maSTHa212 Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Znana jest data premiery wersji PL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) Znana jest data premiery wersji PL? 30 listopada. ciekaw jestem czy wytrzymam do wer PL czy jednak anglika sobie sprawie... @apo5 - no ja sie tez zaliczam do tych, co kupili x'a dla tej gry - tyle, ze ja postanowiłem, żeby umilic sobie oczekiwanie grą w Forza Motorsport 2 edit: na gram.pl pisza, ze 23.11 - czyli razem z reszta europy - wole tą drugą wersję :) Edytowane 25 Października 2007 przez yamaykee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Oj nie, tak szybko? 30 listopad? Mi sie wydawalo ze wersja PL bedzie z poslizgiem miesiaca-dwoch. Hmm dziwne. Ja na bank czekam na lokalizacje, ang znam dobrze, ale nie chce miec watpliwosci nawet w JEDNYM momencie tej gry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Oj nie, tak szybko? 30 listopad? Mi sie wydawalo ze wersja PL bedzie z poslizgiem miesiaca-dwoch. Hmm dziwne. Ja na bank czekam na lokalizacje, ang znam dobrze, ale nie chce miec watpliwosci nawet w JEDNYM momencie tej gry :D wiem ze masz za duzo gier do przejscia-wiec kiedy wyjdzie juz Mass Efect to te gry ktore czekaja na przejscie wyslij mi ,a wowczas bedziesz mogl blogo odac sie graniu w ME :lol2: :wink: ps.sam juz sie nie moge doczekac,ostatnie trailery i jakosc facjat z drobnnymi detalami daja rade,a przeciez to tylko drobna otoczka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Oj, nie do 30.11 to z pewnością nie skończę wszystkiego, co już mi zalego pod tv :lol: No ale ja też czekam z wytęsknieniem na ten tytuł, tylko boję się, że będzie to prawdziwy złodziej czasu... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Oj nie, tak szybko? 30 listopad? Mi sie wydawalo ze wersja PL bedzie z poslizgiem miesiaca-dwoch. Hmm dziwne. Ja na bank czekam na lokalizacje, ang znam dobrze, ale nie chce miec watpliwosci nawet w JEDNYM momencie tej gry :DMam nadzieje, ze bedzie tez mozna grac po angielsku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 ja sie jednak ciesze z tego ze zaczeto również spolszczać konsolowe gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Ja rowniez i w przypadku gry nastawionej na dialogi zdecydowanie wole PL bo moj englisz stoji (dobrze, ze nie leży) na poziomie podstawowym. Oczywiscie tu bedzie spolszczenie kinowe? napisy PL głosy angielskie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Oczywiscie tu bedzie spolszczenie kinowe? napisy PL głosy angielskie? tak zapowiadają, zreszta nie wyobrazam sobie, zeby mialo byc inaczej Mam nadzieje, ze bedzie tez mozna grac po angielsku? nie wiem jak będzie, ale ostatecznie możesz sobie nakleić kawałek taśmy izolacyjnej na dole ekranu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Jak bedzie kinowka, to pol biedy, aczkolwiek wolalbym wersje czysto angielska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Zmienisz sobie narodowość i język w konsoli na ang to pewnie będziesz miał wersje czysto angielską. ps egoista :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Czemu egoista? Podchodze z rezerwa do polskich tlumaczen, bo bardzo czesto sa to "tlumoczenia", a nie porzadne lokalizacje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Mass Effect ma juz status Gold :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Czemu egoista? Podchodze z rezerwa do polskich tlumaczen, bo bardzo czesto sa to "tlumoczenia", a nie porzadne lokalizacje ;)No ale przyznaj : tlumaczenie do KOTOR1 bylo pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Nie wiem, gralem po angielsku :P Ale przyznaje, czasami trafiaja sie rodzynki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 dlaczego w Polsce nie ma takich pre orderów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) dlaczego w Polsce nie ma takich pre orderów :( W europie tez nie ma!!!-moim zdaniem fotka Mass Efect to fake,raczej ktos sobie wydrukowal okladkie zapodal do pudelka i tyle. chyba ze fota pochodzi z USA ,ale nie wiem dokladnie kiedy tam jest premiera ps.widze ze gniazka elektryczne sa chyba z GB i choc na okldce jest napisane ze preorder to nadal mysle ze to fake Edytowane 28 Października 2007 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 no raczej nie np. Ratchet & Clank na PS3 też już jest w obiegu, a premiera dopiero 9 :( Europa to wieś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Panowie, na tym "Mass Effect" jest napisane "preorder your copy today" - jak dla mnie oczywisty fake ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) może tak, może nie :wink: Edytowane 28 Października 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Zobacze iso to uwierze ;) imo to tylko wydrukowane okladki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 OT: ja tez chce takiego bundla z AC6 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 costi - zamierzasz wkroczyć w strefę cienia? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 nie chcę mi sie wierzyć, że ta gra będzie tak wyglądać :] za ładnie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 (edytowane) [img.]http://img410.imageshack.us/img410/5362/64003med2788069ai6.jpg[/img nie chcę mi sie wierzyć, że ta gra będzie tak wyglądać :] za ładnie <_< widzialem wszystkie trailery ME i spokojnie moge ci powiedziec ze tak bedzie wlasnie wygladac :),pozatym to tylko zblizenie w czasie rozmowy Nie cytuj takich dużych obrazków - moderator Edytowane 1 Listopada 2007 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 costi - zamierzasz wkroczyć w strefę cienia? ;]Tak ;] To bylo wiadome w zasadzie od momentu, kiedy zobaczylem trailer Lost Odyssey ;) Dotychczas wstrzymywalem sie z zakupem, bo nie bylo dosc gier, ktore mnie interesowaly, ale teraz sytuacja sie powoli zmienia, a Mass Effect jest dla mnie potencjalnym system-sellerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 (edytowane) widzialem wszystkie trailery ME i spokojnie moge ci powiedziec ze tak bedzie wlasnie wygladac :),pozatym to tylko zblizenie w czasie rozmowy Nie cytuj takich dużych obrazków - moderator a widziałeś te foty http://www.gamer.tm/gallery.asp?id=140&...7&filtr=360. mam nadzieję, że pochodzą z jakieś wczesnej wersji, bo jak nie to :lol: :lol: :lol: costi już wiem dlaczego czekasz tak na tą grę :D : Edytowane 1 Listopada 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 (edytowane) a widziałeś te foty http://www.gamer.tm/gallery.asp?id=140&...7&filtr=360[/url. http://img150.imageshack.us/img150/5702/6gmdetu65cebeeg0.jpg[/img http://i5.tinypic.com/35daxhv.gif[/img http://img521.imageshack.us/img521/745/14088l642218sb1.jpg[/img mam nadzieję, że pochodzą z jakieś wczesnej wersji, bo jak nie to :lol: :lol: :lol: costi już wiem dlaczego czekasz tak na tą grę :D : http://img392.imageshack.us/img392/2322/2cpucs66a5ed5ph9.jpg[/img http://img502.imageshack.us/img502/6192/6ewp92a61c4a0jf7.jpg[/img tamta fota pochodzi z wczesnej wersji,chyba juz o tym bylo ;)-a co do orientacji sexualnej co niektorych bohaterow...zawsze lubilem les :lol2: Edytowane 1 Listopada 2007 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 (edytowane) galeria pochodzi z 31.10 więc chyba tego nie było ;) edit Mass Effect Official Movie 6 http://www.gamespot.com/video/930279/6182179/videoplayerpop? Edytowane 2 Listopada 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Pierwsze recenzje: Australian 360 Magazine - 100% Game Informer - 97.5% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...