Caleb Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) Kupuje chessa i oddaje go bezdomnemu :] Kibel 2 zyla Masz gest :-P cośwy dziwne te maki macie :blink: . U mnie wchodzisz i walisz kupke do woli ;)Widocznie to jest Restałuracja MC Donald :> Edytowane 29 Czerwca 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Masz gest :-P Widocznie to jest Restałuracja MC Donald :> jak w morde strzelił nie masz racji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Czasem tam jadam, dobre frytki maja, hamburgery tez nieźle wchodzą, szejki/mcflury niczego sobie. Ale zeby tam sie najesc to trzeba troche kasy zostawic, wole juz dobrego kebaba zjesc i jestem syty, bo te cheesburgerki mozna tonami pochlaniać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Ze zjadliwych rzeczy to tortilla i frytki - reszta hmm jak czlowiek jest głodny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 BigMAc niczego sobie no i shake.. I tylko to ;] A bo zjedzeniu 2 hamburgerów nie najadałem się.. ;] Jakieś takie puste są xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamSx6 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 heheh Widze , że jestescie steptyczni w stosunku do obu rywali , ale to nie zmienia faktu , że i tak niektóre osoby bedą chodzic i jesc ( w sumie na cos trzeba umrzec:P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 u mnie w miescie byla strefa niskich cen - 2zl, skonczyla sie 1 miesiac temu... co do najedzenia sie, to dopiero po 4 cheeseburgerze cos czuje... dziwne macie Mc, ze trzeba cos kupic aby skorzystac z toalety ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Dzis pierwszy raz od bardzo dawna bylem w Mc Downie ;) Blah. Tym sie najesc nie mozna. 2 Mc Zestawy z Big Mackiem i dalej bylem glodny.. nie wiem co oni tam do tego pakuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 No dobra, ale żeby wejść do toalety potrzebujesz kodu z rachunku. Kupujesz w kasie papier toaletowy? ;]nic nie trzeba, moglbym tam tetrisa postawic bez niczego, wchodze, robie , wychodze... :P a swoją drogą, to też nieźli agenci pracują w MC (niektórzy). Czasami już nawet śmiesznie nie bylo :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Blah. Tym sie najesc nie mozna. 2 Mc Zestawy z Big Mackiem i dalej bylem glodny.. nie wiem co oni tam do tego pakuja.:blink: Ja jem 2 cheesburgery i sie najadam a Ty 2 zestawy i jeszcze głodny? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Dzis pierwszy raz od bardzo dawna bylem w Mc Downie ;) Blah. Tym sie najesc nie mozna. 2 Mc Zestawy z Big Mackiem i dalej bylem glodny.. nie wiem co oni tam do tego pakuja. Bo to trzeba robić oszczędnie. bierzesz 10zł, 4x cheeseburger + mały napój [; . Według potrzeb można zwiększyć dawkę jednego bądź drugiego Kiedyś byłem świadkiem jak 3 typków (troche mieli tkanki tłuszczowej) zamówiło 40 cheese'ów i po 0.5l odrdzewiacza ;] . Hardcore dla organizmu i portfela ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 :blink: Ja jem 2 cheesburgery i sie najadam a Ty 2 zestawy i jeszcze głodny? :blink:No widzisz, pewnie troszke wiecej kg mam na karku niz ty ;) A moze to po prostu przez to, ze podczas choroby schudlem 8kg i organizm domaga sie wiecej, wiecej ? Bo to trzeba robić oszczędnie. bierzesz 10zł, 4x cheeseburger + mały napój [; . Według potrzeb można zwiększyć dawkę jednego bądź drugiego Kiedyś byłem świadkiem jak 3 typków (troche mieli tkanki tłuszczowej) zamówiło 40 cheese'ów i po 0.5l odrdzewiacza ;] . Hardcore dla organizmu i portfela ;) A to trzeba bylo mi to przed dzisiejszym wypadem na miasto powiedziec :lol: Kiedys z kolega siedzielismy u nich okolo 2 godzinki i co 15 minut do kasy szlismy po cos do picia, jedzenia. No ale raz nie zawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Miałem kontakt z Burger Kingiem przez pewien czas, praca dorywcza na 'produkcji'. Z perspektywy pracownika - z higieną pracy wśród współpracowników bywało różnie, jedni się starali i stosowali, inni zaś zupełnie zlewka, czyli norma. Począwszy od wyjmowania produktów z chłodni, montowanie burgerów, sprzątania po ostatniej zmianie. Z perspektywy klienta - to żarcie uzależnia, jest stylem życia (przynajmniej w UK). Na pierwszy dzień promocji nowych produktów zawsze złaziły się tłumy. Przeważnie smakuje to jak papier toaletowy ale można znaleźć i smakowite rzeczy. Teraz już rzadziej korzystam z dobrodziejstw fast foodów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) No