adrian1024 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Dzisiaj odkopałem BF'a co by sprawdzić nowe mapy i zonk.1 serwer tylko mi widzi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Kupiłem Vietnam i pograłem jakies 2h. Nie mogę się odnaleźć z nowymi broniami <_< Inni trafiają bez problemu jakby przynajmniej grali z tydzień :blink: Generalnie mapy są olbrzymie, fajna jest górka spalona napalem, trzeba będzie więcej pograć i wczuć sie w klimat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 jak grałeś gustawem to odnaleźć się nie możesz, ci co grali pistoletem m60 m16 czy strzelbą bez problemu sobie radzą, moja recepta to m60 + magnum + dużo amunicji i biegnę przez dżungle jak rambo, ale heli i tak rządzi, z bystrym zespołem (2 kumatych strzelców + mechanik który naprawia w locie) można wygrać bez problemu mapę 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Z tym naprawianiem w locie jest jakaś lipa. Siedzę sobie, mam "lutownicę" ale heli nie naprawia się tak jak to ma miejsce na postoju na zewnątrz pojazdu. O co tu kaman? PS. Dla fanów Gustawa jest jeszcze RPG - może nie to samo ale jak ktoś lubi ;D Mi się świetnie gra Zwiadowcą z 3 snajperką od góry. Lepsza niż jakakolwiek w BC2 ;P Edytowane 19 Grudnia 2010 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Z tym naprawianiem w locie jest jakaś lipa. Siedzę sobie, mam "lutownicę" ale heli nie naprawia się tak jak to ma miejsce na postoju na zewnątrz pojazdu. O co tu kaman? helka musi lecieć dość nisko aby szło ją naprawiać także cały zespół musi być zgrany, latając ponad drzewami helki nie naprawisz bo palnik nie działa na tej wysokości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPiDeK Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Ciekawe czemu tak jest ? Ciśnienie za wysokie ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 pewnie taka mechanika gry moze tak sprawdzac czy naprawiajacy jest na ziemii i jezeli latasz na wysokosci na ktorej mozesz naprawic z ziemii/dachu/czegokolwiek to rowniez bedzie dzialac o ile jestes wewnatrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Niech mnie ktos obeznany powie jak w BC2 wystrzelic z Heli lotke naprowadzajaca dosc czesto mnie tak goscie zalatwiali w Atacama Desert . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Alternate Weapon. http://www.shaytastic.com/images/DK/bc2/BC2_SpecialtyStats.png Edytowane 19 Grudnia 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 To chyba ktoś na ziemi oznacza, a wtedy heli zabija altem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Strzelec ze śmigłowca też może oznaczyć cel, a alternatywną bronią pilota jest rakieta, która może namierzyć cel. <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=QCCn--Ly8MU?fs=1&hl=pl_PL"></param><param'>http://www.youtube.com/watch?v=QCCn--Ly8MU?fs=1&hl=pl_PL"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=QCCn--Ly8MU?fs=1&hl=pl_PL" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> Edytowane 19 Grudnia 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wos Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 moglibyscie mi drodzy koledzy powiedziec jak otrzymac klucz do vietnamu ?? kupilem to juz z 2 tyg wczesniej, otrzymalem wiadomosc potwierdzajaca zakup ale nic w niej nie ma, zadnego numeru, wrecz przeciwnie na samym dole wymalowane wielkimi literami ze nie potrzeba klucza, krew juz mnie zalewa :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Pisz do EA. Zobacz jeszcze tutaj. Edytowane 19 Grudnia 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wos Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 wczoraj juz do nich napisalem jak narazie zero odezwu, a gre kupilem przez ea store Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPiDeK Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Grr dzisiaj znowu nie da się grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 andrew777 Dzieki ,na Atacama Desert na jednym z serverow w UK goscie tak wymiataja w Heli ze nie ma szans czolgiem dluzej niz minute pogrzac :/ Lotkanaprowadzajaca z heli potem rakieta > mala seria =kaput , czasami podczas 3-4 sekundowego nalotu heli kasuja czolg z 100% tarcza ? Przed chwila wchodzilem na trzy rozne servery i wszedzie tylko uzbrojenie podstawowe :/ cos im znowu padlo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Pewnie serwery znowu nie dają rady. Mi się podoba. Większość ludzi (szkoda, ze nie wszyscy) mają podstawowe wyposażenie, więc ciężko dostać z