Corso Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Mam pytanie, jak zmienić strefę czasową na forum? Pokazuje mi 10:55. Kiedyś była o tym mowa, lecz nie pamiętam jak to się zmieniało. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) Prosze: Panel Kontrolny Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez Trawienny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Prosze: Panel Kontrolny Wielkie dzięki, już jest ok. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Coś się pochrzaniło na głównej forum - od paru dni mam taki kwiatek: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Fixed? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) CleanCut sie totalnie rozjechalo: EDIT: Issue resolved (itself) EDIT2: Issue reoccurred :/ nie wiem co sie dzieje... Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez Trawienny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 ctrl + f5? Fixed? Yup. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zmienione zostało zachowanie dotyczące odnośników zewnętrznych - teraz dostają tylko nofollow zamiast przechodzić przez redirect.php Jest to część dłuższego procesu odchodzenia od dodatku CommunitySEO, który będzie rozciągnięty w czasie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 (edytowane) Wyszukując temat Tanie gry przez wyszukiwarkę zwróciło mi dwa odnośniki do niego: Mam to samo po kliknięciu Moja zawartość. Od przeglądarki to chyba nie jest zależne, bo jest tak samo na najnowszym FF jak i IE9, a u Stiva na Operze. Zdarza się, że nawet dwa tematy pokazuje zdublowane i nie zaraz pod sobą tylko porozrzucane. Edytowane 2 Maja 2011 przez DejwiT11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 "Przejdź do strony" nie działa przy próbie zmiany wyświetlanej strony w danym dziale. W wątkach nie ma tego problemu. Można wyświetlić więcej niż 1000 pozycji w "Moja zawartość" lub w jakiś inny sposób przejrzeć ostatnich kilka tysięcy postów użytkownika? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 Jakieś nowe brzydkie reklamy, trzeba było od razu potrójne podkreślenie :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 Mam to samo po kliknięciu Moja zawartość. Od przeglądarki to chyba nie jest zależne, bo jest tak samo na najnowszym FF jak i IE9, a u Stiva na Operze. Zdarza się, że nawet dwa tematy pokazuje zdublowane i nie zaraz pod sobą tylko porozrzucane. To błąd mechanizmu wyszukującego. Zgłoszone do producenta, znając życie mierne szanse na naprawę w 3.1.x "Przejdź do strony" nie działa przy próbie zmiany wyświetlanej strony w danym dziale. W wątkach nie ma tego problemu. Można wyświetlić więcej niż 1000 pozycji w "Moja zawartość" lub w jakiś inny sposób przejrzeć ostatnich kilka tysięcy postów użytkownika? Na jakiejś konkretnej skórce czy na wszystkich? Limit 1000 pozycji jest wymuszony przez mechanizm wyszukujący. Jakieś nowe brzydkie reklamy, trzeba było od razu potrójne podkreślenie :banana: ??? Nic nowego nie ma od miesięcy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 Na wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Chrome nie pokazuje ikon "Wyświetl podgląd tematu" niezależnie od kategorii i "Powiększ..." oraz "Zmniejsz pole edytora". Firefox 4 pierwszej w ogóle nie uwzględnia, natomiast zamiast drugiej i trzeciej pokazuje odpowiadający im tekst. Obydwie kwestie dotyczą wyłącznie Pure Red, na pozostałych skinach ikony są na swoich miejscach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Przepraszam, podobnie jak we wcześniejszych postach pisałem - w Pure Red już nic nie będziemy ruszać. Póki jeszcze zachowuje resztki kompatybilności z aktualnym forum będzie dostępna do wyboru dla zalogowanych użytkowników, natomiast przy kolejnej większej aktualizacji na pewno wyleci ze względu na jej niestety żenującą jakość i brak chęci poprawienia sytuacji przez jej producenta. