Skocz do zawartości
Student_Lublin

Zakupy W Sieci - Ankieta Do Pracy Mgr - Pomocy !

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ! jestem studentem zbliżającym się do finiszu ;)

Jak zapewne wiecie wiąże sie z tym napisanie pracy mgr:/

Do tej z kolei potrzebne są badania - i w tym miejscu potrzebuję waszej pomocy

Przygotowałem ankietę i zamieściłem ją tutaj.

Dotyczy ona zakupów w sieci

Liczę na waszą pomoc

Dzięki

Student_Lublin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powstrzymywać się przed umieszczaniem podobnych tematów/postów w kilku miejscach jednocześnie. Takie postępowanie jest postrzegane jako zaśmiecanie forum. Jeżeli wracasz do jakiegoś zagadnienia, dopisz się w swoim poprzednim topiku (w którym była o tym mowa) zamiast zakładać nowy.

Zamieszczanie jednego tematu w kilku działach - 10% +2 dni ZPP.

Niech jakiś mod zdecyduje który temat usunąć.

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=240011&hl= - ten na Oślej w "Co kupić"

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=240009&hl= - ten na Oślej

Edytowane przez Venom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech jakiś mod zdecyduje który temat usunąć.

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=240011&hl= - ten na Oślej w "Co kupić"

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=240009&hl= - ten na Oślej

Ooo. Nie zauważyłem doobla. Zniknął temat z "Co kupić".

Nie traktuję tego jako wykroczenia regulaminowego, bo jeden z tematów był na "Testowym". Wszak testowe służy do testowania. :-P

Venom, dzięki za czujność rewolucyjną. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7. Czy spotkałeś się z sytuacją, w której nie mogłeś znaleść w Internetowych sklepach jakiegoś towaru z zakresu elektroniki bądź komputerów? Jeśli tak, jaki to był produkt?

powinno być "znaleźć" ;) Edytowane przez Barthezzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i ja też wypełniłem... a co tam :)

ale mam za to parę uwag:

- w punktach 5 i 6 jest dokładnie ta sama tresc, tyle że w "drugą stronę". Jeden z owych punktów mógłbyś sobie darowac.

- nie ma sensu pytanie o możliwośc wystawienia faktury VAT, ponieważ każdy sklep ma taki obowiązek (jeżeli masz zamiar otworzyc sklep i nie wystawiac faktur - innymi słowy: nie rejestrowac działalności - to urząd skarbowy będzie szybszy, niż Ci się wydaje :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i ja też wypełniłem... a co tam :)

ale mam za to parę uwag:

- w punktach 5 i 6 jest dokładnie ta sama tresc, tyle że w "drugą stronę". Jeden z owych punktów mógłbyś sobie darowac.

- nie ma sensu pytanie o możliwośc wystawienia faktury VAT, ponieważ każdy sklep ma taki obowiązek (jeżeli masz zamiar otworzyc sklep i nie wystawiac faktur - innymi słowy: nie rejestrowac działalności - to urząd skarbowy będzie szybszy, niż Ci się wydaje :) )

gwoli scislosci nie ma takiej koniecznosci. Do pewnengo momentu mozna prowadzic działalnosc gospodarcza nie bedac platnikiem VAT i nie prowadzac takowej dokumentacji.

Ankieta wypełniona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gwoli scislosci nie ma takiej koniecznosci. Do pewnengo momentu mozna prowadzic działalnosc gospodarcza nie bedac platnikiem VAT i nie prowadzac takowej dokumentacji.

hmm... a da się taką działalnośc podciągnąc pod detaliczny handel rolno-ogrodniczy? ew. handel obnośny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi