kwasior500 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 Co to jest ten emulator? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 (edytowane) specjalnie dla ciebie strongmen: Bashiok: zrodlo: forum BN a co do atrybutow, "Poki co najbardziej brakujacym elementem jest rozwijanie atrybutow postaci -- by stworzyć bardziej indywidualne niepowtarzalne bulidy." wez sobie nie zartuj, w d2 nie bylo zadnych unikalnych buildow, wszystko szlo pod sprzet a to co zostalo miales do wyboru wklepac w max life, max dex albo max mana. wszystko inne bylo bez sensu. brak mozliwosci rozdzielania atrybutow to tych oficjalne potwierdzenie rzeczywistosci z d2. Chyba masz Zły dzien chlopie :) majac dostep do rozwijania poszczegolnych atrybutow postaci, mozna bylo wspaniale rozwijac indywidualnie postacie do PvP czy innych potrzeb... a nie kazdy musiał robic utarte schematy postaci, pod dany sprzet w d2. To ze zrezygnowano z tego pomyslu jest Bardzo duza strata. Wlasnie teraz kiedy KAZDA postac na danym poziomie nie bedzie sie roznic w zasadzie niczym od pozostalej bedzie decydowal GLOWNIE sprzet i ew obsadzenie gemamami. Zreszta czy to bedzie taki wspanialy pomysl sie zobaczy w praniu narazie beta jest za krotka i ograniczona by przetestowac pewne kombinacje. Generalnie trzeba sie bedzie nieco przestawic na wiekszy nacisk na itemy/craftowanie niz na wspomaganie odpowiednimi atrybutami postaci. Edytowane 1 Października 2011 przez Strongmen 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 a w d2 jak było? str tyle i tyle pod konkretną zbroję, dex pod block tyle, magia nic, vita max i tak w kółko też mi wielka różnorodność ; ) 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 (edytowane) to ze ktos tak robil nie zmienia faktu ze przygniatajaca wiekszoc graczy korzystala wlasnie z tych utartych schematow. tak, teraz ciezar modyfikowania postaci zostal w zasadzie w 100% przerzucony na itemy co wcale nie jest zle. akurat dzis mam dobry dzien ;) Edytowane 1 Października 2011 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 Czyli innymi słowy, równamy do najniższego wspólnego mianownika... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 mechanika gry byla taka ze nie bylo sensu manewrowac tymi punktami. Nie uwazam sie za "najnizszy wspolny mianownik" dlatego ze nie probowalem na sile robic uzytku ze statystyk. Podaj mi costi jeden solidny przyklad kiedy uzycie jednego ze scenariuszy sprzet + max reszta bylo mniej korzystne od wyrafinowanego rozdzielania punktow pomiedzy wszystkie atrybuty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Jak by to powiedzieć... za czasów D1 lubiłem mieć możliwie dużo poznanych czarów, bez względu na klasę. W D2 już się co prawda tak nie dało, ale też często robiłęm postać tak jak mi się podobało a nie jak było najskuteczniej. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 (edytowane) Wiadomo już jaka karta graficzna jest potrzebna żeby pograć z wszystkim na high w full HD żeby przy mocnych rozróbach nie przycinało? Jest co prawda rozpiska kart graficznych, ale nie napisali do jakiej rozdzielczości się odnosi. No i w praktyce może być nieco inaczej. I czy beta jest już na Windowsa i OS X, czy tylko windows? Edytowane 2 Października 2011 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 na 470GTX obnizone takty 825mv @ 600/1300 i e8200 przy Full detalach smiga Pieknie Choc gdy jest mega zasdyma spadal troche fps - ale jest to juz podykowane raczej salbym prockiem undervoltowanym i dodatkowo skreconym na 2ghz :lol: Powtarzam gra ma stosunkowo niskie wymagania sprzetowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 No ale trudno żeby na 470gtx gra nie chodziła świetnie, to jest wiadome nawet z obniżonymi taktowaniami. Bardziej mnie zastanawia czy na 5770 faktycznie będzie high w full HD. Dobrze by było, bo sam taką kartę sprzedałem za 300 zł. Chętnie bym wrócił do jakiejś w podobnej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 (edytowane) kumpel HD4850 @ 800/2400 Procek e5200 @ 3,6ghz 1980x1080 - praktycznie non stop 50-60 fps przy mega zadymach spadek do ok 30 Na laptopie zaraz jeszcze obadam siedzi tam M240GT Edytowane 2 Października 2011 przez Strongmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Z tego co słyszałem to też spadki fps do np 30, nie są zbyt odczuwalne z jakiegoś powodu (w porównaniu np. z jakąś grą fps). