SanDiego Posted April 19, 2007 Report post Posted April 19, 2007 (edited) Mobo.pl istnieje od 2005 roku, a został założony przez dwóch lubliniaków - znanego na PurePC majkela84 i Spidera. Po kilku miesiącach dołączyłem do nich ja - SanDiego. W marcu b.r przenieśliśmy się na nowy serwer, zmieniliśmy CMS i design (pozostawiam go Waszej ocenie). Obecnie planów mamy dużo. Naszą domeną są artykuły, świeże newsy; dla nas najważniejszy jest czytelnik. Nasza redakcja rozrasta się, pojawiają się nowi użytkownicy, z czego bardzo się cieszymy. Liczymy także na Wasze wsparcie. www.mobo.pl Pozostaje mi tylko zaprosić do rejestrowania się i aktywnego uczestnictwa :) Pozdrawiam Edited June 14, 2007 by STOGU Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikki Posted April 19, 2007 Report post Posted April 19, 2007 Ładnie i przejrzyście. Mi się podoba :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SanDiego Posted April 19, 2007 Report post Posted April 19, 2007 Ładnie i przejrzyście. Mi się podoba :)Cieszę się że Ci się podoba :) Czekam na dalsze opinie :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikki Posted April 19, 2007 Report post Posted April 19, 2007 1) Dlaczego wybrałeś forum wbudowane w PHP-Fusion ? 2) Skąd masz taki fajny theme ? :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
lspider Posted April 19, 2007 Report post Posted April 19, 2007 (edited) Forum na razie zostaje to, ponieważ nie chcemy przerostu formy nad treścią... Jak serwis się rozwinie i to forum okaże się zbyt ubogie, to w każdej chwili można je zmienić... Theme powstał na potrzeby Mobo.pl Ciesze się, że Ci się podoba :) ps. Zapraszamy do rejestracji w serwisie i dyskusji na forum... Edited April 19, 2007 by lspider Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
kamilo23 Posted April 19, 2007 Report post Posted April 19, 2007 Mnie również się podoba ładnie i przejrzyście. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
tom_tom Posted April 19, 2007 Report post Posted April 19, 2007 @Venom, masz link do skórki ;) http://themes4.php-fusion.pl/index.php - wybierz DAJ_Glass Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Prog Posted April 19, 2007 Report post Posted April 19, 2007 Wszystko na miejscu, przejrzyście. Prosta szata graficzna, lay także [w końcu CMS]. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
PelzaK Posted May 4, 2007 Report post Posted May 4, 2007 moze i fajne.. ale.. wlazłem z download a tam pustki.. wlazłem w galerię... historia sie powtórzyła... Doprawdy nie wiem po co tworzy się działy w których nic nie ma... :> Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
lspider Posted May 28, 2007 Report post Posted May 28, 2007 moze i fajne.. ale.. wlazłem z download a tam pustki.. wlazłem w galerię... historia sie powtórzyła... Doprawdy nie wiem po co tworzy się działy w których nic nie ma... :> Oba działy istnieją... w downloadzie znajduje się sporo ciekawych plików, a w galerii miedzy innymi zdjęcia z ostatnich targów w Lublinie... Rozwiązanie problemu jest jak zawsze banalne... wystarczy się zalogować... :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SGJ Posted May 28, 2007 Report post Posted May 28, 2007 A jak sie zalogowac? Nie widze nigdzie podanej nazwy użytkownika i hasla :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Xavi Posted May 28, 2007 Report post Posted May 28, 2007 Wpisując dane do formularzyka po lewej stronie? Rejestracja działa, więc w czym problem? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SGJ Posted May 28, 2007 Report post Posted May 28, 2007 W tym ze nie kazdy chce zakladac konto? Jak sie robi działy, które wymagają logowania to sie tez ukrywa pozycje menu niezalogowanym. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
lspider Posted May 28, 2007 Report post Posted May 28, 2007 Jak sie robi działy, które wymagają logowania to sie tez ukrywa pozycje menu niezalogowanym.To nie będzie motywacji do założenia konta... :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SGJ Posted May 28, 2007 Report post Posted May 28, 2007 Jak to mówia. Ciekawość to pierwszy stopień... :-P Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
kain Posted May 28, 2007 Report post Posted May 28, 2007 To MOBO na gorze menu napisane w czerwieni i zolci wali po oczach i jest malo czytelne. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
