MarKov Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Lanc, Scythe - chłopaki no co wy ????? hehehe już wam sie nie podoba kochana MSI, a ja dzięki waszym opinią ją kupiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 moze sie komus przyda http://zenfist.pl/plyty-dfi-c-2_192.html :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez1982 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Przecież to drożej niż w komputroniku ja dawałem za swoją 414 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disaster3 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 troche cena kiepska ;/ Milans ma T2RS w cenie T2 na Zenfist.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Lanc, Scythe - chłopaki no co wy ????? hehehe już wam sie nie podoba kochana MSI, a ja dzięki waszym opinią ją kupiłem.poprostu nie są stali w uczuciach :wink: ja gdyby nie to ze cena dfi bez raid'a wynosiła ok 500, gdy kupowałem swoje msi to bym kupił tamtą, ale wtedy z kasą było średnio. co nie oznacza że z tej nie jestem zadowolony, wrecz przeciwnie żadnych problemów. narazie i tak nie wykorzystuję potencjału msi to poco mi narazie dfi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 troche cena kiepska ;/ Milans ma T2RS w cenie T2 na Zenfist.pl no moze i ma lepsza cene ale ja z tym gosciem mialem juz problemy a propos zwrotu glosnikow co u niego kupowalem kiedys,takze za bardzo nie wierze temu gosciowi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 no moze i ma lepsza cene ale ja z tym gosciem mialem juz problemy a propos zwrotu glosnikow co u niego kupowalem kiedys,takze za bardzo nie wierze temu gosciowi! ja z milansem juz robilem kilka razy interesy i zawsze w 100% zadowolenia. Zarowno nowa DFI jak i poprzedni Foxconn byl kupowany u niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) ja z milansem juz robilem kilka razy interesy i zawsze w 100% zadowolenia. Zarowno nowa DFI jak i poprzedni Foxconn byl kupowany u niego HEH!moze jeszcze nie musiales nic zwracac(praktycznie zero kontaktu) :rolleyes: w sumie to tylko moja opinia! http://allegro.pl/show_user.php?search=milans EOT Edytowane 14 Lutego 2008 przez dr@bollo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 pytanie do włascicieli,jak ta płyta radzi sobie z OC ramu przy czterech obsadzonych slotach,jak róznice wzgledem dwóch obsadzonych slotach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Lanc, Scythe - chłopaki no co wy ????? hehehe już wam sie nie podoba kochana MSI, a ja dzięki waszym opinią ją kupiłem.MSI jest fajna, nie przecze ;] Ale do FSB 500. Potem już nie jest taka fajna ;) A że ja potrzebuje mobo robiące FSB ~600 no to biore DFI [; No i tak ogólnie to DFI jest ładniejsze + mam sentyment [; moze sie komus przyda 2912754[/snapback] HEH!moze jeszcze nie musiales nic zwracac(praktycznie zero kontaktu) :rolleyes: w sumie to tylko moja opinia! http://allegro.pl/show_user.php?search=milans EOT No tak, 16 negów na 1100 pozytywów to naprawdę dużo znaczy :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 MSI jest fajna, nie przecze ;] Ale do FSB 500. Potem już nie jest taka fajna ;) A że ja potrzebuje mobo robiące FSB ~600 no to biore DFI [; +1. Potrzebuje płyty na której prędzej skończy się proc niż takiej która bedzie mi go blokowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) No tak, 16 negów na 1100 pozytywów to naprawdę dużo znaczy :mur:chyba jednak coś znaczy bo konto zostało zawieszone :) PS 16 negatywnych i 25 neutralnych przy 1100 pozytywnych raczej nie swiadczy dobrze o sprzedającym :wink:,są sprzedajacy którzy maja ponad 2500 komentarzy pozytywnych przy zero lub jednym negatywnym Edytowane 14 Lutego 2008 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez1982 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Przepraszam że przeszkadzam ale to chyba nie temat o osobie z forum jeśli ktoś by nie zauważył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Przepraszam że przeszkadzam ale to chyba nie temat o osobie z forum jeśli ktoś by nie zauważył.ani nie o tym kto i za ile kupił sobie płyte Przecież to drożej niż w komputroniku ja dawałem za