ZlyDzien Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Kupie materialy do craftowania z inferno Exquisite Essence - 900g /1szt Iridescent Tear - 1500/1szt piszcie w grze ZlyDzien#2717 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Kupa, nie mogę się zalogować, zawiesza się podczas pobierania postaci :blink: Ktoś też tak ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 (edytowane) u mnie to samo ;/ edit... Polaczylo mnie... Edytowane 31 Maja 2012 przez Micro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Kupa, nie mogę się zalogować, zawiesza się podczas pobierania postaci :blink: Ktoś też tak ma? Miałem to samo, dopiero po 0.00 udało mi się zalogować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Ponad 2 tygodnie od wydania gry i takie jaja... kpina. Koniec mitu blizzarda słynącego z wydawania dopieszczonych gier :x "Done when its done" - dobre sobie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 serwery znowu padly ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Szczerze mówiąc jak dla mnie Blizz robi sobie niezłą antyreklamę na kolejne swoje produkcje. Żeby takie jaja spotykały człowieka po tak długim okresie produkcji, no cóż kasa wpadła produkt jako taki jest i niech się ludzie cieszą ,że w ogóle mogą pograć. Osobę która wpadła na pomysł zrobienia single po sieci powinno dostać zaproszenie na imprezę w jakimś miłym więzieniu i lubrykant w gratisie. Sama gra mimo bugów nie jest zła, przyciąga mnie bardziej niż dwójka ale kwestia ile się trzeba namęczyć co by pograć powoduje dość silne odruchy na nie dla kolejnej ich gry. Aż nie chce mi się wierzyć ,że nie spodziewali się takiego natłoku ludzi na serwach, widocznie WoW nie dał im wystarczającego doświadczenia. Dziwne w tym wszystkim jest to iż serwy US/Asia mają się dobrze, nie licząc Korei ale to zupełnie inna historia. Aż szkoda ,że Torchlight 2 teraz nie wyszedł, mógłby na tym wszystkim niezłą kasę zbić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 @up: staaare, teraz na topie jest błąd 1 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Nom, goście od Torchlighta pewnie ostro plują sobie w brodę - paradoksalnie, wydanie T2 razem z D3 wyszłoby temu pierwszemu całkiem dobrze. No, ale kto mógł przewidzieć, że Blizzard da aż tak [gluteus maximus]? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 (edytowane) @costi Kwestia na jakiej fazie T2 teraz stoi. Beta była całkiem stabilna i bez większych bugów, miałem takie wrażenie po paru godzinach gry. Z dwojga złego wolę co by poczekali z wydaniem aż dopracują produkt chociaż i tak moim zdaniem za tą cenę gra jest naprawdę warta grzechu. Wnioskując po becie T2 jak tylko wyjdzie raczej D3 pójdzie w odstawkę przynajmniej u mnie.Taki Diablo w casualu ale potrafi na Veteranie zapewnić odpowiednią dozę rozrywki na którą na muszę czekać. I serwy leżą w oczekiwaniu na patch. Szczerze? Muahahaha. Nie ma co Blizz się popisał. Zamiast dać jasne info co się dzieje lepiej było wkurzyć większą część graczy z Europy. Dobrze ,że już postacie na US mam więc jakoś człek zabije tą nudę ale wizja ubijania po raz kolejny bossa przez to głupie zapisywanie sawe'ów mocno podniesie mi ciśnienie. Co nomem omem ciekawe czemu nie mogli zrobić dostępu do AH bezpośrednio w grze? Edytowane 1 Czerwca 2012 przez yoshik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 (edytowane) I serwy leżą w oczekiwaniu na patch. Szczerze? Muahahaha. Cały dzień wisiało info w grze, że serwer będzie wyłączony bo wejdzie 1.02b. Edytowane 1 Czerwca 2012 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Nom, goście od Torchlighta pewnie ostro plują sobie w brodę - paradoksalnie, wydanie T2 razem z D3 wyszłoby temu pierwszemu całkiem dobrze. No, ale kto mógł przewidzieć, że Blizzard da aż tak [gluteus maximus]? hehe dokładnie to samo napisałem w temacie Torchlight II :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Patch sie sciagnal, walnelo seria errorow ze pliki sa corrupted, installacja sie zrestartowala i w koncu poszlo. Wchodze do gry sprawdzam czy wczorajszy achievement sie zapisal i co? 0 oraz nic innego jak error "There was an error retrieving achievments data" nie moge tez ogladac achievementow innych znajomych. To tylko u mnie czy u Was tez (na Bnecie jest kilka tematow z wczoraj)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Wygląda na to, że serwer achievementowy leży. Swoją drogą, ciekawostka o której nie wiedziałem - magic find/gold find pomocnika dodają się do postaci. Ma oczywiście spory dzielnik (chyba 1/6), ale zawsze - do farmowania pierwszego aktu pomocnik mi w ogóle nie potrzebny, to kupiłem mu szmelc który ma +MF i dzięki temu wartość MF postaci wzrosła. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Poziom spieprzenia tematu przez blizzard poraża... Mam grę od 3 dni, a pograć zdołałem z godzinę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crux Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Swoją drogą, ciekawostka o której nie wiedziałem - magic find/gold find pomocnika dodają się do postaci. Ma oczywiście spory dzielnik (chyba 1/6), ale zawsze - do farmowania pierwszego aktu pomocnik mi w ogóle nie potrzebny, to kupiłem mu szmelc który ma +MF i dzięki temu wartość MF postaci wzrosła. Było tak i w D2 jest i na szczęście tutaj, ale w D3 nie jest już różowo. Merc daje jedynie 20% ze swojego MF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 No tak, ale jak mi ten placek do niczego nie jest potrzebny w pierwszym akcie, to kupiłem mu niebieski złom z jak największym MF i te 20 dodaje, zawsze to coś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Swoją drogą, ciekawostka o której nie wiedziałem - magic find/gold find pomocnika dodają się do postaci. Ma oczywiście spory dzielnik (chyba 1/6), ale zawsze - do farmowania pierwszego aktu pomocnik mi w ogóle nie potrzebny, to kupiłem mu szmelc który ma +MF i dzięki temu wartość MF postaci wzrosła. Obecnie z przedmiotów dodających naszemu towarzyszowi MF, GF i XP nasza postać dostaje 20% tej wartości. Nie ma dramatu, w sumie w późniejszych aktach tylko do tego się nadaje :) Question:Bonus Experience on Follower's Items - Forums - Diablo III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 @costi Kwestia na jakiej fazie T2 teraz stoi. Beta była całkiem stabilna i bez większych bugów, miałem takie wrażenie po paru godzinach gry. Z dwojga złego wolę co by poczekali z wydaniem aż dopracują produkt chociaż i tak moim zdaniem za tą cenę gra jest naprawdę warta grzechu. Wnioskując po becie T2 jak tylko wyjdzie raczej D3 pójdzie w odstawkę przynajmniej u mnie.Taki Diablo w casualu ale potrafi na Veteranie zapewnić odpowiednią dozę rozrywki na którą na muszę czekać. A zrobili coś w dwójce by gra nie zabijała nudą i była przyswajalna w sesjach dłuższych niż 20-30 minut ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 (edytowane) Tutaj macie temat o T2: Torchlight II - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Zeby nie bylo offtopa. :lol: @Aerial Mozesz zmniejszyc ten obrazek? Troche zdeformowal forum w rozdzialce 1680x1050 i nizszych.. Edytowane 1 Czerwca 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 @Aerial Mozesz zmniejszyc ten obrazek? Troche zdeformowal forum w rozdzialce 1680x1050 i nizszych.. przeciez automatycznie zmniejsza sie do szerokosci forum, przynajmniej powinien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 @up u mnie nie <_< 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Wiadomo kiedy arena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Czy sprzedaż golda na allegro jest legalna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Miła pani z Reala zadzwoniła, że od jutra ma być diablo III w całej sieci na półkach. Więc jak komuś jeszcze zależy na zakupie, to może się wybrać na spacer. Ja się wybiorę. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werysoft Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Miła pani z Reala zadzwoniła, że od jutra ma być diablo III w całej sieci na półkach. Więc jak komuś jeszcze zależy na zakupie, to może się wybrać na spacer. Ja się wybiorę. A w jakiej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 W tej co był w ofercie, nie pamiętam czy 179 czy 159, jutro będę wiedział ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Żebym to ja jeszcze miał reala koło siebie Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 (edytowane) W tej co był w ofercie, nie pamiętam czy 179 czy 159, jutro będę wiedział ..... lol żebyś się nie zdziwił jak będzie za 199zł ;p ja za tyle kupiłem w realu w dniu premiery KUR** i zaś nie da się zalogować, zacina na pobieraniu listy postaci Edytowane 1 Czerwca 2012 przez twistet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...