mato22 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 U mnie narazie spokojnie leci 4Ghz 1.3V zaraz atakuję wyżej ;) To 1.3 to minimum dla taktowania 4.0 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 (edytowane) No ładnie, teraz co by kupić, takiego E8400 czy grafe 8800gt :D Bo procek wygląda bardzo ciekawie, poczekam na więcej testów, pożyjemy zobaczymy czy się skuszę :D Edytowane 17 Stycznia 2008 przez michu98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Co do chłodzenia to jest to Cube 3 by misio15go = wydajność BOX'a od E6600 :mur: Taki cienki jest ten bloczek na 2jajowcach :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztabanew Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 no na abicie smiga ładnie i stabilnie, 4,5 GHz kolo zrobił na nim :) więcej szczegółów nie znam :( http://allegro.pl/item297686212_abit_ip35_...lyta_do_oc.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Taki cienki jest ten bloczek na 2jajowcach :blink: Jeszcze byś się zdziwił jak cienki :lol2: :angry: Niech sie tu ktoś pokaże z fsb >= 600 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztabanew Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Łatwo jest krytykować nie mając go na mobo :) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Łatwo jest krytykować nie mając go na mobo :) hehe To do mnie ? :huh: Mam ten bloczek na cpu i wiem jak bardzo jest on wydajny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 (edytowane) KonradGT Dzis WC to juz nie taki wydajny rarytas jak kiedys w erze Gigantow AC Ninja Scythie WC wygrywa tylko paroma 'C :/ Wracajac do tematu , panowie zapodajcie jakies info jak wam tam idzie OC Czyli jak jednak 4GHz na VCore minimum 1.3 ? Edytowane 17 Stycznia 2008 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Mario2k Przeoczyłeś mój post ? ;] 4Ghz @ 1.266v. Aktualnie u mnie leci 4.1Ghz @ ~1.3v ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Lanc Nie przeoczylem , tylko go poprostu nie bralem pod Uwage 11 minut w Orthosie :) Ja nie jestem wymagajacy ;) Jak bedzie godzina na priorytecie 9-10 to bedzie spoko lajtowy test stabilnosci tak samo jak 2h na priorytecie 1 ;) Czekamy na kolejne screeny Caly Kraj i kawalek Europy czeka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Było 30 minut - screena nie robiłem bo po co z takim czasem ;] Teraz mam 30 minut 4.1Ghz na 1.297v ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Niech sie tu ktoś pokaże z fsb >= 600 :wink: Ja widzialem ale nie pokaze :D @Lanc Fsb 510MHz i ściana? Ahahaha :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 a jakie jest bezpieczne napiecie dla tego procka? ;] na wc by doszedl do ~4.5 ghz przy wiekszym vcore? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ja widzialem ale nie pokaze :D @Lanc Fsb 510MHz i ściana? Ahahaha :lol: poczekaj zaraz mu napisze jak sie napiecia podbija na czipsecie to moze wiecej bedzie :D ale mi smaka narobiliscie tymi padakami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 No ładnie, teraz co by kupić, takiego E8400 czy grafe 8800gt :D Bo procek wygląda bardzo ciekawie, poczekam na więcej testów, pożyjemy zobaczymy czy się skuszę :DOczywiscie, ze 8800gt. Ten E2160 nie jest taki zly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 poczekaj zaraz mu napisze jak sie napiecia podbija na czipsecie to moze wiecej bedzie :D ale mi smaka narobiliscie tymi padakami Msi sie konczy przy takim fsb?! Szczerze mowiac ani jeden proc ktorego testowalem nie mial sciany tak nisko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VR6 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Czy Abit AW9D-MAX obsłuży E8400 czy tez lepiej kupic q6600? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 (edytowane) Czy Abit AW9D-MAX obsłuży E8400 czy tez lepiej kupic q6600?Na beta biosie działa wg artu na egieldzie. Edytowane 17 Stycznia 2008 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Msi sie konczy przy takim fsb?! Szczerze mowiac ani jeden proc ktorego testowalem nie mial sciany tak nisko ;)MSI sie kończy przy FSB 537 :mur: Już nie wspominam o tym, że żeby do tego dojść trzeba było dać PL na 14 :lol: Trzeba wymienić mobasa ;] Małe ot: Ile te twoje P5k Pro robi FSB i jak memki prowadzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 MSI sie kończy przy FSB 537 :mur: Już nie wspominam o tym, że żeby do tego dojść trzeba było dać PL na 14 :lol: Trzeba wymienić mobasa ;] Małe ot: Ile te twoje P5k Pro robi FSB i jak memki prowadzi ? chyba bios musza poprawic do tych 45nm bo na 65nm latało to na 550+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 ale mi smaka narobiliscie tymi padakami Tez nie wiem czemu ale zaczynam sie slinic... Beda wersje z 3mb kaszy? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Będzie 3mb keszu ;] Jak na razie zapowiedziany jest E7300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 (edytowane) checie sie poślinić :D : single channel, memki tylko @550mhz, bez optymalek jakis - jedynie zwiekszony priorytet Edytowane 17 Stycznia 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 miało być 600 fsb a tu marne 550 i to w singlu :P oj maseł my chcemy 600 fsb w spi 16m :P mozę być na niższym mnozniku B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 taaa i moze jeszcze popcorn dla kazdego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 ja poprosze pifko i paluszki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 (edytowane) checie sie poślinić :D : http://img166.imageshack.us/img166/9563/1mna3.jpg single channel, memki tylko @550mhz, bez optymalek jakis - jedynie zwiekszony priorytet dobra to tak jak sie umawialismy, zaraz przeleje ci 400zł za ta sztuke ze zdejcia tylko wyslij z samego rana jutro Edytowane 17 Stycznia 2008 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 (edytowane) Żeby nie było, że tylko MaSell umi :P Cep 1.49v jakby kto pytał. 1 oczko FSB wyżej przy PL7 = freez - brawa dla MSI. Edytowane 17 Stycznia 2008 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 9s syci, nie lancu ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 No świetne wyniki chłopaki, oby mi się trafiła taka sztuka :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...