swoją 414 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Hehe widzę że się wszyscy na DFI przerzucają :wink: A polecam polecam, fajne mobo ;] Tylko pamiętajcie że DFI to nie dla lamera i trzeba się nią co nieco pobawić zanim sie osiągnie cokolwiek, ale szczerze powiedziawszy to chwila zabawy w biosie i idzie to ogarnąć :wink: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 To może ktoś pokaże jakieś ładne FSB :smile2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez1982 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 U mnie z racji procesora sądzę że nie będzie ona większe niż 350. Ten procek na Asusie robił jakieś 344 poza tym muszę sobie jakieś chłodzenie na procka zarzucić bo mój BOX trochę nie wyrabia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 To może ktoś pokaże jakieś ładne FSB :smile2:a ile to jest ładne? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Zależy ile Twój cepek lata. Powiedzmy tak z 550 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 550MHz FSB miałem na Wolfdale (robione na szybko), niestety juz Wolfa nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Płytka doszła ;] Testy jutro późnym popołudniem. Dzisiaj nie da rady raczej [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez1982 Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 A ja żeby ją meczyć muszę czekać aż wejdą E7xxx wtedy może E8xxx stanieją i się kupi któryś z tych mam nadzieje że E7xxx równie dobrze się będą kręcić.Lanc czekamy z niecierpliwością.A jakie macie temperaturki na NB? Ja na 2,6ghz E4300 V na NB jest na default to 42 stopnie i chyba uważam że to norma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Płytka doszła ;] Testy jutro późnym popołudniem. Dzisiaj nie da rady raczej [; Cieszym sie bardzo ;] Czekamy na testy ;]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 No wlasnie czekamy na testy bo ja na swoim E2160 nie moge jej w pelni przetestowac hehehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Ten Dark to ładnie prowadzi proca, póki co 140MHz wiecej niż na DFI ICFX. Swoją drogą dwa kartony od Darków na szafce robią kapitalne wrażenie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) A ładnie ładnie :) przykładowo: MSI P35 Neo2-FR: E2140@3,1ghz- potrzebuje napięcia 1,3v E2140@3,3ghz- potrzebuje napięcia 1,42v DFI LanParty DK P35-T2 E2140@3,1ghz- potrzebuje 1,29v E2140@3,3ghz- potrzebuje 1,39v :D Edytowane 16 Lutego 2008 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eciepecie Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 A ładnie ładnie :) przykładowo: MSI P35 Neo2-FR: E2140@3,1ghz- potrzebuje napięcia 1,3v E2140@3,3ghz- potrzebuje napięcia 1,42v DFI LanParty DK P35-T2 E2140@3,1ghz- potrzebuje 1,29v E2140@3,3ghz- potrzebuje 1,39v :D kosmiczna różnica, naprawdę :lol: 0.01v różnicy :D tudzież granica błędu pomiarowego :-P :D a swoją drogą to DFI fajna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) W 3,1ghz różnica duża nie jest, fakt ;] Ale zawsze to coś...widać że lepiej radzi sobie z prowadzeniem proca...w końcu to DFI :wink: Zważywszy na to że obie płyty są na P35 a MSI również dobrze kręci...taka róznica w voltarzu to zawsze jakaś korzyść :) Edytowane 16 Lutego 2008 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eciepecie Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 W 3,1ghz różnica duża nie jest, fakt ;] Ale zawsze to coś...widać że lepiej radzi sobie z prowadzeniem proca...w końcu to DFI :wink: Zważywszy na to że obie płyty są na P35 a MSI również dobrze kręci...taka róznica w voltarzu to zawsze jakaś korzyść :)jak dla mnie zerowa korzyść :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melonik_02 Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Witam! Tak czytam ten wątek i powoli zaczyna się rozkręcać a interesuje mnie bo wchodze na E6400 (póki nie stanieją E8X00)+ Crucial Ballistix PC-5300 667Mhz i mobo potrzebuje... myślałem nad tymi: MSI NEO2 lub dopłata 100zł i tą właśnie DFI DK. Co możecie z małego doświadczenia z nią polecić? Dzieki z góry pozdrawiam Melonik_02 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...