CG, itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Fail. http://i.imgur.com/p2VvU.png http://i.imgur.com/Z6RoI.png (to heli) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPiDeK Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Ładnie. Mój rekord to coś ponad 100 zabitych. O mam http://img29.imageshack.us/i/bfbc2game20101126203748.jpg/ Harry Lloyd: co to za klan ? Macie tam miejsca ? Jestem w jednym zagranicznym, ale przydało by się coś polskiego ;) Edytowane 19 Grudnia 2010 przez sPiDeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 To nie moje screeny, poza tym ja gram na konsoli. Dałem je pokazowo, bo wszędzie czytam że na wielu serwerach jest masakra i nie da sie grać przez to. Ja heli nie umiem latać, i nie cierpie gdy 50-tki nimi latają, bo wtedy nic sie nie da zrobić. Żeby to jeszcze heli ze sobą walczyły, albo ew. rozwalały same czołgi, a każdy zawsze napierdziela do piechoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPiDeK Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Ten wynik jest akurat z UH-60. Chcieliśmy swego czasu zrobić ponad 100 i się udało, ale tak to nie gramy bo nas od cheaterów wyzywają i wszyscy wychodzą. Dobry pilot i guner = pozamiatane. Harry Lloyd szukaj servów bez pojazdów wtedy jest najfajniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 andrew777 Dzieki ,na Atacama Desert na jednym z serverow w UK goscie tak wymiataja w Heli ze nie ma szans czolgiem dluzej niz minute pogrzac :/ Lotkanaprowadzajaca z heli potem rakieta > mala seria =kaput , czasami podczas 3-4 sekundowego nalotu heli kasuja czolg z 100% tarcza ? Przed chwila wchodzilem na trzy rozne servery i wszedzie tylko uzbrojenie podstawowe :/ cos im znowu padlo ? at-4 i heli trwa w powietrzu dokladnie tyle ile ten czolg o ktorym wspomniales po prostu nabierz wprawy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Fail. http://i.imgur.com/p2VvU.png http://i.imgur.com/Z6RoI.png (to heli) przeciez ci kolesie to straszne nupy (otwierajacy gra tylko na minigunie, lol). dzialka blackhawka / hueya i tej lodki z vietnamu sa strasznie op. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 A to teraz jakies problemy sa z zestrzeleniem heli?? Nie gralem juz ze 2-3 miechy i mnie dziwi to oburzenie, az tak sie pozmienialo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 (edytowane) Nic się nie pozmieniało, po prostu przeciwny team pełen noobów - ewentualnie nooby połączone z graniem na hc. Edytowane 20 Grudnia 2010 przez Duelist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 To jak nie ma dwoch osob ktore potrafia trafic strzalka w heli a pozniej odpalic dwie rakiety 3s po sobie, to sie takich kosi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 (edytowane) W Vietnamie ciężko zdjąć heli, zwłaszcza gdy engie naprawia je w locie. Nie ma tracera ani działek AA. Namówić team do strzelania ze zwykłej broni to nie lada wyzwanie. przeciez ci kolesie to straszne nupy (otwierajacy gra tylko na minigunie, lol). dzialka blackhawka / hueya i tej lodki z vietnamu sa strasznie op. To akurat nic dziwnego, źe zazwyczaj tacy wymiatacze w tabelach okazują się noobami w grze. W czasach BF2 miało to nawet swoją nazwę, 'armor whore'. Chodzi o zawodnika, który większość czasu gry spędza w jakimś pojeździe lub w bazie czekając na nowy pojazd. Potem chwali się taki swoimi scorami na forach, gdy tak naprawdę jest mięchem armatnim. Wiadomo, że pojazdy w Battlefieldach są istotne, ale niektórzy nie znają umiaru. Przy okazji mały bonus, (ehh wspomnienia ;)): Edytowane 20 Grudnia 2010 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Pewnie serwery znowu nie dają rady. Mi się podoba. Większość ludzi (szkoda, ze nie wszyscy) mają podstawowe wyposażenie, więc ciężko dostać z CG, itp. I dziś znów wszystko padło... wyszukiwarka pokazuje z 1/5 serwerów w dodatku z nieaktualnymi danymi co do liczby graczy. Już trzeci wieczór, kiedy nie daje rady grać... Nie przewidzieli takiej popularności? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 (edytowane) Ja dzisiaj nie miałem czasu pograć, a teraz już się nie chce. Jutro i pojutrze pewnie będzie gorzej, ponieważ dojdą jeszcze osoby, które nie kupiły DLC poprzez EA Store. Jutro/pojutrze chyba kupię Vietnam. Edytowane 20 Grudnia 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Pokazuje Wam Vietnam w Stats Verse? U mnie ciągle nie ma a ponoć już uruchomione i nawet widziałem u jakiegoś typa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...