle robię bo jak podnoszę FSB to mi wstaje maksymalnie na 2,45Ghz...chłodzenie box...poratujcie biednego lamera :? Na starym PC też słabe oc było, ale miałem P4 willamette więc nie ma się co dziwić :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) @meeron To jest full stable, czy to tylko na max Mhz ? ;]] Wybierz mi z 4speeda taką samą sztukę to będziesz bogiem :mrgreen: @Piter6576 Na egiełdzie jest fajny art na ten temat ;] Edytowane 10 Grudnia 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...