guziq Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 kupcie sobie KURCZAKBURGERA. wypas.dokładnie - wg. mnie lepsze od cheesa. Jak chce cos przegryzc na miescie to biore 2 kurczakburegry i jednego cheesa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Zasmakowałem ostatnio tego "KaczBurgera" :P i przyznam że dobry.Szkoda tylko że już nie ma strefy niskich cen.Pozostaje jeszcze big mac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Probowal ktos big tasty? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Doskonały wg mnie :) Tylko się strasznie rozwala jak się go je. Wcześniej żywiłem się BigMaciem, ale się teraz przerzuciłem na Big Tasty :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czyścioch Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Ja w maqu lubię happy meala - biorę cheeseburgera, sprite i owocojogurt :) i mam jeszcze jabuszko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 bjkuba jeśli chodzi ci o big tasty bekon to ja go spróbowałem. Najgorsza kanapka w MC :lol: Bekon smakuje jak jakaś podeszwa, ten żółty sos też ma dziwny smak. Ogólnie nie polecam tej kanapki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 bjkuba jeśli chodzi ci o big tasty bekon to ja go spróbowałem. Najgorsza kanapka w MC :lol: Bekon smakuje jak jakaś podeszwa, ten żółty sos też ma dziwny smak. Ogólnie nie polecam tej kanapki :lol: Zdecydowanie najgorsza. Jedyna rzecz w mcd, której nie dojadłem. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 jesli o big tasty becon chodzi to jest krol kanapek i ubustwiam go :D jak wam daja stare podsmierdniete kotlety to sie nie dziwcie ze nie smakuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 No ja także stestowałem ostatnio big tasty becon i nędzny był. :/ Wg mnie lepiej wypada big mac. ;] Dlaczego wycofali Mc Royal? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 (edytowane) Bylem tydzien temu we wrocku w Magnolii i poszedlem z ciekawosci do BurgerKinga. Wciagnelem potrojnego whoopera + duze frytki + duza cola, i musze powiedziec ze bylo to najlepiej wydane 18zl w moim zyciu... wielkosc tego burgera jest poprostu masakryczna... pychaaaaaa!!! Edytowane 15 Listopada 2007 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Pycha? Imo to brzydnie pod koniec, 3 kotlety (czy jak to tam nazwać) to przesada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kingston Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Apropo w MD jest teraz praca i to płacą 10zł/h :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Apropo w MD jest teraz praca i to płacą 10zł/h :o Pewnie dlatego, bo niema komu pracowac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) W Szwajcarii też spróbowałem whoopera(podwójnego) i mcdonald w porównaniu z tym to parodia.Smak mięsa w burgerkingu jest dużo lepszy. Czuć w nim taki jakby aromat grilowania (swoją drogą teraz się zastanawiam skąd on się tam mógł wziąć ;-) ) przez co kanapeczka jest dużo lepsza. Poza tym mięso w mcd smakuje jak jakaś papka. Bigmac ma chyba o 1/3 mniejszą średnicę niż double whooper. W mcd jem tylko jak głodem przymieram a ne chce mi się dalej z domu wyskoczyć. Nieee lubieeee... ;-) Edytowane 21 Listopada 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Za taka stawke chetnie moge popracowac w mcd, oby na kuchni :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Jaki kiolor kupy macie po 5 hamburgerach? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorest Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Jaki kiolor kupy macie po 5 hamburgerach? :-| jak to jaki? pewnie.......... 