jonas Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Mówiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Z tym, że to faktycznie ni uja nie nadaje się na co dzień na trasę ale jako drugie auto w sam raz. Niby przyspieszenie tylko o 0,3s lepsze od makarona ale wyraźnie czuć 300kg różnice w masie auta :D Tylko, że odczucia ze środka mam takie same jak miałem z Foki ST.... Edytowane 24 Października 2016 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Nie kuś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Do myziania środka kup sobie jakąś tandetę od VAGa. Nie pojeździsz tym za bardzo, bo zaraz się coś skaszani i będzie kosztowało chore pieniądze, ale będziesz mógł przesiadywać wewnątrz i myziać te mityczne lepsze materiały oraz inhalować się aromatem prestiżu klasy premium. A tak to co, tracisz czas na upalanie jakiejś chińskiej tandety i polerowanie włoskiego gunwa kozim worem. GT86 jako codzienny pojazd do trzaskania tras - musiałbym wyjarać wagon haszu, żeby na to wpaść. Do tego celu (tras, nie jarania) szukałbym czegoś dla starych ludzi z hemoroidami, jakiegoś normalnego sedana czy czegoś takiego. Ewentualnie typowego Gran Turismo, ale to już droższa zabawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Do miziana w środku mam Bere (skórki, amelinium, telewizorek dotykowy) w dodatku idealna na trasy bo to w praktyce nic innego jak skrócone i niższe 159 wiec można komfortowo bujać się na trasach w dwie osoby z pełnym bagażem. Nawet na 19" nie ma nic z taczki jaką jest GT86. Wspólny to chyba mają tylko rodzaj nadwozia bo to dwa zupełnie rożne auta. Chętnie bym zamienił Brere na GT ale obawiam, ze po kilku tygodniach zabawy z prowadzenia auto stanie się po prostu męczące na co dzień. Kiedyś myślałem o Infiniti G35 (takie bardziej praktyczne 350Z) jako takie dwa w jednym i do zabawy i na co dzień ale to jeszcze większy egzotyk w PL niż Brera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 A masz gdzieś napisane, że premium? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Lexus GS a dla hardkorowych wrażeń niczym a w alfie na lawecie z nienapompowanymi podmuchami - LS. Jest premium, drogo, wygodnie, bezawaryjnie, szybko i ładnie. Żeby jeszcze z zewnątrz jakos ta toyota wyglądała, to byłoby limo idealne. Jedynie GS MK3 jako tako wyglada ale ciężko z zagazowaniem bo wtrysk bezpośredni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 Dwa w jednym to S63 coupe albo jakiś Bentley, reszta to opcje dla plebsu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Tak 2,5 tonowy Bentley Continental GT do zabawy.... :lol: Edytowane 25 Października 2016 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 GT3-R ;) Albo wygoda i wyciszenie albo auto do zabawy. Jak coś ma być dwa w jednym to przynajmniej w jednym temacie będzie upośledzone. Najlepiej mieć Bentleya, samochód wyścigowy i tor na własność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 Focus RS vs Mustang V8 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KGHM Zagłębie Lubin Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 kiedys pytalem o KIAjednak wybieram jakies volvo kombi wczoraj kolezanka mi pokazala. cudo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) Focus RS vs Mustang V8 :lol: Mocno zjebauuu start a i tak wygrał. Czas gorszy o 1 sekundę o tych uzyskiwanych przez gazety w UK. Dodatkowo nie ma to jak wyłączona kontrola trakcji w RWD vs launch control w AWD. Mocno chcieli żeby Focus wygrał ale im nie wyszło. Ciekawa jest jedna rzecz. Focus RS waży 1600 KG, dokładnie to 1599 KG. Golf R waży 1480 KG. Jechałem dziś na autostradzie. Kto zgadnie jaki samochód gdy zacząłem go wyprzedzać mocno depnął i się nie dał? Później i tak go wyprzedziłem ale to jest tak stereotypowe. Marka, model, silnik, nadwozie a nawet kolor się zgadzał :lol: Edytowane 28 Października 2016 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KGHM Zagłębie Lubin Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 a ja dzisiaj widzialem na poboczu zakretu rajdowca w powyginanym. Wykolejonym . Rozbitym aucie. Uuuuu. A popadalo tylko odrobine. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 Mocno zjebauuu start a i tak wygrał... bla bla bla bla Właśnie na opinie eksperta z corsy czekałem najbardziej :D Dzięki za wyjaśnienie :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 Jechałem dziś na autostradzie. Kto zgadnie jaki samochód gdy zacząłem go wyprzedzać mocno depnął i się nie dał? Później i tak go wyprzedziłem ale to jest tak stereotypowe. Marka, model, silnik, nadwozie a nawet kolor się zgadzał :lol: Pewnie ten sam model, który dzisiaj na wylocie z Poznania stanowił wręcz archetyp szeryfa drogowego - trzyliterowa rejestracja, ropniak, kombi, czarny, ludowóz serii B6. Uznał za bardzo zabawne blokować lewy pas przed zwężeniem, jednak na mikre gabaryty pojazdów typu Seicento mocnych nie ma i kilka mu się przemknęło. Co za czub. A w ogóle dzisiaj kiepski dzień na jazdę, nawet nie chciało mi się wkurzać na tych wszystkich baranów snujących się 60 km/h w niezabudowanym, bo mżyło lekko, na drodze były liście czy w ogóle bez powodu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 To było do przewidzenia kto wygra , Mustang mimo większej masy to jednak rasowe auto sportowe a nie usportowiony kompakt jak Focus ST czy Golf GTI . Do tego sam wyścig - tutaj większa moc + RWD w mustangu przeważyła . Ciekawy by był za to normalny wyścig po jakimś torze z dużą ilością zakrętów , tutaj Focusik mógł by pokazać pazury . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 Myślę, że na torze z dużą ilością zakrętów mustang został by wydymany przez foke rs bez mydła... no ale mogę się mylić więc poczekajmy na opinie eksperta od mustangów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 Nie tylko mustang by został tutaj objechany , większość amerykańskich aut z ery muscle / pony cars i pochodnych miały by problemy - były świetne do jazdy po prostym odcinku drogi , ale zakręty to już inna kwestia . Tutaj problemy mogły by mieć takie amerykańskie potwory jak Corvette , Camaro czy Viper . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 Myślę, że na torze z dużą ilością zakrętów mustang został by wydymany przez foke rs bez mydła... no ale mogę się mylić więc poczekajmy na opinie eksperta od mustangów :D Nie tylko mustang by został tutaj objechany , większość amerykańskich aut z ery muscle / pony cars i pochodnych miały by problemy - były świetne do jazdy po prostym odcinku drogi , ale zakręty to już inna kwestia . Tutaj problemy mogły by mieć takie amerykańskie potwory jak Corvette , Camaro czy Viper . Nowe Camaro 1LE z V6 jest wolniejsze o 2s. V8 jest znacznie szybsze.Viper, Corvette oraz Mustangi i Camaro w wersjach na tor to jednak zupełnie inna liga. Mustang GT dostaje od niego baty. Tak samo jak i nie jedno całkiem nowe Porsche czy BMW. http://www.caranddriver.com/features/lightning-lap-2016-results-historical-lap-times-and-more-feature Jonas - B5, kombi, kolor granatowy, TDI na srebrno. Dodatkowy bonus za trzyliterową rejestrację! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiAWX Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 https://youtu.be/Haza-TL4_os Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 @Up łoojeezuuu paru znajomych miało 3L D w E39, paru ma nadal 3.0 benzyne w E46 i do bezawaryjnych to im daleko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 A teraz porównaj te silniki z e39 do tych z e60. E39 na te czasy to bezawaryjny dupowóz Wysłane z mojego LG G3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) @Up łoojeezuuu paru znajomych miało 3L D w E39, paru ma nadal 3.0 benzyne w E46 i do bezawaryjnych to im daleko. Bardzo fajnie to wyjaśnili na przykładzie omawianego w filmiki 1.8T... Jak najpierw upalal go stary Niemiec, pozniej młody, pozniej turas, po nim syn turasa aż w końcu trafił do Mirka handlarza... Edytowane 29 Października 2016 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 Zaraz mi na myśl przyszło 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2016 To jest auto wyprodukowane w 215 roku :O Jak można coś takiego sprzedawać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2016 To jest auto wyprodukowane w 215 roku :o Jak można coś takiego sprzedawać? Jak na III wiek n.e. całkiem nieźle.... za to ja mam filmik z autem wyprodukowanym w 2016 i to dopiero porazka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiAWX Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 Ewolucja pojazdów pancernych. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 To jest auto wyprodukowane w 215 roku :o Jak można coś takiego sprzedawać? No tak, tylko ze ten co tak słabo wypadł, to pewnie produkowany jest na jakieś rynki 3go świata, niezmieniona konstrukcja sprzed 25 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 Nissan Sunny '90. Konstrukcja blisko 30 letnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...