DziubekR1 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 (edytowane) Nie wiem czy to m.in. do mnie Twoja wypowiedz, ale zauwaz ze napisalem "I tyle w temacie...", bo szkoda moich slow na takie smieci co teraz serwuja producenci, wiec ja juz plakac nie bede. W temacie o Fallout 3 tez juz sobie dawno darowalem. Teraz niech tam i tu grasuja 13letnie dzieci podniecajace sie flakami, arcade, bo takie rzeczy przeciez zdecydowanie bardziej zapadaja w pamiec... Jesli produkcja gry zajmuje sie gosc z takim podejsciem, to juz teraz wiadomo co z tego bedzie. Edytowane 31 Października 2008 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 (edytowane) Ehhh naprawdę szkoda ... ale może moderzy coś wymyślą :D :lol2: Edytowane 26 Listopada 2008 przez Outlander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 W najnowszym cd action tematem numeru jest wlasnie Deus Ex 3. Można sie dowiedzieć czegoś całkiem nowego o tej grze. Podali też datę premiery na marzec 2009! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Optymistyczna data, ale śmiem wątpić czy realna :> Lepiej żeby dłużej posiedzieli i popracowali niz wydali niedorobionego gniota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No i co, tu już prawie maj a o grze nic nie słychać... Teraz przeczytałem w wikipedii, że premiera ma być w "późnym 2009": http://en.wikipedia.org/wiki/Deus_Ex_3 Dla mnie jest to najbardziej oczekiwana gra, poprzednie części przechodziłem po kilka razy. Nie zabardzo rozumiem dlaczego ta gra jest tak mało popularna na forach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Niech się nie śpieszą, mogę poczekać jeszcze rok na godnego następce DuesEx 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja już sie nie moge doczekać. Dla tej gry kupuje nowego kompa ( no i dla Mafii II rowniez;)). Ale grafika chyba nie bedzie zachwycac skoro to ma byc na engine tomb raidera... cos mi sie to nie widzi...:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Pie!@#$%^&* ...oną grafikę ;) Ważna jest fabuła i grywalność. Silnik to może mieć i z jedynki, która swoją drogą po paru poprawkach wygląda lepiej niz dwójka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ale dwójka też była faajna;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ale dwójka też była faajna;)Śmiem w to szczerze wątpić. Dwójka nie umywa się do części pierwszej, tak złożonością, jak fabułą :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Śmiem w to szczerze wątpić. Dwójka nie umywa się do części pierwszej, tak złożonością, jak fabułą :>Co jakos nie przeszkadzalo mi w graniu do tego stopnia , ze ukonczylem ja 3x ;) Faktem jest jednak to , ze olano "skille" czyli upgrejdy - bez nich tez dasz rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 To, że jedynka była najlepsza jest wiadome, ale dwójka też nie była taka zła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 (edytowane) Nowy trailer - bardzo ładny, ale ja chciałbym zobaczyć czy oni naprawdę grę robią :) Edytowane 12 Marca 2010 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 Teaser (bo trailer to w zaden sposob nie jest) sympatyczny, podoba mi sie wplecenie Lekcji Anatomii Dra Tulpa i mitu o Ikarze... przydaloby sie jednak wreszcie troche konkretow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 (edytowane) Trochę mało pokazali, ale może to wstęp do coraz większej porcji niusów o grze :) Uchwycone w screenach najważniejsze elementy teasera http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=13100 Edytowane 14 Marca 2010 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Po teaserze mogę powiedzieć że IMHO minęli się z człowiekiem odpowiedzialnym za głos postaci. Gdyby poszukali faceta który barwą głosu dorównuje Shohreh Aghdashloo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 (edytowane) <object width="640" height="385"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object> Edytowane 4 Czerwca 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Must have! