Gość Pioorek Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) Kto tu mówi o utrzymaniu, nie wiem ile dostaje inwalida jeżdzący na wózku, ale osoba która słabo widzi (jak np. mój brat) może dostawać taką kase (600 zl) i pracować, po nim tego w ogóle nie widać i właściwie słaby wzrok nie przeszkadza w wydajnym pracowaniu, więc można sobie pracować i gratisowo dostawać jeszcze 6 stóweczek. Edytowane 17 Maja 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 No ładnie kinomania.org też nie działa :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Niektóre mogą nie działąc z troche innych powodów. Widząc co sie dzieje mogło duzo osób zacząc ciągnąc tyle napisów ile im sie tylko uda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofman Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Ja proponuję w ogóle nic nie pisać, bo każde zdanie było już gdzieś kiedyś wypowiedziane w jakimś filmie i można za to ze 2 latka dostać. :D To tak a'propo praw autorskich na treści rozpowszechniane w filmach... ;) Zamykamy sklepy w których kupujemy CD-R, zamykamy hurtownie komputerowe, ba... zamykamy elektrownie bo dostarczają papu naszym blaszakom - to wszystko jest nielegalne bo może być wykorzystane niezgodnie z prawem... paranoja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Zamknijmy wszystko, nie będzie niczego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Polska policja to naprawdę nie ma co robić żal.pl jak dla mnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Bez komentarza... :mur: kinomania.org leży - połowy napisów do seriali nie będzie skąd brać... hatak.pl - dobrze, ze to jeszcze działa. A co do policji to niech się lepiej zajmą tymi debilami, którzy biegają po ulicach, a nie ludźmi, którzy swoją pracą nieodpłatnie pomagają innym ludziom... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 hatak tez ma problemy z plynnoscia finansowa ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Kto tu mówi o utrzymaniu, nie wiem ile dostaje inwalida jeżdzący na wózku, ale osoba która słabo widzi (jak np. mój brat) może dostawać taką kase (600 zl) i pracować, po nim tego w ogóle nie widać i właściwie słaby wzrok nie przeszkadza w wydajnym pracowaniu, więc można sobie pracować i gratisowo dostawać jeszcze 6 stóweczek.To donieś na brata że bezpodstawnie bierze 600 zł ... Ręce opadają ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 hatak tez ma problemy z plynnoscia finansowa ;/ Ta, cały czas na głownej lecieli z tekstami "klikajcie w reklamy", "dlaczego nie klikacie" a teraz sie dziwią czemu ich google zbanowalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Bylo jak bylo ale chyba hatak to glowne zrodlo napisow do seriali w polskim nacie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) Ta, cały czas na głownej lecieli z tekstami "klikajcie w reklamy", "dlaczego nie klikacie" a teraz sie dziwią czemu ich google zbanowalo...przyznali sie do tego że zachowali sie jak lamy ale nie dosadnio,oni robą dobre napisy i za to nalezy im sie szacunek po prostu nie mają doświadczenia w prowadzeniu serwisu. Edytowane 17 Maja 2007 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) Zapewne jeszcze dzisiaj zamkna hatak.pl bo jak narazie jeszcze dziala. Nie rozumiem ich, ktos jest gluchy albo kupil gdziesz za granica film i teraz juz niestety, go nie obejzy jak nalezy. Za darmo tlumaczyli i naszej policji to sie nie spodobalo , najlepiej to jeszcze zeby im placili za to co robili dla dobra polakow. Edytowane 17 Maja 2007 przez carek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) Swoją drogą to ciekawe jak te 9 osób zatrzymano, zapewne wlot AT na ich domy o 6 rano, rozbieranie do majteczek, zabezpieczenie miejsca i narzędzi "zbrodni" itd. - takie akcja to nasza policja lubi, mogą zabłysnąć i poczuć się ważni. Brak słów... Edytowane 17 Maja 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Nooooo w Telexpresie już się chwalili osiągnięciem :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mugrim Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Banda polskich decydentów! Niech wyjdą na ulice i zaczną łapać prawdziwych przestępców bo od tego oni sa od tego są oni od