co tu kłamać. W czasie roku szkolnego jestem w mcd prawie codziennie. Głównie chizy i ew. jakaś mała cola. Jak jestem bardziej kasiasty to zestaw. W sumie to smakuje mi tam wszystko oprócz shake'ów i kanapek, które mają w sobie bekon. :) Edytowane 29 Czerwca 2007 przez Remy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 MC to zło xD Od jedzienia niezdrowych hamburgerów, frytek czy czegokolwiek innego wole troche mniej niezdrowego kebaba =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 zeby sie najesc w MC to minimum 4 kapcie choc i tak dlugo to nie trwa, choc i tak taniej wychodzi niz hot dogi z bp/statoil/fornetti. lepiej kebaba wciagnac lub pizze z "osiedlowej" pizzeri. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Juz mam dosc kebabow. ;x Przez caly rok szkoly we wtorki i czwartki jadlem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 No widzisz, pewnie troszke wiecej kg mam na karku niz ty ;) A moze to po prostu przez to, ze podczas choroby schudlem 8kg i organizm domaga sie wiecej, wiecej ?No nie wiem, mam troszkę kilogramów i to troszkę za dużo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 (edytowane) lol co wy gadacie z tanią strefą za 3zł? w okolicach gdzie ja mieszkam (np. Elbląg) to 2zł. a kibelek też za free. w macu da się najeść - mi tam starczają 2 czizy i mała cola (6zł) nie kupujcie zestawów, bo się nie opłaca w ogóle - lepiej brać na sztuki cokolwiek PS mc fllurry z LIONem jest spoko Edytowane 30 Czerwca 2007 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ja tam lubie jedzenie z mak kwaka - jak jestem to zawsze kupuje zestaw big maca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Najczęściej jadam w Mc jak jadę samochodem w dłuższą trasę, a w żołądku zassie i przydało by się coś ciepłego zarzucić. Jedzenie fastfood jest nazywane chemicznym jedzeniem, a już nie wspominajmy o frytkach z Mc. Ludzie tam chodzili, chodzą i będą chodzić, to już się przyjęło i tak zostanie, a najśmieszniejsze jest to że wszyscy wiedza o tym z czego to jest, jakiej jest poddawane obróbce i że po drodze z rak pracownika do naszych znajdzie się coś gratis w środku. Słyszałem i gdzieś czytałem dobry kawałek czasu temu ze spora konkurencją przez ostatnie 2 lata w stanach dla Mc jest Tacobell. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 (edytowane) Pare osob wspomniało o kebabach. Czy faktycznie nie lepiej jesc własnie jego? Smaczny i stosunkowo tani, gdy wezmie sie pod uwage porownanie go do dan z mcdonalda. Rowniez moim zdaniem jest to, ze nie da sie najesc tym jedzeniem z maca :? Co prawda nie mowie to o sytucjach, gdy ktos ma zoladek jak kurczak badz zbyt duzo na wydanie. Obiecuje sobie jedynie wstapic do mc na shake'a.. ;> Edytowane 30 Czerwca 2007 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 W wawie jest normalna strefa niskich cen (2zł) ale do klopa trzeba pokazać paragon <_< Mi do najedzenia potrzeba z co najmniej 4 hamburgery ale i to mało :P Nie wiem jak możecie najadać się dwoma :blink: (ważę 60parę kg przy 170cm wzrostu) Smakuje też raczej wszystko, ale wolę kfc i w roku szkolnym jestem dość często, chyba że dość blisko jest kebab, to wybieram jego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Heh, ja zjem cheeseburgera i tortille i przepije colą to jestem najedzony na pół dnia albo i lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 u mnie w miescie byla strefa niskich cen - 2zl, skonczyla sie 1 miesiac temu...Hę? Jak się skończyła skoro sie nie skończyła? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 no nie ma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Wie ktos moze jak te sosy do hamburgerow i cheeseburgerow robia?? :) Jak sobie wczoraj robilem 'hamburgera' to zmieszalem chrzan z majonezem i nawet dobre bylo, ale to nie ten sam smak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 u nas w Kielcach rzeczywiście strefa dobrych cen uległa zmianie, ale z tego co ja się orientuje/orientowałem to tylko w jednej z 3 'restauracji'.. Yogi: na żytniej napewno strefa beznadziejnych cen jest od 3zł, na sienkiewicza z tego co pamiętam jest od 2zł, jak na manifestu lipcowego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 no nie ma :DJak nie ma, skoro kilka dni temu płaciłem za 2kapcie 4zł? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 a czy na pewno byles w Łomży ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...