Skocz do zawartości
cavarr

Diablo 3 / Reaper of Soul - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

A widziałeś (czytałeś) może to ?

Źródło: nvision.pl

Pozdrawiam :wink:

Zgadza, się, ale to jest informacja oparta na artykule z TG Daily (pierwszy link który dałem). Przeczytaj komentarze pod artykułem, szczególnie niejakiego Red)-(ead (autora artykułu) o 3M viewports i spróbuj zastosować to w grach... Do generowania sceny za pomocą metody montecarlo na pewno nie wystarczą te 2TFlop mocy obliczeniowej z kart Ati czy nawet klastra z kilku tych kart (mowa oczywiście o czasie rzeczywistym). Poza tym czy uważasz, że na tej prezentacji z D3 widać choćby prosty backwards raytracing?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Diablo 3 musi smigac na kompach np dwuletnich, zalozeniem jest sprzedanie jak najwiekszej ilosci gier, więc Blizzard na pewno nie będzie podcinał sobie gałęzi, na której siedzi. Nv ma ponad 70% rynku więc jeśli już jakaś firma ma byc faworyzowana, to właśnie nv.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem cyz śledzicie WTF!? albo inne strony o diablo, ale info o osobnym loocie dla każdej postaci w multiplayerze i eliminacja ForumGold to imo świetne nowiny.

Sledzimy, a tę stronkę prowadzą moi dwaj kumple z innego forum (o d2) ;) Mam nadzieję, ze stworzony zostanie sensowny sposób wymiany handlowej, jakies auction houses np no i jakaś sensowna waluta (zeby nie bylo tak, ze operuje się milionami golda...).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już wiemy skąd wzieli tą nową klase ;]. Ja wolałem Necro ale i ten styknie (znając życie i tak barbarzyńcą beda cały czas grał).

Barb jest fajny, bo latwo sie nim gra na poczatku gry, pozniej nie zawsze jest tak latwo ;) Zobaczymy, bedzie 5 klas, pewnie kazda postacia na rozne sposoby (skille) sie przejdzie te gre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby nie było paladyna, tylko o to Boga proszę..

Ewentualnie może być tylko niech mu młotki zabiorą, bo już mam tego serdecznie dość :damage_wall:

PS. Wczoraj raz się przeszedłem na andy i mefa, poleciał arach i tytanki hihihi :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby nie było paladyna, tylko o to Boga proszę..

Ewentualnie może być tylko niech mu młotki zabiorą, bo już mam tego serdecznie dość :damage_wall:

Racja, pure hammerdin to był chyba najmocniejszy build w całym Diablo ;) mocno odstawał od reszty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paladyn w Diablo to podstawa tak samo jak barbarzyńca. Takich postaci nie zabraknie na pewno, bo gra nie była by ta sama ;)

Paladyn jest masakrycznie overpowered w diablo 2, zarówno pvp jak i pvm, niestety. Od wejscia 1.10 wszyscy na pvm robili hammerów. Ja tez mam nadzieje, ze paladyna nie bedzie w d3, ta postac w/g mnie totalnie odstaje zarowno pod wzgledem bycia imba, jak i ogólnie (aury to przegięcie imo).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paladyn jest masakrycznie overpowered w diablo 2, zarówno pvp jak i pvm, niestety. Od wejscia 1.10 wszyscy na pvm robili hammerów. Ja tez mam nadzieje, ze paladyna nie bedzie w d3, ta postac w/g mnie totalnie odstaje zarowno pod wzgledem bycia imba, jak i ogólnie (aury to przegięcie imo).

To jedynie kwestia zbalansowania postaci, ale nie powód aby jakąś klasę wyrzucać z gry. Paladyn nie jest samoistną istotą, która rządzi sie swoimi prawami, robią go programiści, będzie taki jakiego go stworzą :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość felek111

hammerki sa dla lamusow bo co to za przyjemnosc stac w miejscu i puszczac mlotki ;]

najprzyjemniej mi sie gra winddru:)

Sczerze?? Nie rozumiem kontekstu. Niby dlaczego, ktoś ma się na siłę zmuszać do utrudniania. Żeby coś udowodnić?? Już dawno się nauczyłem. Cel należy osiągać przy użyciu najłatwiejszych dostępnych środkach. Śmieją się, tylko młotki. Tak naprawdę, nikogo nie będzie obchodziło "w jakim stylu". W pamięci pozostanie tylko efekt końcowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

Sczerze?? Nie rozumiem kontekstu. Niby dlaczego, ktoś ma się na siłę zmuszać do utrudniania. Żeby coś udowodnić?? Już dawno się nauczyłem. Cel należy osiągać przy użyciu najłatwiejszych dostępnych środkach. Śmieją się, tylko młotki. Tak naprawdę, nikogo nie będzie obchodziło "w jakim stylu". W pamięci pozostanie tylko efekt końcowy.

