Skocz do zawartości
nrl

Deus Ex 3

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy to m.in. do mnie Twoja wypowiedz, ale zauwaz ze napisalem "I tyle w temacie...", bo szkoda moich slow na takie smieci co teraz serwuja producenci, wiec ja juz plakac nie bede. W temacie o Fallout 3 tez juz sobie dawno darowalem. Teraz niech tam i tu grasuja 13letnie dzieci podniecajace sie flakami, arcade, bo takie rzeczy przeciez zdecydowanie bardziej zapadaja w pamiec... Jesli produkcja gry zajmuje sie gosc z takim podejsciem, to juz teraz wiadomo co z tego bedzie.

Edytowane przez DziubekR1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i co, tu już prawie maj a o grze nic nie słychać...

Teraz przeczytałem w wikipedii, że premiera ma być w "późnym 2009":

http://en.wikipedia.org/wiki/Deus_Ex_3

Dla mnie jest to najbardziej oczekiwana gra, poprzednie części przechodziłem po kilka razy.

Nie zabardzo rozumiem dlaczego ta gra jest tak mało popularna na forach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiem w to szczerze wątpić. Dwójka nie umywa się do części pierwszej, tak złożonością, jak fabułą :>

Co jakos nie przeszkadzalo mi w graniu do tego stopnia , ze ukonczylem ja 3x ;) Faktem jest jednak to , ze olano "skille" czyli upgrejdy - bez nich tez dasz rade.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę mało pokazali, ale może to wstęp do coraz większej porcji niusów o grze :)

Uchwycone w screenach najważniejsze elementy teasera

http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=13100

Edytowane przez .PaVLo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object> Edytowane przez andrew777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Genialne, po prostu genialne. Wyglad swiata gry jest boski, klimat az sie leje. Podoba mi sie tez tworcze podejscie do do implantow, sposob, w jaki wysuwana jest bron, poukrywane ostrza, jak roznie moga pracowac dlonie i nadgarstki. Mam nadzieje, ze tego typu smaczki trafia tez do gry.

To kiedy premiera? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i to się nazywa trailer który nadaje pikanterii a nie Fear 3 który obrzydza pamięć o jedynce. 

Oryginalny DEx był na UT Engine, dwójka ZTCP na czymś innym/spapranym jeśli chodzi o IQ/prędkość działania i spłaszczona klimatycznie. Marzę trójce porównywalnej grywalnością do Mass Effect'a 2 ze smaczkami na miarę tego zwiastuna - klimat narracji + cyberpunk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teasery rodem ze Square - jakby nie patrzył producent.

Dopóki nie zobaczę gameplayu jestem pesymistą - docinanie gier do poziomu konsol żadnemu tytułowi nie wyszło na dobre. Obym był złym prorokiem.

Edytowane przez Aquarium

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopóki nie zobaczę gameplayu jestem pesymistą - docinanie gier do poziomu konsol żadnemu tytułowi nie wyszło na dobre. Obym był złym prorokiem.

Fakt, ale w porównaniu do innych zapowiedzi to wygląda miodnie. Napalanie się jest złe samo w sobie ale co do docinania to IMHO przesadzasz - Lost Planet, Dragon Age, Last Remnant i zapewne kilka innych nie było złe jak na multiplaformówki. I chyba lepiej mieć coś wydanego od razu na wszystkie platformy niż ciułać rok po premierze w sequel który jest słabym echem oryginału...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam zapoznac sie z produkcjami SE, a potem bredzic o docinaniu. Juz pomijam nawet taki drobny detal, ze gre robi Eidos Montreal. ;)

A co do konsol - stanowia one obecnie dominujaca czesc rynku i na dobra sprawe nikt nie zrezygnuje z tego rynku, jesli tylko bedzie mial taka mozliwosc (a taka mozliwosc nie istnieje chyba tylko w wypadku ultrarealistycznych symulatorow, wymagajacych setek klawiszy).

Aha, i nie zaczynajmy znowu wojenki PC vs konsole, bo moze sie zrobic owocowo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

Póki co to pierwszymi do ciągnięcia wojenki jesteś Ty i Orgiusz.

Screeny, trochę za brązowo.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Edytowane przez chronicsmoke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe ile z tych screenow to faktyczne screeny, a nie takie po retuszu ;) Stylistyka tej gry podoba mi sie coraz bardziej - porzadny cyberpunk, a delikatne renesansowe stylizacje tylko dodaja mu smaczku i charakteru (np. plakaty anatomiczne u chirurga czy meble), a nie sa wpychane gdzie nie trzeba (bron, zbroje, roboty).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eidos Montreal wziął na barki spore wyzwanie (oby nie za duże) - w ich kolejce czeka Thief 4 do którego także mają prawa...

Mi wystarczy żeby wykorzystali pierwotny interfejs i mechanikę DX, a nie próbowali na siłę ulepszać coś co sprawdziło się wyśmienicie - vide druga część.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi