ZlyDzien Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2013 KLient PTR jest tu a opcja stworzenia konta powinna byc po wybraniu Diablo 3 z listy posiadanych gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2013 Btw, z dobrym gearem, barb okazuje się najlepszym koksem w pvp :) Fury regen, duużo ehp, life regen, rend, jedziecie wszystkie klasy. Za dużo ludzi próbowało pvp z gearem pod pvm (nawet tych z najlepszym gearem), taki barb przegrywa z każdym. Polecam vod moldrana, pokazuje co może robić barb ubrany pod pvp: http://pl.twitch.tv/moldran/b/357960225 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lano Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2013 KLient PTR jest tu a opcja stworzenia konta powinna byc po wybraniu Diablo 3 z listy posiadanych gier Dzięki za pomoc, ale właśnie w tym problem, że mam na liście klienta ptr tylko bez ikony z wyborem systemu kiedyś już pobierałem a teraz lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Jeszcze 3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 @aerial, Gratulacje, czy Ty przypadkiem nie cierpisz na nadmiar wolnego czasu ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lano Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) GZ !!! Najlepsze jest to ze inni maja przegrane tyle godzin i ledwo 80 lv Jak zobaczyłem napis"jeszcze 3" to pomyslelem jeszcze 3 lv do setki barba:) Edytowane 19 Stycznia 2013 przez Lano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Jeszcze 3 kto następny do golenia? czy może odpoczynek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Jak zobaczyłem napis"jeszcze 3" to pomyslelem jeszcze 3 lv do setki barba:)To samo pomyślałem, ale aerial to zboczeniec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Ja dobiłem właśnie 95 lvl barbem ; jak dobiję do 100 to chyba polecę mnichem - teraz będzie łatwiej (znaczy po patchu); bo zmiana xp spowoduje znaczny wzrost nabijania xp, do tego kamień w hełm; hellfirering i xp leci jak szalone. Na PTRze zacząłem nową grę mnichem - dostał pierścionek i zacząłem grę na normal MP10; nawet się nie zorientowałem jak miałem wbity 10 poziom... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Do poziomu 60 nic się chyba nie zmienia jeżeli chodzi o exp, tak było już wcześniej. Wyżej to zmiany są, ale znowu, to raczej wyrównanie sytuacji, tak że pod expa można grać wyższe mp bez strat w stosunku do mp0. Fakt że bijesz wolniej na wyższym mp, jest kompensowany przez wyższy bonus. Ale nie liczyłbym że będzie exp ogólnie leciał szybciej. Będzie teraz podobnie co na mp0 również na innych mp (w 1.06 jest zdecydowanie gorzej). Edytowane 20 Stycznia 2013 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Aerial: to kto następny? Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Nie wiem czy będzie mi się chciało :) wizard może, gear z wd pasuje. Btw, ciekawy nerf się szykuje: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=394340 będzie płacz jak dps na broniach poleci w dół :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Ktoś ładnie napisał, ten ziomek, co kupił tą fury za ileśtam K ojro może się mocno zdenerwować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 skoro dotyczy to wszystkich, to ta furia mimo iż słabsza nadal będzie najlepsza;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Ale już znacznie mniej lepsza niż inne bronie z nie fizycznymi obrażeniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Jeżeli jesteś spragniony wrażeń to zagraj nową klasą hardkore MP10 only :D ze Złym i Ojejku wczoraj pocisneliśmy diablo na normalu i idziemy dalej, ale bez zgonów się nie obeszło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Waszmoście mam pytanie. Da rade pograć w Diabolo używając wyłącznie jakieś modemu 3g z 1 gigowym limitem transferu? Byłby użwany tylko i wyłącznie do grania. Ktoś napisał w wątku, że transfer danych jest bardzo mały rzędzu 2/3 kilo na sek. Z tego wynika, że mógłbym zastosować takie rozwiązanie ale przed zakupem gry wolałbym się upewnić ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Więcej jest, w party jakaś zadyma to potrafi u mnie do 20kb skakać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zależy co się dzieje na ekranie i jak grasz. Udostępnialem sobie net z komórki i jakoś się grało jak grałem Wd ale szybko biegnący barb lagowal o wiele bardziej. Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Z tym nerferm MinMax Damage to tylko teoria osoby która załozyła temat. Imo nie zrobią tego chyba że chcą zabić sprzedaż dodatku a patrząc na ich patche (1.05 - aka legendy dla każdego, 1.07-aka 100plvl dla każdego i ciągłe nerfy inferno) to raczej desperacko chcą jak największą grupę graczy utrzymać do momentu jego wydania. Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Turrican Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Byc moze, ale to nie jest typowy nerf a korekta, tak samo jak Cinder ostatnim razem. Rabnęli się i zmienili, wiec moim zdaniem zaaplikuja ta poprawke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 swoją drogą z cinderem o wiele fajniej się grało dh ;] czułem się trochę, jakby znerfili mi fun :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Waszmoście mam pytanie. Da rade pograć w Diabolo używając wyłącznie jakieś modemu 3g z 1 gigowym limitem transferu? Byłby użwany tylko i wyłącznie do grania. Ktoś napisał w wątku, że transfer danych jest bardzo mały rzędzu 2/3 kilo na sek. Z tego wynika, że mógłbym zastosować takie rozwiązanie ale przed zakupem gry wolałbym się upewnić Wciąga więcej, ale spokojnie da się grać, miesięcznie zużyjesz góra 200MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 http://eu.blizzard.com/pl-pl/games/d3/index.html Tu jest darmowy trial gdzie mozna sprawdzic jak pojdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caulfield Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 O, dzieki za link, w sumie bylem ciekaw jak to wyglada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) No i się wyjaśniło - żadnego fixa MinMax damage nie planują a jak będzie to tylko dla nowych broni (nie wiadomo tylko co rozumieją przez newly creasted items - całkowiecie nowe bronie czy świeże dropy starych broni po fixie), takze moje EF z Min Dam większym od Max jest niezagrożone http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/7593743038?page=15#294 Edytowane 23 Stycznia 2013 przez Turrican Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 Dzisiaj open beta poe rusza, ktoś planuje grać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 Dzisiaj open beta poe rusza, ktoś planuje grać? Pograłem, ale w sumie zaraz odinstalowałem. Nie to, że PoE jest jakieś tragiczne ale wolę D3. Jakieś takie surowe mi się wydaje PoE. Plus tak średnio mam poczucie celu co tam robić. No i wolę klasykę z goldem niż z trashem, z którego coś się później składa. Średnio też chce mi się rozkminiać system z kamieniami ich levelowaniem. Gra jest za free i to jest bardzo fajne, grać się da grać ale wolę farmić Diablo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 ja raczej olalem PoE w momencie jak wyszlo d3. Gra jest znaczenie bardziej zlozona niz d3 i wymaga duzo zaangazowania imo. Szczegolnie, ze inni graja juz rok w bete. To tak jak przyjsc na impreze o polnocy, gdzie wszystkie [gluteus maximus] juz sa zajete a niektorzy juz zdazyli skonczyc xD 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 Dziwne porównanie dales zły :) Sent using Tapatalk 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...