tego oni są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Banda polskich decydentów! Niech wyjdą na ulice i zaczną łapać prawdziwych przestępców bo od tego oni sa od tego są oni od tego oni są.Buahaha :lol2: leże dobry tekst :lol: A na poważnie tonący brzytwy sie chwyta nic dziwnego, chcą pokazać jakich to oni bandziorów łapią :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Spodobało mi się to "przeszukanie i zabezpieczenie dowodów". Co oni słowniki ludkom skonfiskowali ?? :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 ... żal.pl jak dla mnie :wink:Uważaj bo i żal.pl zamkną :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 A tłumaczenie tekstów piosenki i udostępnianie ich na stronie to też karalne? A ile jest stron z tekstami angielskich piosenek przetłumaczonych, i to stron na dużych serwisach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Ja sie tak zapytam, czy aby na pewno wszyscy wypowiadajacy sie w tym topicu znaja znaczenie slowa "decydent"? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 napisy.info dzialaja ;) j napisy24.pl "Schodzimy do podziemia." ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mugrim Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Ja sie tak zapytam, czy aby na pewno wszyscy wypowiadajacy sie w tym topicu znaja znaczenie slowa "decydent"? ;)Nie ale to bardzo ładnie sie komponuje i nie musze znac znaczenia jakiegos wyrazy zeby go uzywac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Ehhh wszystko pozamykają bo nielegalne :/ Będą wybory to sie naszych poPISsowców rozliczy ;) No ale co do napisów. Napewno nowe strony powstaną, to kwestia czasu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Nie ale to bardzo ładnie sie komponuje i nie musze znac znaczenia jakiegos wyrazy zeby go uzywac.buhahahah :lol: Ehhh wszystko pozamykają bo nielegalne :/ Będą wybory to sie naszych poPISsowców rozliczy ;) No ale co do napisów. Napewno nowe strony powstaną, to kwestia czasu ;) pamiętam jak padła suprnova :sad: też było dużo krzyku, a teraz co mamy :rolleyes: scene... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Z wielkiego sukcesu może się to stać wielką wpadką policji... Przepisy w tej kwestii są tak niejasne, że nie można jednoznacznie stwierdzić, czy tłumaczenie filmu jest łamaniem prawa, czy nie - zwłaszcza biorąc pod uwagę, że taki tekst nie ma praktycznie żadnej wartości - zresztą nie stanowi na ogół integralnej części filmu (bo mamy dźwięk, nie wyświetlany tekst). Dochodzimy do sytuacji, kiedy np. zrobienie animowanego filmiku, czy komiksu, który będzie nawiązywał do czegoś znanego również może być przestępstwem. Jak dla mnie tłumaczenie ze słuchu, a następnie dzielenie się efektem tej pracy nie jest przestępstwem - jest zgodne z prawem. Powiedzcie, czemu mam wrażenie, że wkrótce powstanie serwis internetowy z płatnymi tłumaczeniami do filmów? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) Może Panowie policjanci chcą się odegrać za wciąż istniejący portal "redwatch", którego jak dotąd skutecznie nie udało im się zamknąć. "Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu" Edytowane 17 Maja 2007 przez lgolebio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Zapewne jeszcze dzisiaj zamkna hatak.pl bo jak narazie jeszcze dziala.Nie zamkną :) Dziś gadałem przez telefon z szefem hataka i tak zawziętego jeszcze nie słyszałem :P To co się porobiło to czysta parodia więc trzeba z tym walczyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 ehh zawziety gamoń niech lepiej siedzi cicho to moze go policja pominie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) Dopiero teraz o tym przeczytałem a wcześniej dziwiłem się ludziom co w robocie gadali ciągle o napisy.org. :lol:. Chyba byłem zbyt zapracowany. Nie wiem co ja mam o tym sądzić. Jak dystrybutor wydaje jakiś film w polskim tłumaczeniu to ma wyłączne do niego prawo i każde nieoficjalne tłumaczenie bez zgody autora jest zabronione. Ale co mają do tego filmy ,anime ,czy seriale o których w Polsce tylko na necie słychać Żal.pl. Rządy zakichane. BTW. napisy.info coś ledwo działa ;) Edytowane 17 Maja 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...