Skocz do zawartości
kszonek

Sonda - Czy Chcesz, Aby Polskie Teamy Hwbot Się Połączyły?

Połączenie Polskich Teamów HwBot  

204 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz, aby polskie teamy HWBOT zjednoczyły się w jeden team narodowy?

• Tak
      155
    • Tak, ale uważam, że to nie wyjdzie
      26
    • Nie
      23

Rekomendowane odpowiedzi

UTpoland.pl jednak bedzie bardziej zrozumiale dla obcokrajowcow.

Myślę, że niewielu obcokrajowców miałoby wklepywać ten adres - jeżeli już ktoś wejdzie to raczej przez link na hwbocie.

Uważam, że utopia.pl byłoby super - niestety jest zajęte. Zawsze można by napisać na bannerze United Team of Poland i dopisek "in action" ;] No ale co zrobić, utopia.info.pl już tak fajnie nie brzmi. Najgorsze jest to, że http://www.utopia.pl to martwa strona.

Edytowane przez kszonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie sie to 3 miejsce prezentuje no i Devilek zachował sie super. :) :wink:

A co do nazwy to nie lepiej Poland United Team i dać polandut.pl Ta nazwa jest poprawna gramatycznie również. :)

@ent

To nie ma znaczenia większego czy dasz Polish czy Poland. :) Ale to wy decydujecie jaka nazwa będzie. Ważne ze fuzja sie udałą a reszta to juz z górki :)

@toman

Bez obrazy ale jednak nie wiesz wszystkiego.

Edytowane przez kamilo23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest 3 miejsce :D yupii

od kilku dni dodaje po parę punktów dla naszego teamu , narazie to 4,9 , ale zawsze coś :) , jak tylko sprawie sobie nowe psu i założe WC to powalcze na całego :D

POLSKA GÓRĄ !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drogiego nie trzeba, ale dużo i owszem, noo nie oczekujmy od razu wszystich pkt. od innych polskich teamów, a to na wakacjach, a to nie wchodzi na neta i się zacznie od początku roku szkolnego, to jest pewne.

Może byśmy założyli topici w których byśmy wymieniali się jakimiś tweakami, optymalizacjami, co by podnieść/ zmniejszyć wyniki w benchach(no chyba, że coś takiego mamy gdzieś na forum :P )

A tymczasem kręćcie panowie kręćcie, 400 pkt do XS :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy moderatorzy teamow mogą przenosić userów do innych teamow?

Kilku userów zamarzło a mają kilka punktów [vide PCLab, eGielda itp]

promiana właśnie poinformowałem o akcji więc +60, pozostali to ~20 max, chociaż też z czasem się uda zapewne ;).

Nie, moderator nie może, chociaż pewnie gdyby się uprzeć i uderzyć do włodarza HWBota to by się udało - ale on pracuje zdaje się nad takim trickiem żeby moderator mógł to zrobić sam [w następnej rewizji HWBota], więc nie ma co go prosić, lepiej trochę poczekać.

http://hwbot.org/user.do?userId=5683

200 pkt - i żadnego wyniku na >10pkt :D ha, niech ktoś powie, że trzeba drogi sprzęt i ln2 :D

8800GTX nie jest drogi? :blink:

Oczywiście że mając kupę sprzętu można zrobić sporo punktów bez żadnych "dużych" wyników, chociaż nieprzesadnie - kiedyś np. bodaj TiTON miał 1. w globalnym rankingu, bo miał z 700 małych cząstkowych wyników, a teraz to jakoś obcięli i już jest dość daleko.

Swoją drogą, @71proste, czemu się jeszcze nie przepisałeś?

I jeszcze jedna ciekawostka, http://hwbot.org/forum/showthread.php?goto=newpost&t=66 - możnaby spróbować 16M do klasyfikacji włączyć :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy moderatorzy teamow mogą przenosić userów do innych teamow?

Kilku userów zamarzło a mają kilka punktów [vide PCLab, eGielda itp]

Niestety nie możemy.

Nie stresuj sie :P, wszystko jest na dobrej drodze, ale od tzw "strzalu" sie tego nie zrobi, czekajcie spokojnie.

Tego człowieka słuchać. Dobrze gada :)

Z tego co widzę to w AWESOME 2.1 będzie mnóstwo udogodnień i dodatków dla nas - moderatorów. Będziemy mieli szersze pole działania. Jak prawdziwi moderatorzy.

Co do SuperPI - rich5astard powinien odmówić. Jest już mnóstwo konkurencji, a 8M już niczym się nie różni od 32M.

Taką samą rolę odgrywają już optymalizacje systemu i kondycja OS'u.