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Czy istnieje możliwość implementacji innej wersji odtwarzacza filmów na Youtube? Mam na myśli taki, w którym jest przycisk do obejrzenia klipu w wersji pełnoekranowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 Czy istnieje możliwość implementacji innej wersji odtwarzacza filmów na Youtube? Mam na myśli taki, w którym jest przycisk do obejrzenia klipu w wersji pełnoekranowej. Teoretycznie zgodnie z YouTube Embedded Player Parameters - YouTube APIs and Tools - Google Code dodałem stosowną opcje. W praktyce nie działa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 (edytowane) Nie wiem, czy tego nie ustawia właściciel konkretnego kanału, bo na jednej stronie widziałem filmy, gdzie jeden miał inne opcje, drugi inne. btw. Da się coś zrobić z avatarami na mobilnej skórze? Wyświetlają się fotki profilowe (ktoś chyba o tym wspominał). Edytowane 13 Maja 2011 przez m4r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 Chyba ja ;) Jeszcze jedna sprawa - na Deflection w tekst wyświetlany jest w kolorach wybitnie nieczytelnych (tj. granatowy, czarny itd.). Czy można to skorygować? Dodam, że podczas ładowania strony na pół sekundy jest w porządku, dopiero po załadowaniu strony kolory są skopane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Chyba ja ;) Jeszcze jedna sprawa - na Deflection w tekst wyświetlany jest w kolorach wybitnie nieczytelnych (tj. granatowy, czarny itd.). Czy można to skorygować? Dodam, że podczas ładowania strony na pół sekundy jest w porządku, dopiero po załadowaniu strony kolory są skopane. Poprawione. Może wymagać odświeżenia z pominięciem cache przeglądarki (CTRL + F5). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Witam, czy da się usunąć te nachalne reklamy?? Są we wszystkich działach, np. w dziale GTX 570/580/590 jest reklama GTX 580, w dziale o asusach P8P67 to samo...wtf. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Witam, czy da się usunąć te nachalne reklamy?? Są we wszystkich działach, np. w dziale GTX 570/580/590 jest reklama GTX 580, w dziale o asusach P8P67 to samo...wtf. :/ To są dodatkowe informacje o produktach, nie reklamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Na głownej stornie przestala dzialac sekcja "Ostatnie posty z Forum" i "Popularne watki". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 (edytowane) Od jakiegoś czasu pojawiają się u mnie takie problemy, czasem numery stron również mają błędy graficzne :blink: Ciasteczka wyczyszczone, ale nic to nie pomaga. Edytowane 11 Października 2011 przez .PaVLo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 Gdybyś podał przeglądarkę, jej wersje i zainstalowane wtyczki, uczyniłbyś swój post bardziej informatywnym ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 Opera 11.51 Kompilacja 1087 Microsoft® Windows Media Player Firefox Plugin - 1.0.0.8 Java Deployment Toolkit 6.0.270.7 - 6.0.270.7 Foxit Reader Plugin for Mozilla - 1, 0, 1, 1117 Java(TM) Platform SE 6 U27 - 6.0.270.7 Shockwave Flash - 10,3,183,10 Silverlight Plug-In - 4.0.60531.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 Opera ma jakiś tryb bezpieczny (tj. z wyłączonymi dodatkami)? Mówiłeś, że usuwałeś cookies - przydałoby się także wywalić tymczasowe pliki internetowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 (edytowane) Po dzisiejszej zawieszce forum (gateway 504 ), przestała działać funkcja: wyświetl nową zawartość. Wyczyściłem ciasta i cache przeglądarki( FireFox 7.01). Edit Chyba już wszystko ok. Edit 2 Jednak opóźnienie jest spore np post pojawił sie o 19.06 a o 19.46 nadal go nie ma w: wyświetl nową zawartość. Edytowane 13 Października 2011 przez KaszaWspraju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek11 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Mam ten sam problem, co KaszaWspraju. Nie wyświetla mi nowej zawarości. Wyczyszczenie ciasteczek od FF [7.0.1] nie pomogło ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 (edytowane) Dalej nie działa :) W zastępstwie dobrą rzeczą jest Przegląd codzienny Edytowane 14 Października 2011 przez kwasior500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...