Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Te zmiany dla monka moim zdaniem troszkę kiepsko prezentują się przy zmianach innych klas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Fajny sztylecik mi dzisiaj dropnął, chodzę ubrany praktycznie tylko w dropy :) Chciałem podobny kupić a tu taka niespodzianka: Szkoday że tylko LoH > 900 i dps ~900, ale generalnie z affix-ów takich i tak trzeba się cieszyć niezmiernie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 jak na offhand to dps sie nie liczy w zasadzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 To jest lepsze od mojej main weapon :P A tak w ogóle oto mój pogromca A1 ;) http://eu.battle.net/d3/pl/profile/costi-1100/hero/2256605 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) @aerial tak, pod offhand jest super, chociaż ten LoH mógłby być > 900, str też >100, ale generalnie nie ma co narzekać, tyle szrotu co wypada to takie affixy z drop-a jak wygranie w totka. @costi ale fajnie za to tankujesz muszę następnym razem WD z Toba pochodzić Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ja juz jestem w stanie w miarę sprawnie iść przez a3. Jednak muszę uważać na mocniejsze elity bo jak sie wkrece miedzy nie to czasem nie wyjdę cało :( Nie mniej z tym samym sprzętem walcząc tradycyjnie nie miałem z nimi szans. Jak to napisał wcześniej HaNz ja tez juz nie wrócę do tarczy i siekania w tradycyjny sposób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ja na moim sprzęcie robię ostatni quest aktu 3 w ok 30min. Teraz się zastanawiam czy czasem po patchu który wzmocni WW, znerfi inferno nie zainwestować trochę w mf gear. Może dobicie do 150% być bardziej opłacalne niż np 50k dps tym bardziej że i tak będzie łatwiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ostatnio znow wrocilem do swojego barba probuja grac ww buildem. Moze mi ktos doradzic co musze zmienic w pirwszej kolejnosci?http://eu.battle.net/d3/en/profile/Jaff-2301/hero/5715538 Czy potrzebuje duzo resistow?W tej chwili mam 600 przed bufem.Po bufie 800 a fizyczne 1000. Mam bardzo maly budzet.W 2 akcie idzie mi jako tako zdarzy mi sie zginac 3 razy na 1 elicie szczegolnie jak ma niesmiertelne minony albo bardzo szybkie moby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zdecydowanie za mały life on hit, przydało by się ciut więcej szansy na kryta (min. 40%) no i później crit dmg. Resy mogły by zostać ale hp dobrze dobić do ok 40k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) 1.0.4 AUCTION HOUSE UPDATES az dziw bierze ze na tak podstawowe zmiany czekalismy ponad 3 miesiace. Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) Nadal nie ma jednej z ważniejszych rzeczy, porowniania dwoch itemow, tego ktorego obecnie mamy na sobie z tym ktorego chcemy kupic http://eu.battle.net/d3/pl/blog/5691269/Przedstawiamy_system_poziom%C3%B3w_mistrzowskich_-20_08_2012 Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez czullo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Nieźle. W końcu będzie co robić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Paragon system - czy przypadkiem Kripparrian nie mówił dokładnie o tym samym? Dodatkowe poziomy postaci zwiększające statystyki, gdzieś już to słyszałem. Zapowiada się ciekawie, chyba trzeba będzie wrócić do grania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Szczerze mówiąc, to te poziomy mistrzowskie powinny były istnieć od początku. Ciekawe, czy faktycznie jutro będzie ten patch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) @zal0st dokładnie Kripp o tym mówił ale to takie oczywiste, tzn 'common sense' że wiele osób o tym myślało tylko nikt z nas na youtube swoich pomysłów i frustracji nie wylewa bo ma wiele innych zajęć w real life jak rodzina czy praca... btw ciekawe czy Kripp-owi chociaż blizz podziękował za ten monolog z