Moim zdaniem bez sensu jest pakowanie innych konkurencji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://hwbot.org/user.do?userId=5683

200 pkt - i żadnego wyniku na >10pkt :D ha, niech ktoś powie, że trzeba drogi sprzęt i ln2 :D

u mnie taka sama sytuacja i tez jest przeszlo 200pkt :-P ,dorzucilem troche wynikow z lapa,cos tam wpadlo :lol:,jeszcze troche poprawie

po powrocie z wakacji bbiore sie za mojego 8800GTX'a,bo juz czeka zwodowany,narazie wyniki tylko ze stockowym chlodzeniem

pzdr

JMKS czekam na fuzje mojego teamu,jezeli to nie nastapi w przeciagu paru dni to dolacze,take it easy;)

Edytowane przez 71proste

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie "taka sama" a "ta sama", bo to przecież Twój profil z linka :P.

Oczywiście że kilka dni nie starczy, o to jestem "spokojny" i się nadal dziwię że już dawno tego nie zrobiłeś.

Zrób sobie konto zapasowe, żeby moda nie tracić i przechodź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie taka sama sytuacja i tez jest przeszlo 200pkt :-P ,dorzucilem troche wynikow z lapa,cos tam wpadlo :lol:,jeszcze troche poprawie

po powrocie z wakacji bbiore sie za mojego 8800GTX'a,bo juz czeka zwodowany,narazie wyniki tylko ze stockowym chlodzeniem

pzdr

JMKS czekam na fuzje mojego teamu,jezeli to nie nastapi w przeciagu paru dni to dolacze,take it easy;)

Właśnie o Tobie mówiłem ;) Przenoś się już, załóż sobie konto na stronie i zmień w opcjach ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie nie stresujcie,bo sie rozmysle(joke)..ale jaja faktycznie to o mnie mowa byla,nie dopatrzylem...dobra beka..

Ent dobrze mowi poczekam jeszcze chwile,dolacze do Teamu z przyjemnoscia.Dorzucilem dzisiaj pare wyniczkow z lapa.

btw:tak sobie cicho mysle:),ze jak wycisne ostatnie poty z 8800GTX'a i dolacze do teamu to wskoczymy na 2'ga lokate,albo bedzie nam na maxa malo brakowalo,w kazdym badz razie spokojnie chlopaki:):):)

JMKS 8800GTX jest drogi,ale mozna go tanio kupic:)

Edytowane przez 71proste

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

btw:tak sobie cicho mysle:),ze jak wycisne ostatnie poty z 8800GTX'a i dolacze do teamu to wskoczymy na 2'ga lokate,albo bedzie nam na maxa malo brakowalo,w kazdym badz razie spokojnie chlopaki:):):)

No i? Devilka przekonaliśmy [nie żeby konkretnie czymś, chociaż ja tam nie wiem kto jakie naciski wywierał :P] a Ty "kombinujesz" co to nie będzie. Ogłoś na forum i wchodź, bo tak to się prędzej doczekasz że... przeskoczymy XS bez Ciebie :D.

JMKS 8800GTX jest drogi,ale mozna go tanio kupic:)

Nie preferuję osobiście [kupować w każdym razie], jak mam 8500GT chwilowo w kompie [sam mam 6600 :lol:] to on dla mnie bardzo szybki jest :P.

Z 8800Ultra miałem przyjemność całkiem owocnie ze 3h w życiu spędzić i się w sumie szykuję na poprawkę wkrótce ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie preferuję osobiście [kupować w każdym razie], jak mam 8500GT chwilowo w kompie [sam mam 6600 icon_lol.gif] to on dla mnie bardzo szybki jest icon_razz.gif.

Z 8800Ultra miałem przyjemność całkiem owocnie ze 3h w życiu spędzić i się w sumie szykuję na poprawkę wkrótce icon_wink2.gif.

Co do ścisłości ten 8500GT to mój, może to nie ultra ale da się pograć. Do pro evo starcza więc nie ma co wymieniać :D . Jakieś tam punkty z niego doskączą do teamu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I oto owoc bycia no 1 w UTP, dostalem PM od pewnego rosjanina, pyta czy my tak lubimy oc, czy o co w ogole chodzi, ze na dzien do teamu dolacza po 30 osob

"Sorry for disturbing you, but I see you are No 1 between polish people here.

I have a question regarding the number of members joining United Team of Poland. But please try to understand me correctly. The number of members increasing for about 30 members daily.

I have made some calculations and here they are

Poland - 8 teams – 855 members (529 registered)

ex USSR teams – 10 teams – 203 members (163 registered)

Could you confirm that polish people loves overclocking 20,77 times more than Russians and Ukrainians together? :-)"

:lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...