introvert Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Szczerze mówiąc nawet nie zauważyłem tego paska (dawno nie zaglądałem w menu). Ale jeśli to działa z pewnością jest używane, skoro nawet (jak we filmiku vinoo) "pro" teamy mają norecoil... Póki co, nie zwróciłem uwagi na interp bo i się nie przyglądałem, i najczęściej dostaje kulkę w "szczerym polu" :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Jako stary wyjadacz pewnie wiesz ze w 90% przypadkow jest to wina jakosci lacza , opoznien do servera. Ja dla przykladu na niektorych serverach w UK wogole tego nie doswiadczam , za to grajac w PL czy CZ gine w ten sposob dosc czesto . Tak, w zasadzie na wszystkich europejskich serwerach jest gorzej niż na UK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=7YjRIxZSO_o http://www.youtube.com/watch?v=NgcfdHkwBKg Jak obecnie z balansem na PC? Na konsolach jest tragedia, prawie zawsze jest own jednej ze stron. To samo w powietrzu - jety niszczą wszystko, nawet nie ma sensu już latać. Edytowane 6 Lutego 2012 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Nie grałem wcześniej jetami, dopiero dzisiaj zacząłem i omg ja to sieka. Heli to szans nie ma, 2-3 sek. i zostaje proch. No i bardzo szybko odblokowują się akcesoria, kilka gier i wszystko odkryję. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Jak Wy tym zlomem mozecie latac i jeszcze trafiac :P ?? ;) Mimo wszystko musze powiedziec, ze po graniu praktycznie caly czas supportem jak znowu zagralem assaultem to mialem wrazenie, ze te bornie sa super celne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Ja Jetami lubie bardzo latać :) ... coś tam udaje się złapać, ale gdy wchodzi jakiś propilot to nie ma po co się wzbijać ... Za chiny nie mogę opanować tego takiego ostrego skrętu :) Wciskam S strzałkę w dół, ale zawsze ktoś potrafi ostrzej skręcić :) Tylko to chciałbym opanować :P zna ktoś ten trick ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Pooglądaj sobie trochę tutoriali na yt. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 http://www.youtube.com/watch?v=KAM10QU7wKc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 (edytowane) Bo ja wiem czy jest się czym podniecać? Widziałem już o niebo lepszych "lataczy". Edytowane 7 Lutego 2012 przez bender83 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 (edytowane) Wow, a myślałem że orgazm osiągniesz. Se opis chociaż przeczytaj, chyba że no habla ingles. Edytowane 7 Lutego 2012 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2bjTRRnfEC4 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 (edytowane) Wygląda to na cheatera, nikt go nie zauważył tyle czasu... EDIT Co za trol mnie tu minusuje? :lol: Edytowane 9 Lutego 2012 przez rafa 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 Albo miał farta. Bywa że czasami nie widze wroga bo sie go po prostu tu nie spodziewam :) A koleś zaszedł ich od tyłu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 Wow, a myślałem że orgazm osiągniesz. Se opis chociaż przeczytaj, chyba że no habla ingles. Habla i to całkiem nieźle. Pomijając średnioangielski podpis to dalej nie wiem czym się podniecać. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=2bjTRRnfEC4 Było :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 Było :P a to nie widziałem, sorry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 (edytowane) O to dlaczego, moim zdaniem, serwery powyżej 450 -600 T są zrypane i psują cały system punktowy i awansu. http://battlelog.bat...42/1/334003445/ Ja "low/middle skil" pilot zrobiłem 10K punktów, ale widziałam już kolesi robiących 15K-17k co oznacza, że mogą zrobić servive star "jet'a" w dwóch rundach. Edytowane 9 Lutego 2012 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 Ocb z tym 450 - 600T? