Szozi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Social Club u mnie już chyba działa... Tzn. widzę jakieś badziewie typu filmiki itp, ale samego multi jeszcze nie odpalałem. Zresztą po co jak w singlu mam 20-40 fps a poniżej 32 gra się już bardzo kiepsko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnZi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 oo mi tez dziala juz. Chyba cos odblokowali albo poprostu byly serwy zapchane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=2c-a5iVfOAk :D śmiechy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) ja nawet nie moge uruchomic gry wyskakuje error 6000 cos i kupa w koncu cos zatrybilo (wylaczylem chyba daemona) i o dziwo moglem aktywowac gre jednak juz po logo rockstara blad mda110 :D no ja niemoge Edytowane 3 Grudnia 2008 przez nuO3-Lzuruha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=2c-a5iVfOAk :D śmiechyostro widze a komentarz dal bezbledny slow motion :D , ostro , ja jestem ciekaw jak to chodzi i czy da rade w full hd ze wszystkim na maxa pogrc na gtx 280 , , wszyscy glownie wypowiadaja sie jak chodzi na radku 4870 lub 4870 x2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudesmen Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 jestes jakis patent na zmiane rozdzielczosci gdy gra nei pozwala na wiecej? (w moim przypadku nei moge w opcjach ustawic wiecej niz 800x600) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 ja nawet nie moge uruchomic gry wyskakuje error 6000 cos i kupa w koncu cos zatrybilo (wylaczylem chyba daemona) i o dziwo moglem aktywowac gre jednak juz po logo rockstara blad mda110 :D no ja niemoge mam to samo po logo i tytule czarny ekran, po chwili wywala do windy z błedem mda110 ja pierdziele juz ponad godzine to sie bawie zeby to zainstalowac, zalogowac sie i teraz jeszcze to odpalić... grrrr.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) http://pl.youtube.com/watch?v=2c-a5iVfOAk :D śmiechyDałem już linka do tego filmiku na poprzedniej stronie w moim poscie. Po prostu tragedia, co oni z ta gra zrobili. :blink: Edytowane 3 Grudnia 2008 przez pawel1710 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 jestes jakis patent na zmiane rozdzielczosci gdy gra nei pozwala na wiecej? (w moim przypadku nei moge w opcjach ustawic wiecej niz 800x600) wszystkie suwaki na minimum i powinno się odblokować, przynajmniej u mnie tak było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 @Rudesmen, myślisz, że na 2600XT osiągniesz coś więcej ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Gra się włączy na GF6600gt 128mb ? bo z tego co czytałem wymaga 256mb ? Sygnaturka moja nie jest aktualna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NZR Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Włączyć sie właczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Nie ma żadnych szans abyś mógł grać na 6600gt 128mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Włączyć się może włączy, ale grać to szło nie będzie, jak na 7600GT się nie da to co dopiero na 6600GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helldud3 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) ehh testował ktoś już gta na gf 9600gt 512 ?? i procku core2duo 2.0ghz 3giga ram ?? Edytowane 3 Grudnia 2008 przez Helldud3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Nie ma żadnych szans abyś mógł grać na 6600gt 128mbgadanie, zaraz sie chlopaki od radeonow 9550 pojawia :D a tak wracajac do tematu, mnie sie tam grafika w IV podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NZR Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 ehh testował ktoś już gta na gf 9600gt 512 ?? i procku core2duo 2.0mhz 3giga ram ?? fajnego masz proca ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Przez te 30s, ktore moglem pograc zanim nastapil totallny freeze to moge powiedziec, ze grafa nie jest tragiczna i realizm prowadzenia samochodow jest bardzo porzadny. Model zniszczen tez ok. Reszte podsumuje jak wyjdzie jakas lata i da sie w to grac znosnie. Poki co 30s i smierc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helldud3 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 aj pomyłka sie wdała xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 ehh testował ktoś już gta na gf 9600gt 512 ?? i procku core2duo 2.0ghz 3giga ram ??podobne pytanie i podobny config podał hubertgal i tu również podobna odpowiedź {; podkręć proca, najlepiej do tych 3Ghz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnZi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Wlasnie mialem mala sesje na multi. Gralem w deathmatch z trzema osobami. Musze przyznac, ze przednia zabawa, co dopiero jak bedzie wiecej osob:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 ok zainstalowane - z bólem, odpalone - z bólem :) jesli komus wywala zaraz po logo rockstara i po logo gry, należy się WYLOGOWAĆ z social clubu (bład mma10 czy jakoś tak) i benchmark na szybko z wszystkim co sie dało ustawic na max (dystansu na wiecej niz 52 nie moge dac jak i textury oczywiście tylko na medium) sprzęt w ustawieniach jak z podpisu grafa na gpu740/mem1000: Statistics Average FPS: 44.78 Duration: 37.04 sec CPU Usage: 94% System memory usage: 59% Video memory usage: 94% Graphics Settings Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz) Texture Quality: Medium Render Quality: High View Distance: 52 Detail Distance: 100 Hardware Microsoft« Windows Vista" Ultimate Service Pack 1 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 Video Driver version: 180.48 Audio Adapter: G│oťniki (Creative SB X-Fi) Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) Strasznie dziwna ta gra :blink: Jednym to dziala, innym nie dziala tak jak trzeba, poprostu masakra. Bylem pozytywnie nastawiony do tej gry bo wkoncu czekalismy wszyscy tyle miesiecy a wyszla kupa wedlug wiekszosci. Na moim kompie to bym chyba pokaz slajdow zobaczyl. Wspolczuje tylko tym co niedawno kompy kupowali a sobie pograc nie moga w dobrych detalach :P Pozostaje jedynie przemyslec sprawe konsoli i wtedy cieszyc sie gta bo dawac 130zl r* za wersje pc to o 130zl za duzo :) Edytowane 3 Grudnia 2008 przez Cygan21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 @Lucas zapodaj screeny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 ok zainstalowane - z bólem, odpalone - z bólem :) jesli komus wywala zaraz po logo rockstara i po logo gry, należy się WYLOGOWAĆ z social clubu (bład mma10 czy jakoś tak) JESTES WIELKI. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) Wlasnie mialem mala sesje na multi. Gralem w deathmatch z trzema osobami. Musze przyznac, ze przednia zabawa, co dopiero jak bedzie wiecej osob:)i 5-10 fpsów na sekundę. Zabawa na pewno bedzie przednia. :lol2: Edytowane 3 Grudnia 2008 przez pawel1710 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Proc ustawiony na 4Ghz i smiga gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Mam i ja. Pierwsze co mnie przywitało po włożeniu plytki: Intuicyjnie przebrnołem dalej i jestem na etapie update mLive. Jedna z najbardziej upierdliwych instalacji w moim zyciu. Gdzie te czasy ze naciskalo sie install, finish i sie gralo... Mysle ze w ciagu najblizszych minut uda mi sie wkincu uruchomic GTA IV. Zobaczymy ile fpsow wydusze z kompa i czy bedzie potrzebna jego modernizacja. Dla mnie najwazniejsze jest to zeby dalo sie normalnie grac. Wodorotryskow nigdy po tym tytule sie nei spodziewalem, bo od tego jest Crysis. Wazne zeby klimat miazdzyl, a gra wciagala niczym... czarna dziura, albo chociaz jak poprzednie tytuly z serii gta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) @Lucas zapodaj screeny. może lepiej nie, bo cienie wygladają wymiotnie i to rzuca sie w oczy @xpektor tez miałem podobne krzaczki zaraz po włożeniu płytki do napędu Edytowane 3 Grudnia 2008 przez Lucas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalxp Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 gra calkiem przyjemna fajnie jezdzi sie po miescie polecam dzwon w sciane przy sporej predkosci :D co do wymagan E7200 @ 3.8 ghz 2 gb ramu i GF 8800 GT wyniki z benchmarka w grze : Statistics Average FPS: 45.75 Duration: 35.41 sec CPU Usage: 80% System memory usage: 80% Video memory usage: 96% Graphics Settings Video Mode: 1280 x 960 (60 Hz) Texture Quality: Medium Render Quality: High View Distance: 25 Detail Distance: 37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...