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Niezłe, ale czekam na pierwszy gamelpay :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Genialne, po prostu genialne. Wyglad swiata gry jest boski, klimat az sie leje. Podoba mi sie tez tworcze podejscie do do implantow, sposob, w jaki wysuwana jest bron, poukrywane ostrza, jak roznie moga pracowac dlonie i nadgarstki. Mam nadzieje, ze tego typu smaczki trafia tez do gry. To kiedy premiera? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 No i to się nazywa trailer który nadaje pikanterii a nie Fear 3 który obrzydza pamięć o jedynce. Oryginalny DEx był na UT Engine, dwójka ZTCP na czymś innym/spapranym jeśli chodzi o IQ/prędkość działania i spłaszczona klimatycznie. Marzę trójce porównywalnej grywalnością do Mass Effect'a 2 ze smaczkami na miarę tego zwiastuna - klimat narracji + cyberpunk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 To kiedy premiera? ;) Jak skończą ;) Bardzo klimatyczny trailer... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 (edytowane) Teasery rodem ze Square - jakby nie patrzył producent. Dopóki nie zobaczę gameplayu jestem pesymistą - docinanie gier do poziomu konsol żadnemu tytułowi nie wyszło na dobre. Obym był złym prorokiem. Edytowane 4 Czerwca 2010 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Teasery rodem ze Square - jakby nie patrzył producent. Dopóki nie zobaczę gameplayu jestem pesymistą - docinanie gier do poziomu konsol żadnemu tytułowi nie wyszło na dobre. Obym był złym prorokiem. Fakt, ale w porównaniu do innych zapowiedzi to wygląda miodnie. Napalanie się jest złe samo w sobie ale co do docinania to IMHO przesadzasz - Lost Planet, Dragon Age, Last Remnant i zapewne kilka innych nie było złe jak na multiplaformówki. I chyba lepiej mieć coś wydanego od razu na wszystkie platformy niż ciułać rok po premierze w sequel który jest słabym echem oryginału... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Teasery rodem ze Square - jakby nie patrzył producent. Dopóki nie zobaczę gameplayu jestem pesymistą - docinanie gier do poziomu konsol żadnemu tytułowi nie wyszło na dobre. Obym był złym prorokiem. Polecam zapoznac sie z produkcjami SE, a potem bredzic o docinaniu. Juz pomijam nawet taki drobny detal, ze gre robi Eidos Montreal. ;) A co do konsol - stanowia one obecnie dominujaca czesc rynku i na dobra sprawe nikt nie zrezygnuje z tego rynku, jesli tylko bedzie mial taka mozliwosc (a taka mozliwosc nie istnieje chyba tylko w wypadku ultrarealistycznych symulatorow, wymagajacych setek klawiszy). Aha, i nie zaczynajmy znowu wojenki PC vs konsole, bo moze sie zrobic owocowo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 (edytowane) Póki co to pierwszymi do ciągnięcia wojenki jesteś Ty i Orgiusz. Screeny, trochę za brązowo. Edytowane 4 Czerwca 2010 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ciekawe ile z tych screenow to faktyczne screeny, a nie takie po retuszu ;) Stylistyka tej gry podoba mi sie coraz bardziej - porzadny cyberpunk, a delikatne renesansowe stylizacje tylko dodaja mu smaczku i charakteru (np. plakaty anatomiczne u chirurga czy meble), a nie sa wpychane gdzie nie trzeba (bron, zbroje, roboty). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 "Żyrandol" na pierwszym screenie to lekkie wtfness. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 (edytowane) i przede wszystkim główne miasto - Detroit :0 będzie się działo jak przybędzie z odsieczą RoboCop ^^ Edytowane 4 Czerwca 2010 przez Finchy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2010 Eidos Montreal wziął na barki spore wyzwanie (oby nie za duże) - w ich kolejce czeka Thief 4 do którego także mają prawa... Mi wystarczy żeby wykorzystali pierwotny interfejs i mechanikę DX, a nie próbowali na siłę ulepszać coś co sprawdziło się wyśmienicie - vide druga część. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...