meeron Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) iqtest1 iqtest2 edytowalem celem dodania iqtest2 od @Arnie Edytowane 2 Marca 2007 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Rozwiazaywalem 10 min, bo wiecej nie mialem czasu... Your calculated IQ is 100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 99 a od połowy już mi sie zniudziło i dawałem losowa odpowiedź.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 115 , ale tez mi sie spieszyło :P , trzeba przyznać ze dosc trudne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 klikalem tak bez wiekszego zastanowienia i wyszlo 102 ;) jakis dziwny ten test Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 E tam, standardy skojarzeniowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Rozwiazywalem na slepo nie mialem czasu klikalem co popadnie 110 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 99 po paru minutach ,a odpowiadałem bez większego zastanowienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 odpowiadajac na pierwsze 12 pytan poprawnie ma sie iq 95 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Klikając cały czas w jedną ikonkę zdobyłem 84IQ. Więc mało wiarygodny ten test :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) 112, cienko. :] @up Ja dla testu klikalem tylko w pierwsza i wyszlo 79, po prostu strzelajac tez mozna iles tam ptk. zdobyc, ja kiedys test ze statystyki zaliczalem wlasnie w ten sposob i sie udalo. :] Edytowane 1 Marca 2007 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 106 tak sobie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 110, gorszy od Dody ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Od początku klikając byle jak 90 B-) normalnie 105 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 heheh 103 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 mi wyszło 105 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 102 mi wyszlo ;] Nie jest źle ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 130, ze 3 strzelilem, rowniez ze 3 nie bylem pewien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 130 - w paru strzelałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) 110 ... Za ciezkie. Miałem jeszcze sporo czasu ale spieszyło mi sie do konca, bo wiedziałem ze tylko połamał bym sobie głowe ;p No i i ciekawy byłem wyniku ;) ps. dziwne, mimo iz jestem raczej szczesciarzem to na chybił trafił uzyskałem 79 :P Widac niektrzy maja wiecej fartu :P Edytowane 1 Marca 2007 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 115, w ostatnich juz trudno bylo. http://img337.imageshack.us/img337/2093/iqut6.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Ten test, nie jestem testem na IQ. Wiem, bo sam przygotowywałem się do testów MENSY, niestety 150 w Polsce, w USA już byłbym członkiem. Dałem sobie spokój, chociaż cały czas ćwiczę. To jest test tylko przestrzenny. Brakuje lingwistycznego, skojarzeniowego, pamięciowego, więc to raczej ciekawostka ten link. Są również trzy różne skale oceniania, w jednym teście możesz maksymalnie osiągnac wynik 130, a na drugim 170 (oba testy nie są sobie równe), oczywiście sa różne skale i tak dalej. Każdy człowiek ma mocną stronę, każdy. Może posiadać dana osoba same mierne oceny i rozwiązać perfekcyjnie na najwyższej skali, modele przestrzenne, rozbite tak, że przez 10 minut przeciętna osoba musiałaby budować i obrać obiekt. Moją dobra stronę jest pamięć np. 40 rzeczy skojarzeń z czymś lub grupą rzeczy i to np. po kolei, ale słabiej przestrzeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 niko2003: W USa wciaz był bys 'nikim' ;) Iloraz_inteligencji Maja inna skale oceniania. Ta w polsce jest własnie dziwnie wysoka. Lepsza dla chwalacych sie duzymi wynikami.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 103, po 30 zaczalem strzelac, bo nie mialem czasu, chociaz przyznaje, ze byly trudne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 103, po 30 zaczalem strzelac, bo nie mialem czasu, chociaz przyznaje, ze byly trudne :D Pewnie nie wiedziales i dlatego strzelales. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 115 - w pierwszych jest łatwo, ale im dalej tym trudniej, ostatnie 7-8 testów strzelałem na ślepo bo zostało mi już 10 sekund :? http://img339.imageshack.us/img339/5889/115rb6.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 ja 107 na poczatku była łatwizna w koncowce juz strzelałem :D całosc rozwiazałem w jakies 10minut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Dajcie spokój z tym testem :D Nic nie zrozumiałem z niego ( prawie ;] ) a miałem 99 :lol2: Ogólnie to głupi człowiek jestem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 102. Troche monotonne sie robi pod koniec, cieżko wylapć sens. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 135 :) Widzę, że społeczeństwo PurePC to bardzo zapracowani ludzie, bo wszyscy tylko spiesza się, rozwiązują do 5tego pytania, albo im się nie chce i strzelają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...