frustracji, braku end-game, za dużego wpływu gear-ów a za małego statystyk, no i za pomysł jak wyleczyć end-game, czyli mniej więcej także i te paragon lvls. BTW chyba to jest najlepsza rzecz jaką ogłoszono od momentu zapowiedzi Diablo 3 :P Niedługo jeszcze wrócą do manualnego dostosowywania punktów statystyk :) Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 noż kurna.. przeciez żona mnie znienawidzi za te dobijanie 100 paragon lvlu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Odnoszę wrażenie ze Blizzard nie miał kompletnie żadnego pomysłu na D3. Wiec stwierdzili ze po co maja myśleć nad problemem skoro i tak sami gracze go rozwiążą a Blizzard na tym zarobi w zasadzie nie kiwając palcem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 noż kurna.. przeciez żona mnie znienawidzi za te dobijanie 100 paragon lvlu ;] Jedną czy trzema klasami ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Potrzeba 10,454,400,000 exp zeby przejsc z poziomu 1 na poziom 100 paragon :) To jest ~8,167,500 Inferno Dust Imps. To jest ~6,534,000 Inferno Hulking Phase Beasts Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) jeszcze pytanie czy XP za potworki bedzie odpowiednio wiekszy na a3 niz np na a1.. bo ostatnio juz moge farmic a3 w miare solidnie jednak zwykle biale mobki traktuje tylko jako paliwo dla furii zeby szybko biec sprintem i kosic elity.. teraz bedzie trzeba sie na nich zatrzymac .. no coz .. zobaczymy jak szybko 100 PLVL wbija najlepsi Potrzeba 10,454,400,000 exp zeby przejsc z poziomu 1 na poziom 100 paragon To jest ~8,167,500 Inferno Dust Imps. To jest ~6,534,000 Inferno Hulking Phase Beasts skad masz te informacje Jedną czy trzema klasami ? na 60lvl mam tylko Barba i DH aczkolwiek DH poszedl w odstawke odkad barb okazal sie latwiejsza do ogarniecia i uzbrojenia klasa Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Calkowite XP potrzebne na Lvl 60: 23,522,400 Calkowite XP potrzebne na Lvl 100 Paragon: 10,454,400,000 Jeśli przyjmiemy ze ktoś wbił 60 lvl w 3 dni to wbicie 100 lvl paragon zajmie mu około 3.5 roku :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 jak to 3.5 rokum napisali ze od 60 do 100 zajmie tyle ile w d2 do 99, a na krowach to długo sie nie robiło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 jak to 3.5 rokum napisali ze od 60 do 100 zajmie tyle ile w d2 do 99, a na krowach to długo sie nie robiło Liczby nie kłamią, policz sam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Liczby nie kłamią, policz sam A skąd wiesz ile jest doświadczenia za moby w inferno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 z googli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Jaka ch****** z capem 300% na MF. Qfa mac, zainwestowalem miesiac temu 30mln golda w 1 item z MF zeby odsprzedac pozniej i nie stracic przez inflacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Czyli jednak. Dobry patent z MF imo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 A skąd wiesz ile jest doświadczenia za moby w inferno? Brady Game Guide - wszystko tam jest jak to 3.5 rokum napisali ze od 60 do 100 zajmie tyle ile w d2 do 99, a na krowach to długo sie nie robiło chyba zartujesz ze nabijales exp na hellu na krowach ktore maja mlvl 81... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 jak to 3.5 rokum napisali ze od 60 do 100 zajmie tyle ile w d2 do 99, a na krowach to długo sie nie robiło Widać, że nie grałeś w D2 po wejściu patcha 1.10. Tłuczenie 99 to była katorga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Calkowite XP potrzebne na Lvl 60: 23,522,400 Calkowite XP potrzebne na Lvl 100 Paragon: 10,454,400,000 Jeśli przyjmiemy ze ktoś wbił 60 lvl w 3 dni to wbicie 100 lvl paragon zajmie mu około 3.5 roku a mi sie wydaje ze na 60lvl jes 2,25kk expa 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...