'rare'. :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Wczoraj po robocie wszamalem podwojnego McRoyala i nie powiem syci :D Dwa kotlety dwa plasty sera pikle i cebulka. Chyba McRoyal wrocil do MC bo jest dostepny w zestawach i jako osobna kanapka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Royal wrócił pojedynczy i dołożyli jeszcz powójnego. Co do md oferta śniadaniowa jest pyszna , o wiele lepsza od normalnej. Uwielbiam mc muffin np jajko deluxe i kiełbasa deluxe uwielbiam te sosy i to mięso, bułeczki pycha, Również tosty i tortilla śniadaniowa syci , imho oferta śniadaniowa bije tą normalną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Jest MCRoyal???!!! o_O Lece dzisiaj do mcdonalda po robocie, ostatnio żywię się (jak juz musze) burger kingiem - jestem ciekaw jak teraz bedzie mi smakowal mcroyal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 no ja też dzisiaj muszę między pracą, a rozmową o pracę się pożywić w MC więc może też skosztuję jak wrócił ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Czuć w nim taki jakby aromat grilowania (swoją drogą teraz się zastanawiam skąd on się tam mógł wziąć ;-)jak to skad? pewnie jakis nowy ester odkryli :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Pycha? Imo to brzydnie pod koniec, 3 kotlety (czy jak to tam nazwać) to przesada...A wlasnie nie - wchodzi jak malina, tylko trzeba byc choc troche glodnym, bo kanapka jest konkretnych rozmiarow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Czuć w nim taki jakby aromat grilowania (swoją drogą teraz się zastanawiam skąd on się tam mógł wziąć ;-) ) Nad tym pracuja fabryki smakow :wink: Swoja droga to jest to spora galez przemyslu. Prawie wszystko zawiera sztuczne substancje smakowe. Jako ze zawodowo oceniam lokale z jedzeniem to niektorzy kucharze mi sie zwierzaja :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remauser Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Wytłumaczcie mi. Jak można jeść Fast food'y? Przecież to jedzenie jest takie niezdrowe. Zatruwacie sobie organizm i przy okazji wyrzucacie kase do kosza. Dlaczego tak jest? Wiem, że wszystko jest dla ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Palę papierosy, piję alkohol - wszystko w sporych ilościach, jem masę chemii (ty zresztą też), żyję w stresie (praca/uczelnia/dziewczyna :D). Myślę, że ten mcdonald najmniej mnie niszczy mimo wszystko ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Wytłumaczcie mi. Jak można jeść Fast food'y? Przecież to jedzenie jest takie niezdrowe. Zatruwacie sobie organizm i przy okazji wyrzucacie kase do kosza. Dlaczego tak jest? Wiem, że wszystko jest dla ludzi.juz ci tlumacze. wchodzisz sobie do takiego McD, po 15minutowym staniu w kolejce zamawiasz za 2-3zl cheesburgera. Siadasz, rozpakowujesz cheesa, otwierasz usta, robisz gryza. Żujesz, polykasz. na tym polega jedzenie fastfoodow! ja osobiscie nie korzystam z takiego jedzenia, jedynie okazyjnie raz na 2 tygodnie zjem kebab ze znajomymi, staram sie jesc zdrowo ;] dzisiaj sobie na obiad pichce makaron ryżowy z kurczakiem i warzywami (mniam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remauser Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 juz ci tlumacze. wchodzisz sobie do takiego McD, po 15minutowym staniu w kolejce zamawiasz za 2-3zl cheesburgera. Siadasz, rozpakowujesz cheesa, otwierasz usta, robisz gryza. Żujesz, polykasz. na tym polega jedzenie fastfoodow! (...) Powiedzmy, że to było śmieszne :mur: Nie wiem czemu, ale mnie zawsze coś odpychało od fast foodów. Raczej to nie były uwagi mamy na temat zdrowego jedzenia. Po prostu, gdy widziałem hamburgera w McDonaldzie itp. itd., to mnie aż żołądek bolał. No ale każdy ma prawo do własnego wyboru i wyrażenia własnego zdania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Narzekalem, ze wycofali "Royal with cheese" to akurat wrócił ; D dzis wziąłem zestaw z podwójnym i był naprawde zajebisty : ) Polecam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 (edytowane) Apropo w MD jest teraz praca i to płacą 10zł/hBRUTTO PS. Ma ktos moze przepis na sos Barbeccue (czy jak to sie tam pisze) jak daja do McNuggets? Edytowane 25 Listopada 2007 przez guziq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...