Student_Lublin Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Witam ! jestem studentem zbliżającym się do finiszu ;) Jak zapewne wiecie wiąże sie z tym napisanie pracy mgr:/ Do tej z kolei potrzebne są badania - i w tym miejscu potrzebuję waszej pomocy Przygotowałem ankietę i zamieściłem ją tutaj. Dotyczy ona zakupów w sieci Liczę na waszą pomoc Dzięki Student_Lublin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Przeniosłem z "Testowego", bo tam Ci automagicznie temat zniknie w poniedziałek. Na "Oślej" jest dobre miejsce (prawdopodobnie najczęściej odwiedzane subforum :-P ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Powstrzymywać się przed umieszczaniem podobnych tematów/postów w kilku miejscach jednocześnie. Takie postępowanie jest postrzegane jako zaśmiecanie forum. Jeżeli wracasz do jakiegoś zagadnienia, dopisz się w swoim poprzednim topiku (w którym była o tym mowa) zamiast zakładać nowy. Zamieszczanie jednego tematu w kilku działach - 10% +2 dni ZPP.Niech jakiś mod zdecyduje który temat usunąć. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=240011&hl= - ten na Oślej w "Co kupić" http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=240009&hl= - ten na Oślej Edytowane 25 Lipca 2007 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Sam robiłeś tą ankietę, czy ktoś Ci pomagał?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Niech jakiś mod zdecyduje który temat usunąć. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=240011&hl= - ten na Oślej w "Co kupić" http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=240009&hl= - ten na Oślej Ooo. Nie zauważyłem doobla. Zniknął temat z "Co kupić". Nie traktuję tego jako wykroczenia regulaminowego, bo jeden z tematów był na "Testowym". Wszak testowe służy do testowania. :-P Venom, dzięki za czujność rewolucyjną. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Venom, dzięki za czujność rewolucyjną. :wink:Cieszę się, że mogłem pomóc ;) Jak Ci to pomoże to zaraz wypełnię ankietę ;] Edytowane 25 Lipca 2007 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Cieszę się, że mogłem pomóc ;) Jak Ci to pomoże to zaraz wypełnię ankietę ;] Mi to rybka. W końcu magistra już parę wiosen posiadam. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) 7. Czy spotkałeś się z sytuacją, w której nie mogłeś znaleść w Internetowych sklepach jakiegoś towaru z zakresu elektroniki bądź komputerów? Jeśli tak, jaki to był produkt?powinno być "znaleźć" ;) Edytowane 25 Lipca 2007 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Mi to rybka. W końcu magistra już parę wiosen posiadam. :-PTo 2. zdanie było do autora tematu panie Sikorze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Student_Lublin Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 To 2. zdanie było do autora tematu panie Sikorze ;) Tak powinno być znaleźć - cóż dyslekcja sie kłania nawet w takim wieku ;) ale szczerze mówiąc mało kto zauważa ten błąd ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 To 2. zdanie było do autora tematu panie Sikorze ;)Wiem, ale skoro napisałeś dosyć enigmatycznie, to postanowiłem się pośmiać. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Wypełniona :) Jednak przydało by się w niektórych podpunktach móc coś dopisać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 i ja też wypełniłem... a co tam :) ale mam za to parę uwag: - w punktach 5 i 6 jest dokładnie ta sama tresc, tyle że w "drugą stronę". Jeden z owych punktów mógłbyś sobie darowac. - nie ma sensu pytanie o możliwośc wystawienia faktury VAT, ponieważ każdy sklep ma taki obowiązek (jeżeli masz zamiar otworzyc sklep i nie wystawiac faktur - innymi słowy: nie rejestrowac działalności - to urząd skarbowy będzie szybszy, niż Ci się wydaje :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 poszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 poleciało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 poszło i prośba do autora o późniejszą publikację wyników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Done ;) Tez jestem studentem z Lublina :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 jak ma ci to ulatwic zycie to prosze bardzo, moje odpowiedzi zapisane:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Wykonane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chedder Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 i ja też wypełniłem... a co tam :) ale mam za to parę uwag: - w punktach 5 i 6 jest dokładnie ta sama tresc, tyle że w "drugą stronę". Jeden z owych punktów mógłbyś sobie darowac. - nie ma sensu pytanie o możliwośc wystawienia faktury VAT, ponieważ każdy sklep ma taki obowiązek (jeżeli masz zamiar otworzyc sklep i nie wystawiac faktur - innymi słowy: nie rejestrowac działalności - to urząd skarbowy będzie szybszy, niż Ci się wydaje :) ) gwoli scislosci nie ma takiej koniecznosci. Do pewnengo momentu mozna prowadzic działalnosc gospodarcza nie bedac platnikiem VAT i nie prowadzac takowej dokumentacji. Ankieta wypełniona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 gwoli scislosci nie ma takiej koniecznosci. Do pewnengo momentu mozna prowadzic działalnosc gospodarcza nie bedac platnikiem VAT i nie prowadzac takowej dokumentacji.hmm... a da się taką działalnośc podciągnąc pod detaliczny handel rolno-ogrodniczy? ew. handel obnośny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 poszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 A co mi tam:D też wypełniłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Sporo tego - też wypełniłem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...