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 Habla i to całkiem nieźle. Pomijając średnioangielski podpis to dalej nie wiem czym się podniecać. Ale o czym ty mówisz? Czym sie podniecać? To znaczy że nie moge wrzucić filmiku bo nie jestem setnym półkownikiem gnojącym wszystkich do upadłego? Rozumiem że tylko takie oglądasz, bo wtedy czujesz mrowienie, a bez tego nie ma sensu niczego oglądać? Tak wnioskuję, skoro moje filmiki cię nie podniecają. Jak masz coś ciekawego do pokazania, to pokaż, ja chętnie obejrzę, bo obecnie nawet wolę tą gre oglądać niż w nią grać. Tylko jakiś gameplay czy ciekawe kompilacje, bo chłopcy uganiający się z C4 za kamperami mnie średnio bawią (operation asshat i inne cuda). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 Ocb z tym 450 - 600T? T=Tickets np : 24/7 Metro 1400 Tickets Conq Rush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 O to dlaczego, moim zdaniem, serwery powyżej 450 -600 T są zrypane i psują cały system punktowy i awansu. http://battlelog.bat...42/1/334003445/ Ja "low/middle skil" pilot zrobiłem 10K punktów, ale widziałam już kolesi robiących 15K-17k co oznacza, że mogą zrobić servive star "jet'a" w dwóch rundach. Moim zdaniem bardzo dobrze, im szybciej powbija się wszystkie perki tym gra stanie się równiejsza dla wszystkich. Chyba, że lubisz strzelać do nobków, którzy nawet flar nie mają. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 Wygląda to na cheatera, nikt go nie zauważył tyle czasu... to sie tłumik nazywa a nie czit :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 (edytowane) Zaskakuje mnie ta gra coraz bardziej. Wskoczyłem do Abramsa, strzelam się z T-90, niestety przeciwnik pierwszy mnie wyczaił celnie strzelając. Jak zostało 20% wyskoczyłem z czołgu, z którego po chwili został wrak, przymierzając się do posłania rakiety prosto w odbyt czołgu przeciwnika, lecz ktoś z boku mnie wyręczył niszcząc wroga. Spoglądam w lewo, gdzie powinien stać jarający się wrak a tam... stoi świeżutki, ze 100% HP Abrams ;0 Dla wszystkich spragnionych wiedzy na temat opóźnień między klientami w BF3. Bierzcie namiar na to, że gość przeprowadza testy na pustym serwerze, gdzie wymiana danych jest skromna. Ma zmontować jeszcze jeden filmik, tutaj link do tematu http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Rc5o-b6zsYo O to dlaczego, moim zdaniem, serwery powyżej 450 -600 T są zrypane i psują cały system punktowy i awansu. http://battlelog.bat...42/1/334003445/ Ja "low/middle skil" pilot zrobiłem 10K punktów, ale widziałam już kolesi robiących 15K-17k co oznacza, że mogą zrobić servive star "jet'a" w dwóch rundach. To teraz spróbuj w US na omanie polatać, wiadomo czym ;p Edytowane 9 Lutego 2012 przez vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 No ja tym najwięcej pkt. nabiłem, te jety to mogą jak heli latać, zatrzymuje się w miejscu i wszystko na ziemi ostrzeliwuje. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 Taki zawieszony F 35 to łatwe punkty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 No i jeszcze łatwiejszy cel do rozciach!ia czołgiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 To trzeba tak zawisnąć, żeby czołg nie sięgnął lufą. ;> No i ofc nie non stop taki "scouting" tylko w określonych sytuacjach. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 Spoko, sam coś wbiłem takim sposobem, nawet dzięki temu jetowi achiev Complete Warrior wpadł, normalnymi było by gorzej, bo o ile na początku mi nimi szło, to obecnie mnie gnoją natychmiast. Jest już to co z heli w BC2, czyli own. Fajny bug. http://www.youtube.com/watch?v=dbOn_AYtyJU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 to sie tłumik nazywa a nie czit :P No możemy i temu przypisać :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 (edytowane) Każdy prawdziwy fan serii Battlefield powinien to obejrzeć : History: Battlefield. 45 min. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ELwO-CMoDYI Po tej pigułce i godzinach spędzonych w BF3 widać wyraźnie jaka jest degeneracja rozgrywki po erze 1942 i BF2. Edytowane 10 Lutego 2012 przez KaszaWspraju 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2012 Panowie a co powiecie na taką "dużą" mapę pod "m" : http://i.imgur.com/P0k1V.jpg Ideal customization/squad menu (photoshop mock-uo) - Page 15 - Electronic Arts UK Community Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...