stivo Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 A u mnie Nowa zawartość nie działa od rana. Wczoraj jeszcze było ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość c22 Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 IDD, nowa zawartość nie wyświetla mi nic od wczoraj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 (edytowane) Wyświetl nową zawartość działa chyba raz na 24H.Ciągle zero odpowiedzi z góry na problem. Tylko forum już "bramki 504" nie wywala. Edytowane 14 Października 2011 przez KaszaWspraju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 Indeks wyszukiwarki zachowywał się ostatnio chaotycznie i w niektórych przypadkach zwracał bzdury. Wczoraj w nocy udało się chyba ustabilizować sytuacje, przy okazji wyszukiwarka powinna sobie lepiej radzić z polskimi znakami diakrytycznymi (lub ich brakiem) w postach/zapytaniach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 (edytowane) Chyba nadal coś jest nie tak, wczoraj przez cały dzień nic mi nie wyswietlało w 'wyświetl nową zawartość'. Koło 1/2 AM znowu zadziałało, a dzisiaj od rana znów nie działa. PS Firefox 3.6.23 nie próbowalem jeszcze cookies czyścić. Edytowane 15 Października 2011 przez Thomas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 U mnie też tylko raz dzisiaj zatrybiło, a tak cały czas mam pustą nową zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 Również ten sam problem, Opera 12.00 alpha, kompilacja 1105; Brak nowej zawartości; Cache czyszczony, cookies czyszczone; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 U mnie na Firefoxie tak samo jak wyżej. Brak nowej zawartości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Teraz powinno już naprawdę działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Dokładnie tak, u mnie funkcja 'Nowa zawartość' działa już w 100% poprawnie; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Potwierdzam. Jest juz super git :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek11 Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Również u mnie już działa. Szczerze powiedziawszy brak tej opcji bardzo irytował, bo wiem zawsze tak sprawdzam nowe posty, a forum odwiedzam codziennie : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Czy to wina przeglądarki że nie zmieniała adresu na link? forum.purepc.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) http://forum.purepc.plforum.purepc.pl PurePC.pl - Forum Dyskusyjne forum.purepc.pl Gdy jest określony protokół, zmienia na link. Edytowane 28 Listopada 2011 przez Klaus 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Coś mi przestał działać na forum ppc zintegrowany w firefoxie 9.0.1 słownik, ktoś ma na to jakiś pomysł? Na innych forach i stronach śmiga jak trzeba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 hary, kliknij PMM w polu wpisywania tekstu i w "Języki >" zaznacz Polski. U mnie podziałało. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ale bzdura, faktycznie, tak proste, że nie wpadłem na to :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) chcial bym zglosic ze w operze rozwala mi sie formatowanie forum w operze. prawde mowiac nie wiem czemu :P Uploaded with ImageShack.us ale tylko w widoku tematu Edytowane 11 Stycznia 2012 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2012 A nie masz czasem włączonego Dopasowania do szerokości? Sprawdzałeś na innych skórkach forum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2012 chcial bym zglosic ze w operze rozwala mi sie formatowanie forum w operze. prawde mowiac nie wiem czemu :P Wygląda na problem z załadowaniem jakiegoś pliku css. Próbowałeś CTRL+R (może przydać się ze 2 razy :)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 (edytowane) Pany dlaczego mi się ava nie zmienił ? ctrl+f5 nie robi... w panelu a na forumie: ocb ? Edytowane 1 Lutego 2012 przez slavOK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Pany dlaczego mi się ava nie zmienił ? ctrl+f5 nie robi... ocb ? Moja wina. Avatary lecą z CDNa a ten nie zauważył, że powinien odświeżyć zasób. Będę szukać rozwiązania, a w międzyczasie pociesze, że czas życia tych elementów to max 24 godziny, więc po tym czasie na pewno będzie szedł aktualny ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 ok, dzięki za info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 jeszcze takie dziwy: temat: ACTA (+SOPA, PIPA) - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 17,666666666667 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 To akurat wina skryptu do robienia "ładnych" linków (znaczy tytułów). Czasem nie domyka tagów jak należy - wtedy linkiem jest cała treść aż do kolejnego linka. Gubi się zwykle przy jakichś dziwnych linkach (dużo zmiennych w gecie, albo dziwne znaki w adresie/tytule - nie wnikałem). Zdążyłem się przyzwyczaić- wystarczy edytować post i poprawić tagi ręcznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 a mój avatar się dalej nie zmienił ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Usuń avatar - zapisz zmiany, poczekaj chwilę i spróbuj wysłać nowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 (edytowane) To nic nie daje. Teraz mam to samo. Usunąłem, po 10 minutach wgrałem nowy a tutaj w postach dalej pojawia się stary. Cache przeglądarki usuwałem w razie czego i dalej stary... Aaa, tak btw. to chciałem zgłosić, ze coś takiego mojawia mi się, gdy chce się zalogować na mobilne PPC: Edytowane 18 Lutego 2012 przez DejwiT11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Aaa, tak btw. to chciałem zgłosić, ze coś takiego mojawia mi się, gdy chce się zalogować na mobilne PPC: A masz poprawną datę i godzinę w telefonie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 :lol: A jakże by inaczej? Dokładnie to mam zaznaczone, by pobierał ją od operatora bo wtedy jest najbardziej dokładna. To chyba nie stanowi problemu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...