andrew777 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 O ten temat Ci chodziło? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) dzięki, ciekawe że nie znalazło mi go gdy szukałem dla frazy "140mm". opcje wyszukiwarki to zawężenie do chłodzenia i modyfikacji oraz szukanie w tytułach i wyświetlenie jako tytuły. wyników wtedy wywala 0. Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez bzzzzzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Wpisz 140mm w wyszukiwarkę i zobacz 5 wynik wyszukiwania. Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez andrew777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 heh. ale nadal ciekawi mnie dlaczego mi nie podało go z powyższymi ustawieniami szukajki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zaznaczając 'chłodzenie' szukał w kategorii gdzie nie ma tematów. Jakbyś zaznaczył 'chłodzenie konwencjonalne' problemu by nie było. Najwyraźniej zaznaczenie kategorii nie powoduje wyszukiwania w forach znajdujących się w danej kategorii, trzeba zaznaczać je ręcznie. Powyższe napisane na podstawie obserwacji, poczekajmy na profesjonalną opinię marco. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Jest rzeczywiście aktywny błąd z wyszukiwaniem wyłącznie w tytułach - zgłoszony u producenta oprogramowania forum, niestety na chwilę obecną twierdzą, że do naprawienia dopiero w 3.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) Hmm nie wiem czemu nie jestem w stanie edytować swojej sygnaturki pod Firefoxem. Edytor kompletnie nie działa, nic się nie da usunąć ani dodać. Sprawdzałem z dwóch kompów wszelkie Adblockery wyłączone na PPC. edit: Nie jestem też w stanie edytować cytatów jeśli wybiram odpowiedź z cytatem. edit2: Na operze problem znika. Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez Michaelius Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Hmm nie wiem czemu nie jestem w stanie edytować swojej sygnaturki pod Firefoxem. Edytor kompletnie nie działa, nic się nie da usunąć ani dodać. Sprawdzałem z dwóch kompów wszelkie Adblockery wyłączone na PPC. edit: Nie jestem też w stanie edytować cytatów jeśli wybiram odpowiedź z cytatem. edit2: Na operze problem znika. Jaka wersja Firefoxa? Jaka skórka? Jaki edytor (prosty czy WYSIWYG)? Co to znaczy nie działa (brak kursora, nie da się pisać, nie da się zaznaczyć, nie da się zapisać?) Bardzo proszę przy zgłaszaniu błędów o podawanie wszystkich możliwych informacji - inaczej to jest błądzenie w ciemno... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) Wersja 3.6.3 najnowsza, zainstalowany AdBlockPlus z zielonym śiwatłem na całego PPC. W opcjach forum włączony rozbudowany edytor tekstu Styl forum ustawiony na surface - wide. Systemy operacyjne Windows 7 Professional 32 bit, Windows Vista Home Premium 32 bit Wygląda to tak: Kursor (któego nie widać) ciągle tkwi na starcie nie da się go przenieść gdziekolwiek indziej, nie działa również Delete i nie jestem w stanie zaznaczyć niczego w tekście. Mogę tylko dopisywać tekst na samym początku postu edit: po przestawieniu na klasyczny pure-red problem zniknal. Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez Michaelius Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) No nie wiem, to musi być coś u ciebie. Ustawiłem sobie taki sam styl, także FF 3.6.3 i, jak widać, mogę dowolnie modyfikować moją wypowiedź. ABP także na zielono. W oknie pisania posta mam czcionkę Courier zamiast standardowej, nie wiedzieć czemu. Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez zzizzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Wersja 3.6.3 najnowsza, zainstalowany AdBlockPlus z zielonym śiwatłem na całego PPC. W opcjach forum włączony rozbudowany edytor tekstu Styl forum ustawiony na surface - wide. Systemy operacyjne Windows 7 Professional 32 bit, Windows Vista Home Premium 32 bit Wygląda to tak: Kursor (któego nie widać) ciągle tkwi na starcie nie da się go przenieść gdziekolwiek indziej, nie działa również Delete i nie jestem w stanie zaznaczyć niczego w tekście. Mogę tylko dopisywać tekst na samym początku postu edit: po przestawieniu na klasyczny pure-red problem zniknal. Dzięki za zgłoszenie - teraz mam komplet informacji. Przekazałem do producenta skórki, czekam na poprawkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 (edytowane) Mnie także wylogowuje z forum, kiedy wejdę zalogowany na PurePC i wrócę na forum (czy to przez "wstecz", czy przez odnośnik). FF 3.6.3, CleanCut, ABP na zielono. Edytowane 10 Kwietnia 2010 przez zzizzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 czy to normalne? zniknely plus z minusem o_O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 wyłącz adblocka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) Przycisków