FatAlbert Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 @milans teoretycznie już go pobiliście ;) cyt. z ripping.org "AMD Athlon 64 FX-55 (ClawHammer) 3705.46 42.518 MadDog" dodajcie wynik, na rippingu nie trzeba sie rejestrować :) ad p.s. wyniki nie przechodzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) dużo jeszcze brakuje ? :P jeżeli chodzi o nasz PL PI 16 To zdecydowanie nie. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=128070 Ja tu widze najlepszy czas 10:08... Co do WR MHz na X2 6000+ to jest to ponad 4100 MHz... Zobacz jak ten procek poleci na DFI... (Vcore do 1,85V) EDIT: hary też mi się tak zdawało i kiedyś był w rankingu a teraz go "gdzieś" wcięło chyba... <_< Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez Spookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Najlepszy czas Pi16 na AMD w PL ma ryba: 9:31 na efiksie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 @MILANS Gratuluje wyniku ;> Ale moglbys powiedziec ze cos robicie, bym zapewnil wam wsparcie duchowe, a nie . :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 :/ Z Vmoda nici. Ojciec gdzieś zabrał miernik, schemat nie pasuje. Będe musiał kogoś na XS poprosić żeby pomógł opracować ;) DFI nie mam - pozostaje jedynie ABIT KN9 :/ Dziś postaramy się policzyć te PiFast, SPI 16M oraz postarać się poprawić maxscreena na KN9. Zobaczymy co ten abit jest wart... BTW... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Będe musiał kogoś na XS poprosić żeby pomógł opracować ;)Nie no tak, bo u nas na forum to sami debile... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Będe musiał kogoś na XS poprosić żeby pomógł opracować ;) Wystarczy, że gg uruchomisz <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 problem w tym, że dopuki kradne internet ( ;) ) nie działa mi GG. jedyne co działa to WWW, Skype i TS. Może dziś sytuacja się poprawi. ryba pobity ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Masz takie słabe memki, czy kontroler nie wyrabia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 memki nie ciagną. czego wymagasz od a-datek na promosach ;) niestety zostaje tylko 5-5-5-15 :/ a szkoda.. bo przy czwóreczkach jeszcze troche by sie podgoniło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) problem w tym, że dopuki kradne internet ( ;) ) nie działa mi GG. jedyne co działa to WWW, Skype i TS. Może dziś sytuacja się poprawi. http://img442.imageshack.us/my.php?image=wyniksy0.jpg ryba pobity ? ;) Gratz; :) Lepsze memy + FWC no i możesz atakować WR - 8:47. :rolleyes: Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) Gratz rekordu polski :) TRC na mniej jak 25 nie chce na tych memkach śmigać? w pi troche po [gluteus maximus] daje. Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jeszcze nie rozgryzłem nowego mobo. Proc bootuje na 3.4... dam znać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) I znowu "niestety ten model jest niedostępny" :mur: Chyba jestem skazany na 4000+ z morele.net, tak to jest jak fundusze ograniczone a proca kupuje się na końcu :D <_< zamówiłem windsora w trytonie, trudno :mur: nie będę płacił za jeden rdzeń 254zł :| Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) Będzie więcej:D EDIT: Każde 100 MHz na procku przy zachowaniu timingów ramu daje około 20-21 sekund. Szybko obliczając przy 3,5 GHz byłoby szybciej niż na 3,7 GHz u Milansa ;] Zobaczymy co się uda zrobić ;] Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez bobson37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buuren Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) MILANS gratuluje ;), a bachus_anonym też się liczy ?? @bobson37, napisze to nim to hary zrobi (;)): przy 3ghz powinieneś mieć dużo lepszy czas ;) (dla porównania mój semp @3g / 500 4-5-4-4 - link) Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez buuren Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=235997 << delikatnie poprawiony wyniczek. Jutro ostatnie proprawki czasów spi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 jaki brac procek aby miec pewnosc 100 % by byl z tej rewizji f3 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verter Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 wszystko jest w faq... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 MILANS gratuluje ;), a 2735022[/snapback] jaki brac procek aby miec pewnosc 100 % by byl z tej rewizji f3 ??? nie widzisz? -> pierwszy post! Wnioskuje o zmiane podnazwy tematu na "faq w pierwszym poscie" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 @bobson37, napisze to nim to hary zrobi (;)): przy 3ghz powinieneś mieć dużo lepszy czas ;) (dla porównania mój semp @3g / 500 4-5-4-4 - link) Zero optymalizacji systemu, poza tym nigdy nie bawiłem się z PI i innymi softami tak na maxa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buuren Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 [ot] Dlaczego ma sie liczyca czemu nie ?? Zero optymalizacji systemu, poza tym nigdy nie bawiłem się z PI i innymi softami tak na maxa ;)pomyśl o tym ;) [/ot] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) Najlepszy czas Pi16 na AMD w PL ma ryba: 9:31 na efiksie :) problem w tym, że dopuki kradne internet ( ;) ) nie działa mi GG. jedyne co działa to WWW, Skype i TS. Może dziś sytuacja się poprawi. ryba pobity ? ;) powstrzymam sie od wrzucenia fajnej emotki :] na pcl nie potrafia do 2 liczyc, a tutaj szukac nie umiecie ?:] Sory, ale moj baaaaaardzo stary wynik dalej roxuje :D Jak znajde troche wolnego w najblizszych tygodniach, zobacze jak sie spisuje F3 na WFC (kontrolowana temp oczywiscie) Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 I tak ten wynik zostanie dziś pozamiatany, nie martw się :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Przez procka ktory robi wieszke takty? Nie dziwie sie, pozatym przez rok nikt nie mogl sie do niego zblizyc, takze nie wiem o czy my tu mowimy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Całe 50MHz, z memkami na 5-5-5 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Nie dziwie sie, pozatym przez rok nikt nie mogl sie do niego zblizyc, takze nie wiem o czy my tu mowimy :P A ktoś w ogóle próbował? :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Chodzi mi o brak sprzętu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 To już chyba koniec zabawy z procem. Wydusiliśmy z niego wszystko co tylko się dało na zwykłym WC. Ostateczny wynik? 9m 14.781s :) Chielibyśmy również podziękować osobom które sie do tego przyczyniły czyli: Tomcat - bez twoich pamięci ciężko byłoby cokolwiek poprawić Ent - Gdyby nie ty musiałbym błądzić godzinami po mieście i szukać potencjometrów Hary - Wsparcie duchowe i pomoc w optymalizacji systemu Gemmy - pare dobrych słow i rad ;) Banti - wspólne piwko przed wynikiem A co z procem? chyba jeszcze dziś wystawie go na allegro. Mam cichą nadzieje że ktoś zainteresuje się obecnie najszybszym athlonem w Polsce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Gratki, ładny wyniczek, tym razem już ewidentnie rekord polski :D Ale imo można by zrobić jeszcze troche lepiej, nie dam wiary że memki nie chciały lecieć na Tras = 3 i i Trc mniejszym od 25 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 @MILANS Gratuluje wyniku. Nie waz sie go sprzedawac :P Poczekaj z nim troche, zalapiesz lepsze ramce, lepsze chlodzenie i poprawisz wynik. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...