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 (edytowane) kumpel HD4850 @ 800/2400 Procek e5200 @ 3,6ghz 1980x1080 - praktycznie non stop 50-60 fps przy mega zadymach spadek do ok 30 Na laptopie zaraz jeszcze obadam siedzi tam M240GT Z wszystkim na maxa? Zapowiada się świetnie. Edytowane 2 Października 2011 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Zapowiada się bardzo wymagająca gra. Czy grafika naprawdę jest taka dobra czy brak optymalizacji? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Ty chyba zartujesz. U mnie na laptopie, P8400, 9600M GT i 4GB ramu na 1280x800 na full detali mam superplynna rozgrywke. Co prawda jedynie w trybie emulacji ale z drugiej storny to jedynie beta ktora na pewno bedzie dopieszczona przed wydaniem. Jak dla mnie zapowiada sie bardzo niewymagajaca gra (wymagania sprzetowe) z doskonala optymalizacja. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Na laptopie z M240GT 1600x900 full detale Win7 60 fps :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Jak sie wjedzie w srodek meliny z dziesiatkami animowanych jednostek + efekty swietlne czarow itp to moze juz nie byc tak "kolorowo" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Ciekawe, czy mi na lapku z 8400M GS pójdzie :lol: Jeśli tak, to oficjalnie odszczekam narzekania na grafikę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 OT Znając podejście Blizzarda nie bałbym się o to czy i jak będzie chodzić na przeciętnym sprzęcie, jeszcze niedawno (z rok, półtora roku temu :wink: ) w patchlogu wowa widziałem wpis pod tytułem: "drobne poprawki usprawniające działanie pod GF2&GF4". :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Na laptopie z M240GT 1600x900 full detale Win7 60 fps :) Ło Jezu, jak GT240M wyciąga tyle to nie ma się co martwić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=So0CU-pBnuA&feature=player_embedded 6GB RAM Intel Core i7 CPU 920 @ 2.67 Ghz NVIDIA GeForce GTX 460 SE Bieganie po pustym mieście, czy walka z małymi grupami przeciwników to jedno, większy crowd i robi się mniej ciekawie. Szczególnie doliczając opcje party, 4 graczy, bo pewnie w grze nie będzie miejsc z takim zagęszczeniem potworów, o ile ktoś się wcześniej o to nie postara. Podobnie sytuacja wygląda w sc2, niskie wymagania, ale jak się spróbuje 4v4 jakaś walka limitów to są spadki na najmocniejszym sprzęcie. Edytowane 3 Października 2011 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 (edytowane) i z 60klatek robi sie 5 :lol: diablo jest tak malo kolorowe ze mozna powiedziec ze jest wrecz czarnobiale :) Te kolory sa tak stonowane jak domyslna paleta kolorow w paincie :lol: Edytowane 3 Października 2011 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Troszeczke nie na temat, ale nadal w motywie. Czyli jak bardzo perfekcyjne gry blizzard wypuszcza. http://i.imgur.com/zXJIW.jpg 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Nie zajarzyłem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Nie Ty jeden. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 WHEN YOU SEE IT. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 wystarczylo podac tytul zamiast screena na ktorym kazdy (w tym ja) probuje sie czegos doszukac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 powinny byc bany za linki do grafiki z gry ktorej nazwy w tym temacie sie nie wymawia :wink: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 powinny byc bany za linki do grafiki z gry ktorej nazwy w tym temacie sie nie wymawia :wink: ...bo juz tyle razy zostala wypowiedziana :) Ale fakt faktem, grafika w diablo3 to polaczenie karykaturalnej kreski z wowa z masa pstrokatych kolorow co w kombosie daje to co widac na filmikach z bety. Ja nadal nie czuje tego mroku (patrzac na bete d3), ktory byl obecny w d1 i d2. W duzej czesci dzieki calkiem "realistycznej" grafice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 To ja zepsuję zgadywankę w spoilerze spójrzcie na cienie na zdjęciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...