lspider Posted May 29, 2007 Report post Posted May 29, 2007 Jak to mówia. Ciekawość to pierwszy stopień... :-PJak by człowiek nie byl ciekawy, to nadal byśmy się zastanawiali co leży za "wielkim morzem"... :-P To MOBO na gorze menu napisane w czerwieni i zolci wali po oczach i jest malo czytelne.Logo... musi się wyróżniać... :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
meeron Posted May 29, 2007 Report post Posted May 29, 2007 (edited) dzwieki po najezdzie na menu - warto by jeszcze raz przemyslec czy to potrzebne (: Edited May 29, 2007 by meeron Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
lspider Posted May 30, 2007 Report post Posted May 30, 2007 Szata graficzna nieustannie ewoluuje... staramy się uzyskać kompromis między ciekawym wyglądem, a funkcjonalnością... Jest kilka projektów i zobaczymy co z tego wyniknie... Dzięki za uwagi :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
PelzaK Posted June 3, 2007 Report post Posted June 3, 2007 i tak najlepsze jet zdjęcie grila świecącego w galerii modów... Rok temu rozdawali takie na targach tuningu... :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
grzegrz Posted June 9, 2007 Report post Posted June 9, 2007 http://www.mobo.pl/news.php?readmore=90 Cos tu nie gra. Na ORBie CPU to quad core, a Wy podaliście Core 2 Extreme X6800+ Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SanDiego Posted June 14, 2007 Report post Posted June 14, 2007 http://www.mobo.pl/news.php?readmore=90 Cos tu nie gra. Na ORBie CPU to quad core, a Wy podaliście Core 2 Extreme X6800+ tak było w źródle z którego korzystałem pisząc newsa. Możliwe że wkradł tam się błąd :) a co do grilla to ma już ze 2 lata, a kupiłem go za grosze od kumpla i od tamtej pory wisi :P Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
YogiCK Posted July 1, 2007 Report post Posted July 1, 2007 (edited) Zapraszam do lektury nowego artykułu w serwisie MOBO.pl SanDisk Sansa m240 - odtwarzacz MP3 za 100zł Aktualny spis wszystkich artykułów na MOBO.pl: Logitech X230 - minirecenzja użytkownika DFI Infinity RS482 Czujnik przepływu cieczy SF800 Nowości Google Myszka Tracer TRM - SL1 Test 3 coolerów pod AM2 - tani czy drogi? Windows Server "Longhorn" beta 3 Logitech LX 7 Cordless Optical Mouse - minirecenzja czytelnika Recenzja płyty głównej MSI K9NU Neo-V pod AM2 Szybki overview - Seagate ST3300620A 300GB Ultra ATA100 16MB SanDisk Sansa m240 - odtwarzacz MP3 za 100zł Edited July 2, 2007 by YogiCK Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted July 1, 2007 Report post Posted July 1, 2007 W tej cenie najlepszy stosunek cena/jakośc, tylko szkoda że sansy nie obsługują folderów, ale za to tagi ID3 mają dobrze rozbudowane. Mimo wszystko dźwięk świetny. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
lspider Posted July 2, 2007 Report post Posted July 2, 2007 i tak najlepsze jet zdjęcie grila świecącego w galerii modów... Rok temu rozdawali takie na targach tuningu... :) Jakoś brak mi zapału do modowania... a może to brak zdolności manualnych i artystycznych... a zresztą i tak ciężko będzie dorównać Bio-reaktorowi... Fajnie Ci to wyszło :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
PelzaK Posted July 3, 2007 Report post Posted July 3, 2007 bio-reaktora łatwo przebić... :) zobacz TTK 5 :D Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SanDiego Posted September 13, 2011 Report post Posted September 13, 2011 Chciałbym zaprosić Was drodzy użytkownicy na nową odsłonę portalu MOBO.pl 1 września ruszyliśmy z nową odsłoną! Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikki Posted September 13, 2011 Report post Posted September 13, 2011 Proponuję przemyśleć redesign bo w tej chwili są aspekty które odstraszają. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Spider Posted December 11, 2012 Report post Posted December 11, 2012 Fajna stronka :) PS. Ja też Spider i z Lublina haha Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SanDiego Posted March 26, 2014 Report post Posted March 26, 2014 Zmieniliśmy parę rzeczy w funkcjonowaniu portalu, prosimy o oceny :) Jednocześnie chciałbym poinformować, że szukamy osób chętnych do współpracy do redakcji. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...