papillon86 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 W tym garażu parkujesz auta, na które dostajesz zlecenie via sms, a ładunki można otrzymać od Packie'go jeśli dobrze pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 (edytowane) aha. dobrze wiedziec. Spotkaliscie sie z czyms takim ze jak popelnisz przestepstwo i w poblizu jest gliniarz patrolujacy ulice pieszo, zaczynasz uciekac fura a gliniarz "pozycza" sobie woz od najblizszego goscia? Przeszedlem gre a dopiero teraz zobaczylem cos takiego :D Wyjeb... taksowkarza z wozu i zaczal mnie gonic :blink: Ta gra nie przestanie zaskakiwac. ps. Zauwazylem ze roznorodnosc wozow zalezy od tego ile mamy ramu, ja gram (tymczasowo) na 1gb, i po miescie jezdzi raptem 5 modeli samochodow :D wliczajac w to taxi i policje. A natezenie ruchu ustawione jest na ponad 40 Edytowane 19 Stycznia 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Cud, że to w ogóle chodzi na 1gb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 aha. dobrze wiedziec. Spotkaliscie sie z czyms takim ze jak popelnisz przestepstwo i w poblizu jest gliniarz patrolujacy ulice pieszo, zaczynasz uciekac fura a gliniarz "pozycza" sobie woz od najblizszego goscia? Przeszedlem gre a dopiero teraz zobaczylem cos takiego :D Wyjeb... taksowkarza z wozu i zaczal mnie gonic :blink: Ta gra nie przestanie zaskakiwac. Kiedyś zabrali Porsche i Corvettę, ja jechałem chyba Maybachem, powiem, że momentami mnie zaskakiwali :D (spokojnie mnie wyprzedzali). Genialne to jest. :) BTW. Pewnie większość z Was już się bawiła huśtawką ? :D Cudowny Bug. Jest jeszcze jeden z trzęsącym się kontenerem, widział to ktoś ? I gdzie to jest ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Pewnie większość z Was już się bawiła huśtawką ? :D Cudowny Bug. Jest jeszcze jeden z trzęsącym się kontenerem, widział to ktoś ? I gdzie to jest ? :) Szczegóły proszę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisław Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Właśnie zrobiłem 100 % game progress ,bylo to niebywale czasochłonne ,ale satysfakcja nie do opisania.Właśnie męczę się ze 100% i mam jedno pytanko - w grze można dokonywać wyborów kogo zabić. Czy przez to omija się jakieś misje? Bo fabułę mam już skończoną, teraz bawię się ze stuntami i wozami dla Steviego, ale martwi mnie, że w achiev'ach ciągle 2 misje mam nieukończone. Czyżbym musiał od nowa całą grę łupać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 (edytowane) Ja sie hustawka jeszcze nie bawilem, a mam juz ponad 77% To z policja, ktora kradnie fury to jest u mnie na porzadku dziennym. Kolo podbiega, szybe z lokcia i jazda za mna. Motory tez kradna bo mam skrina :D O prosze Edytowane 19 Stycznia 2009 przez logimen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Mi rozkradli Vipera i Chevroleta SS zaparkowane pod Apartamentem >< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Dobre jest jak kradniecie jakąś dobitą furę np Vigero to alarm piszczy jakby chciał a nie mógł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedly Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 siemacie, nie jestem w temacie - więc moglby mi ktoś odpowiedziec na jedno pytanko: wyszła juz jakaś nowa poprawka i stery nowe do ATI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Niestety nie, jak cos wyjdzie to raczej nie przegapisz bo bedzie w tym temacie bardzo glosno:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedly Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Niestety nie, jak cos wyjdzie to raczej nie przegapisz bo bedzie w tym temacie bardzo glosno:) mmm, szkoda :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 HUŚTAWA ;) http://pl.youtube.com/watch?v=wXm-vj72nAo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapituta Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 (edytowane) Jeśli ktoś nie gra w multi a ma problemy z SC i xlive to powinno pomóc http://www.gtaforums.com/index.php?showtop...mp;hl=xliveless dodatkowo mod oferuje jeszcze kilka przydatnych opcji Edytowane 20 Stycznia 2009 przez lapituta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToXaRz Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 wiecie może jak ustawić aby kamera w cinematic camera ciągle była przy kole motoru bo denerwuje mnie ciągłe ruszanie myszką w lewo ;] pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarax Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 mam problem pozmożecie !!!!!!!!!!! Siema mam taki problem a własciwie pytanie i pragne usłyszec waszych odpowiedzi : Ma pc E7400 , 4 gb ram i geforce 9600 gt , gta 4 chodzi mi na full rozdcielce pozniej srednie ,sredie i 32, 60, 42, 6 i jak robie bechmark wyciąga mi 32 fps nawet nizle lecz nie tu problem bo pisze ze wydajnosc karty jest 51 % to mysle ustawie na full ustawienia ibedzie pracowac na max obrotach a tu [gluteus maximus] nadal chodzi wydajnośc na 51 % . Wiec moje pytanie tkwi dlaczego niema wydajnosci np. 100 % jak dam na max moze cos zle w karcie ustawieone dlatego prosze wasze opinie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieks z gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 (edytowane) Wydajność karty ?! Może chodzi o obroty wiatraka na karcie. A może chodzi o procentowe użycie pamieci vram/ram ? Do tego: kręciłeś tego E7200 ? Jak nie to zrób to jak najszybciej. Edytowane 21 Stycznia 2009 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapituta Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 dziarax najpierw sie naucz angielskiego a potem zadawaj pytania, wydajnosc karty na 51% :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 jemu chodzi o GPU Usage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapituta Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 A czy benchmark pokazuje cos takiego jak GPU usage, no raczej nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 F**k t**t. Co to za bełkot :blink: . Jeśli chodz o problem z prędkością oborotową wiatraczka, to podaj wersję sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 A czy benchmark pokazuje cos takiego jak GPU usage, no raczej nie.pomylka, zdawalo mi sie ze pokazuje btw. http://forum.purepc.pl/index.php?act=attac...st&id=24977 ciekawe ile to warte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Wykres z Rivy jest dużo warty, bo pokazuje rzeczywiste użycie GPU :) Jednak @dziarax nie wie nawet pewnie co to jest Riva Tuner, tak więc to nie o to chodzi. @dziarax Masz cały czas 51% użycia pamięci grafiki, bo ci gra nie zapisuje ustawień graficznych, tyle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarax Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Wykres z Rivy jest dużo warty, bo pokazuje rzeczywiste użycie GPU :) Jednak @dziarax nie wie nawet pewnie co to jest Riva Tuner, tak więc to nie o to chodzi. @dziarax Masz cały czas 51% użycia pamięci grafiki, bo ci gra nie zapisuje ustawień graficznych, tyle ;] e lanc to co mam zrobić doradz cos ale jak wchodze w opcje grajiki to normalnie widze ze jest to co ustawilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdoror Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 e lanc to co mam zrobić doradz cos ale jak wchodze w opcje grajiki to normalnie widze ze jest to co ustawilem Blaaagaaaam o choc minimum poprawnosci jezykowej. Postaraj sie chociaz. Sorki za OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 dziarax Punktacja systemu ostrzeżeń 15. Rażące błędy lub ich duża liczba w poście - 10% +1 dzień ZPP. To co robisz z językiem polskim jest niesamowite, każdy powinien Twój problem zignorować. Takie pismo to kompletny brak szacunku do ludzi których prosisz o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Sluchajcie mam problem z misja. Misja u kolesia na P Pakie, czy jakos tak, oraz misja gdzie jest spotkanie, na radarze jest krawat, i moge tylko o okreslonej godzinie wpasc na spotkanie. Mam problembo juz wczesniej bylem ubrany w garniaka, teraz jest info ze moge tylko i wylacznie ta misje przejsc gdy ubierze sie garniaka... i chyba krawat, no to bylem caly w garniaka ubrany, ale [gluteus maximus] nie dziala, no to jade jeszcze raz sie ubrac w garniaka, mama garnitur czarny z krawatem, spodnie jakies na kant, oraz jakies stylowe buty, a tu [gluteus maximus] nadal jest ze musze miec garnitur :mur: a do tego kolesia Pakie czy jakos tak jakies simple buty :blink: nie wiem o co biega, juz nie mam pomyslu co kupowac i sprawdzac... HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 dziarax Proszę abyś poprawił język w swoich postach. Ciężko to zrozumieć naprawdę. Beerd dziarax to newbie (początkujący uczestnik) wiec na początku jest pod ochroną ;] ale jeżeli takie posty sie powtórzą będę musiał dać % zamiast warna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) Sluchajcie mam problem z misja. Misja u kolesia na P Pakie, czy jakos tak, oraz misja gdzie jest spotkanie, na radarze jest krawat, i moge tylko o okreslonej godzinie wpasc na spotkanie. Mam problembo juz wczesniej bylem ubrany w garniaka, teraz jest info ze moge tylko i wylacznie ta misje przejsc gdy ubierze sie garniaka... i chyba krawat, no to bylem caly w garniaka ubrany, ale [gluteus maximus] nie dziala, no to jade jeszcze raz sie ubrac w garniaka, mama garnitur czarny z krawatem, spodnie jakies na kant, oraz jakies stylowe buty, a tu [gluteus maximus] nadal jest ze musze miec garnitur :mur: a do tego kolesia Pakie czy jakos tak jakies simple buty :blink: nie wiem o co biega, juz nie mam pomyslu co kupowac i sprawdzac... HELP Z tego co pamiętam to Pakie czy Packie :razz: jest dostępny od godziny 6 rano czy 4 rano, może dlatego nie załapujesz się na misje. Edytowane 22 Stycznia 2009 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) Male info na temat framrate i zmian sprzetu:) Wszystko na viscie 64x e2160@3ghz 8800gt 4gb ~~~~~~ 30fps w benchu e8400@4ghz 8800gt 4gb ram ~~~~~~ 47fps w benchu e8400@4ghz 4780 toxic 4gb ram 52fps w bechu:) Lol? Nie do konca, bo 4870 pozwala na wyzsze ustawienia, na ktorych 8800gt512 gwarantowal scinki:) ps. dzis wskocze na xp sp3 i zobacze jak sie wyniki zmienia Edytowane 22 Stycznia 2009 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...