nie ma tylko przy własnych postach. A jednak są, więc musiałem coś pomylić, ale miałem wrażenie, że nie było.. Edytowane 11 Kwietnia 2010 przez stivo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) wyłącz adblocka :D tak sie sklada ze adblocka nie mam. a owa sytuacja wystepuje tylko na jednym poscie. ktorego autorem jest moderator. czy to ma jakis zwiazek? //widze ze zwykli userzy tez maja wylaczone + i - zjawisko wystepuje w temacie katastrofy samolotu... i chyba sie nasila. ocb? Edytowane 11 Kwietnia 2010 przez Sarkazm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Może już wcześniej oceniłeś te posty, teraz wskaźnik wynosi '0' i stąd to zdezorientowanie? Nie możesz ocenić któregoś postu ULLISSES'a i potfur'a ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 hm. post ULLISSESa ocenilem i chwile potem mial on ocene. teraz ta ocena wynosi 0. jakby ktos wyzerowal to. i zablokowal mi mozliwosc oceny tego postu(zniknely + i -) ocena dotyczyla tego postu Katastrofa samolotu z Prezydentem na pokładzie! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 8 wiec pozniej testowo ocenilem post potfura i sytuacja powtorzyla sie. najpierw widoczna ocena potem znikla itp. oczywiste ze plusy zniknely bo juz ocenilem te posty, ale czemu ich ocena u mnie wynosi 0? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Najwyraźniej po tym jak ty dałeś + lub - ktoś dał ocenę przeciwną co wyzerowało wskaźnik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 najwidoczniej. thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Jak się pozbyć tego "czarnego" pasa po lewej na 1/3 ekranu, da się? Też tak macie? Posty są na ledwo 1/3 ekranu, to samo z obszarem avka no i miejsce na menu takie wielgaśne oO. Na IE jest prawie ok a na lisie takie cuda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 na operze jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Jeżeli masz 1024x768, to, w surface i surface wide ten pas tyle mniej-więcej będzie zajmował. Jest rozwinięciem menu (które z góry strony autor przeniósł na lewo). Nic z tym nie zrobisz bez przesiadki na inny skin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) nie wszystkie linki działają przykład: Lech Kaczyński spocznie na Wawelu - komentarze na oślej łączce ten link nie trybi. przy edytowaniu postu wyskakują babole, np: <span style='color: red;'>[ciach!]</span>ły Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez slavOK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ten HTMLowy kod to pewnie z tego powodu, że automat zastępuje wyraz wklejając kod HTML a nie BB. Jeżeli link nie działa to znaczy, że został błędnie dodany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJH83 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) na operze jest ok. Czasem jest ok, a czasem nie np odpale kilka tematow w tle poprostu klikajac srodkowym na myszy to pare jest zeskalowane, a czesc sie rozlazi. Mimo to jak jest zeskalowane to to cos zajmuje z 1/4 ekranu i okropnie dziala na nerwy. Uzywam opery 10.51, a rozdzialka to 1152x864. Btw Z tego powodu spojrzalem wogole na ten dzial bo tez chetnie pozbylbym sie tego badziewia... Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez DJH83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Mimo to jak jest zeskalowane to to cos zajmuje z 1/4 ekranu i okropnie dziala na nerwy. Co to jest "to coś"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJH83 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) Co to jest "to coś"? Ten pasek z boku ktory laduje sie na def skorce(surface). Nie mialem nigdy potrzeby to i nie wiedzialem nawet gdzie zmienic skórke :lol2: , ale tenze pasek mnie na tyle irytowal ze pogrzebalem, zmienilem i jeden dokuczliwy syf z pupy mniej :razz: . Jak ktos uzywa rozdzielczosci mniejszej niz 16xx/1xxx to naprawde jest on wielgachny. Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez DJH83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Pasowało by wprowadzić jakąś zmanie która automatycznie by zmniejszała wrzucane obrazki z zewnętrznych linków do danej szerokości, bo teraz rozjeżdża się forum jak ktoś wrzuci większe foto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Noo... plus jeden. Skoro linki są traktowane jakimś skryptem, który pobiera tytuły stron (imo potrzebne to jak umarłemu kadzidło), to grafikę też by można było pojechać jakimś resizerem, który zrobi miniaturkę z linkiem. Szkoda, że nie wszyscy korzystają z załączników, bo w ich przypadku działa to prawie bez pudła. Prawie, bo gdzieś widziałem obrazki mniejsze od defaultowych miniatur załączników, przeskalowane bez zachowania proporcji "w górę" - aua. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...