Czy ja wiem większość amerykanów do dziś uważa, że wygrali wojnę w Wietnamie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość dragonlore

masz racje!!!-zapodaj kody na niesmiertelnosc i "w pamieci pozostanie tylko efekt koncowy,kogo to obchodzi w koncu w jakim stylu" :wink: :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja gralem be mlotkow, szara ftw ;p

ale wiem ze mlotki to byla mala przesada, mam nadzieje ze palek bedzie ale troszke bardziej zrownany z resta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jedynie kwestia zbalansowania postaci, ale nie powód aby jakąś klasę wyrzucać z gry. Paladyn nie jest samoistną istotą, która rządzi sie swoimi prawami, robią go programiści, będzie taki jakiego go stworzą :P

Bardziej chodzilo mi o to, że strasznie mi obrzydł ten murzyn walczący w dobrej sprawie (i nie ma tu kontekstu rasistowskiego, po prostu to jest dosyć absurdalne połączenie).

Dla rozluźnienia atmosfery - jakis inteligent wrzucil na 4chan to:

Dołączona grafika

Moc :lol:

Edytowane przez blasphemy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość felek111

masz racje!!!-zapodaj kody na niesmiertelnosc i "w pamieci pozostanie tylko efekt koncowy,kogo to obchodzi w koncu w jakim stylu" :wink: :lol2:

Idąc tym tokiem rozumowania. Przejdź całą grę tylko przy użyciu tego co masz na starcie. Przecież cała reszta jest dla lamusów. Pokażesz jaki jesteś de beściak.

Czy ja wiem większość amerykanów do dziś uważa, że wygrali wojnę w Wietnamie.

Taka sama ilość jak nie większa, nie ma pojęcia gdzie leży np: Afryka.

Edytowane przez felek111

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość felek111

Źle mnie zrozumiałeś. Bez ulepszania czegokolwiek. Przecież umiejętności, itemy itp są dla lamerów. Ułatwiają grę. Tak nie wolno. <_<

Edytowane przez felek111

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Źle mnie zrozumiałeś. Bez ulepszania czegokolwiek. Przecież umiejętności, itemy itp są dla lamerów. Ułatwiają grę. Tak nie wolno. <_<

jak jeszcze gralem w d2, przeszedłem czarodziejką do 4 aktu na koszmarze nie ładując wogole do umiejętnosci i statystyk (mialem chyba wtedy 50-55poziom),

wiec wszystko sie da

a odnoscnie d3 czekam na jakis update ze strony blizza, jak długo mozna czekać :lol2:

Edytowane przez Maniakalny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę nie wierze w to co mówisz :blink:

Przecież, jak dobrze pamiętam na koszu, bodajże Andariel ma niewrażliwość na ogień, a wątpie żeby sam merc ci Ją załatwił <_<

Chyba, że chodzi ci o gre na necie z innymi osobami to wtedy robiło się wałki z uzyskaniem szybkiego expa wchodząc na tombruny, cowruny, baalruny, a potem taxi na kosz i hell

Wtedy pamiętam że dobiłem raz do 80 w jeden dzień bez dodawania żadnych statystyk i umiejętnosci :wink:

Edytowane przez qnikzoor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę nie wierze w to co mówisz :blink:

Przecież, jak dobrze pamiętam na koszu, bodajże Andariel ma niewrażliwość na ogień, a wątpie żeby sam merc ci Ją załatwił <_<

Chyba, że chodzi ci o gre na necie z innymi osobami to wtedy robiło się wałki z uzyskaniem szybkiego expa wchodząc na tombruny, cowruny, baalruny, a potem taxi na kosz i hell

Wtedy pamiętam że dobiłem raz do 80 w jeden dzień bez dodawania żadnych statystyk i umiejętnosci :wink:

Na naecie mozesz kupic postac 99lvl BEZ wydanego ani jednego pkt w skile i statysytki...Nie wierzysz? pogoogluj, a dla przypomnienia w d2 raczej bez taxi nici byly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gnikzoor.... jezeli Maniakalny by sciemnial to by nie pisal ze przeszedl do 4 aktu... bo jak ktos robi ci taxi po necie to nic szczegolnego.

Teraz się wam wszystkim narażę :) ale uważam ze D2 to shit na singlu. Przejdziesz gre.... i masz jakies shitowe itemki ;/ Dopiero po necie mozesz zalozyc cos fajnego jak masz kumpla ktory ma czarodziejke zrobioną na znajdowanie itemków (mi tak ziomek zalatwil IK).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gnikzoor.... jezeli Maniakalny by sciemnial to by nie pisal ze przeszedl do 4 aktu... bo jak ktos robi ci taxi po necie to nic szczegolnego.

Teraz się wam wszystkim narażę :) ale uważam ze D2 to shit na singlu. Przejdziesz gre.... i masz jakies shitowe itemki ;/ Dopiero po necie mozesz zalozyc cos fajnego jak masz kumpla ktory ma czarodziejke zrobioną na znajdowanie itemków (mi tak ziomek zalatwil IK).

D2 to straszliwy shit na singlu, doslownie gra na raz. Siłą tej gry zawsze był multiplayer, i w trzeciej odsłonie z pewnością będzie tak samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi