Skocz do zawartości
Gość Pacific

Coś Nie Tak Z Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

A ja popiszę znowu o tych burakach zwanymi moderatorami (no offence jak zwykle [; ).

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=255951

Kto jest taki mądry że przenosi i zamyka temat? Najpierw ten temat był w chłodzeniu wodnym->co kupić. Napisałem posta i raport, potem widze ten temat przeniesiony do co kupić i zamknięty O_o Powie mi ktoś o co tu chodzi? Panowie niby jesteście fajni ale nie przesadzajcie.

Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Tobie się czasem w głowie nie po przewracało od tego raportowania?

Widocznie dwóch moderatorów zajmowało sie właśnie jednym tym zgłoszeniem i dokonało jednocześnie przeniesienia i zamknięcia.

A i teraz czytaj uważnie: Jeżeli będziesz wklejał linki (była już o tym mowa) do tematów które raportujesz będę to osobiście traktował jako posty nic nie wnoszące do dyskusji. Możesz sprawdzić w regulaminie co to oznacza.

Już kilka razy zwracaliśmy Ci uwagę, że niepotrzebnie w każdym temacie który zgłaszasz trzeba usuwać Twoje posty.

Tym samym odwołuje co fipa Ci kiedyś przekazał.

Raportujesz - ok, daj powód a nawet ten link w raporcie, jesteśmy na tyle bystrzy żeby wiedzieć co dalej robić.

Dziękuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może dlatego że delikatny offtop ? ;)

EDIT

Tak jak z "ciekawymi" zdjęciami w postach Pussik niby ok bo bebechy kompa były w tle ale raczej nie na temat ;)

Edytowane przez M@TI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, dokładnie ten z kwiatkiem i tematowym kontenerem. Może wypowie się ktoś kto go usunał?

Może ja się wypowiem pomimo że go nie usuwałem ;>

Zdjęcie nie wnosiło za dużo do tematu poza tym było inicjatorem zbędnego OT.

Dziękuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem dlaczego nie działa u mnie odpisz,cytuj po kliknięciu pojawia się cytowana wypowiedź na s i potem szare tło i tylko dwa przyciski + i -

tak samo z pw ,cookies wł. problem jest od 2 dni

a i jeszcze ile czasu można mieć te 10% ostrzeżeń bo to chyba już z rok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może ja się wypowiem pomimo że go nie usuwałem ;>

Zdjęcie nie wnosiło za dużo do tematu poza tym było inicjatorem zbędnego OT.

Dziękuje.

No wypraszam sobie! Nowy wlasciciel pochwalil sie, ze paczka do niego doszla juz i jest mega zadowolony!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wypraszam sobie! Nowy wlasciciel pochwalil sie, ze paczka do niego doszla juz i jest mega zadowolony!

Ty nie powinieneś w ogóle wypowiadać się na ten temat bo m.in Twój post był przyczyną wywalenia postu Masella ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Odczuwam mulenie forum, ja wiem że torrent w tle ale pobiera sie <100kb/s ale przy 3mbps powinno jakoś to łazić.

EDIT: Średni ping na poziomie 300ms O_o

Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4:33 w nocy i tez potrafi przymulić, dziwne...

O 4:00 zaczyna się okienko serwisowe. W pierwszych 20-25 minutach serwis może być praktycznie nieużywalny bo jest robiony pełen backup. Później całość jest kompresowana co też wpływa na "ociężałość" serwisu w tych godzinach. Od około 4:50 jest już z górki, tylko łącze jest bardziej obciążone ze względu na wysyłanie danych na serwery backupu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Mam problem z wyswieltlaniem tematów :/ Caly czasprzelacza mi sie na drzewo. Tzn. nawet jak zminie na standardowy lub linearny to po przejsciu do nastepnej strony i tak wyswietla drzewo i pierwsza strone tematu :/ Ma ktos jakis pomysl ??

Było? Szukaj?

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
2912776[/snapback]
Czy forum zostało zmodyfikowane (Nie było mnie parę dni) bo zamiast tradycyjnej formy forum do głównego tematu widzę tylko drzewo odpowiedzi czego tu nie było
Nie ma to jak wypowiedź z cytatów składająca sie :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie dziala normalnie z domowego lacza i z firmowego. Zadnych problemow.

Grzechu_1990: czy ty musisz pisac tyle postow w kazdym mozliwym dziale i temacie?

A ty widzisz o co zapytał Radzyn? 1,5 roku na forum i nie potrafi przejrzeć tematu gdzie problem drzewa był poruszany paręnaście razy :blink: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...