pwlj Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Nie wiecie czy ma to jakąś wtyczkę do last.fm ? i obsługę asio/kernel streaming? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Odtwarzacz jest przekozacki, ma poprostu rewelacyjną obsługę playlist i śmiga naprawdę szybko (szybciej niż foobar, który potrzebował 1 sekundy na załadowanie tracka - troche uciązliwe przy szybkim przeszukiwaniu plików). Jak dla mnie jest idealny, razem z srs audio sandbox robią za idealną pare. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 http://www.aimp.ru/ doczekal sie po czesci angielskiego layoutu :) Interweniowalem kiedys wlasnie na forum w tej sprawie i chlopaki wzieli sie za robote i zrobili ;) Na forum takze pojawily sie angielskie dzialy :) SGJ.. owszem.. winamp ma tez minimalizacje to malego okienka... ale to tak dziala ze ciezko tego uzywac... Co do obslugi.. ja w 90% obslugi uzywam tylko global hotkeys hehe.. a jak sie gra w w gtr2 czy tdu to jeszcze to wygodniejsze (chodz winamp tez ma ta opcje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 SGJ.. owszem.. winamp ma tez minimalizacje to malego okienka... ale to tak dziala ze ciezko tego uzywac...Ta.. bardzo cięzko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Standardowo klawisze multimedialne nie sterują Winampem.To zalezy od sterownika - moja BTC6300 po zainstalowaniu sterownika ze strony producenta dogaduje sie z Winampem natychmiast i bez zadnej ingerencji z mojej strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ta.. bardzo cięzko...Porownaj sobie rozmiar tego paska z winampa a aimpa ;) Zreszta nie wazne... dla mnie wygodniejszy jest ten z AIPM-a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 To zalezy od sterownika - moja BTC6300 po zainstalowaniu sterownika ze strony producenta dogaduje sie z Winampem natychmiast i bez zadnej ingerencji z mojej strony. Nawet nie potrzeba sterownika. Klawisze multimedialne obsługiwane są tak samo jak wszystkie inne klawisze. Czemu twórcy winampa nie dodali ich obsługi nie wiadomo, bo wystarczyło by kilkanascie linijek kodu. Z kolei Winampem mozna bez problemu sterowac z dowolnej aplikacji. Pozostaje napisac program przechwytujacy wcisniecia odpowiednich klawisy i przekazujący je dalej do winampa. Dość proste. Ten sterownik pewnie działą na takiej zasadzie. Porownaj sobie rozmiar tego paska z winampa a aimpa ;) Zreszta nie wazne... dla mnie wygodniejszy jest ten z AIPM-a ;) Czy chociazby jedna z fajniejszych skórek do winampa, która w ogóle nie zajmuje dodatkowego miejsca na ekranie. Kto uzywał ten wie czemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 A czy był byś w stanie napisać taki programik?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Był bym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 he ja nawet pisałem :D.. Girderem se zaczytałem komunikaty, wparamy i lparamy na butony winampa i vuala... :) Koleś jeden zrobił sterowanie mediaplayerem za pomocą odpowiednich gesturów wykonywanych laserem na scianie... Webcamem odczytywał obraz ze ściany:) W sumie mało przydatne ale zawsze cuś.. ja bym wolał już machaniem ręki zmieniać piosenki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Program napisałem, ale niepotrzebnie. Jest juz działający plugin do winampa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Możesz dać do niego link?? Bo coś nie moge znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 http://www.winamp.com/plugins/details/78516 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Nie wiem czy Wiecie ale wyszla nowa wersja AIMP v2.02 Beta + Adjustment of crossfading duration + Saving number of track in .PLC + Showing the adjustment of value of volume, balance and speed in travelling line of display + New tray status icon + Analog Meter was updated + AIMP applications' interplay module was remade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Obsługuje to coś pliki .cue? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilchemist Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Jest juz nowsza wersja tej bety i fajny pack pluginów ale mi sie nie chce ściągnąć ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 właśnie testuję, nawet spoko, do winampa nic nie mam ale już mi się po prostu znudził :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Mi w wersji 2.02 po wyłączeniu programu wywala błąd w Viście. Coś jest nie tak. Na 2.00 nic takiego nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) a ja zauwazylem ze u mnie nie dziala jedna rzecz... mam folder w ktorym mam mp3... klikam prawym myszy aimp2\odtworz i otwieraja sie ostatnie mp3 ktore sluchalem a nie te ktore zaznaczylem.. bez roznicy jakie mam ustawienia... musze lapac folder i przerzucac go recznie na playliste... Edytowane 4 Września 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) słowo klucz BETA ;] Szkoda ze ta beta dziala gorzej niz poprzednia, wczesniej nie mialem problemow z dodawaniem plikow do playlisty (teraz poprostu sie nie pojawiaja) oraz z ...cofaniem....cofa mi do poczatku piosenki zamiast dawać poprzedni utwór Edytowane 4 Września 2007 przez Szejk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 W większości odtwarzaczy tak jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 u mnie cofa ok ale BARDZO mnie denerwuje to, totalny dysleks to tłumaczył: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 No to napisz do niego albo sam przetłumacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Przełącz na angielski język i po problemie, ja tak zrobiłem bo tych błędów jest całe mnóstwo (a w jednej linijce w ogóle nie ma nic, a gdzie indziej są 2 takei same opcje pod soba). Trzeba będzie poprawić to tłumaczenie. Co ciekawe po restarcie kompa problem z playlistami zniknął... jak narazie działa dodawanie plików, ale cofanie nadal nie. Ze swojej strony polecić moge skin LITE, jest po prostu niesamowity, taki prosty i sliczny zarazem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 dla mnie to i moze byc po niemiecku i tak skumam ale nie chodzi o to, jak ktos tlumaczy to niech to robi porzadnie, taki problem wziac slownik w reke jak sie nie jest pewnym? tlumaczyc tego mi sie nie chce, bo i tak nie wiem czy zostane przy tym sofcie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) Ze swojej strony polecić moge skin LITE, jest po prostu niesamowity, taki prosty i sliczny zarazemMożesz podlinkować tego skina. Ze stronki coś nie idzie ściągnąć. (błąd archiwum) edit: Już nie trzeba. Archiwum naprawione. Edytowane 4 Września 2007 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Problem z cofaniem naprawiony, był to mój błąd :oops: co widać nawet na załączonym screenie, miałem włączoną opcję losowania tracków, która musiała się przypadkiem uaktywnić bo zwykle tego nie uzywam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 2.02 jest skopana - i użycie proca większe ( ok 8% ) i sie wysypuje i jakieś prześwitywania na playliście - cos namieszali nie teges [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 A propo zużycia procka, to wersja 2.00 Beta1 skacze mi nawet do 17% (średnio 9%). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Podejrzewam ze lada moment to naprawia... szybko robia takie rzeczy :) Trzeba troche sie na forum poskarzyc co dziala a co nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...