KUBA TM Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Gainward 470GTX tanszy w zakupie niz Asus 465 - oczywiscie 470-ka zamowiona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Dzisiaj odebrałem GTX'a 470 za 820zł w Gral'u, jak pytałem to mieli jeszcze kilka szt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) Nie wiem skąd oni wzięli tą cenę i jak to możliwe skoro za tyle samo idą najtańsze GTX 460 1GB, a 470 rzadko schodzą poniżej 1100 w większości sklepów. Cóż mam nadzieje, że będzie do kupienia jeszcze w tej lub podobnej cenie. Znając życie kart pewnie do końca tygodnie zabraknie. A dopiero w przyszłym będę miał te 900 zł do dyspozycji i zastanawiał się co wziąć. Do 470 będzie mi potrzebny jednak mocniejszy zasilacz. Także prawdopodobnie byłbym miesiąc bez karty graficznej, bo 8800GT leci do znajomego jeszcze tego samego dnia jak kupie nową kartę. Cóż miesiąc bez kompa to nie wieczność. Zasilacz oczywiście w tej sytuacji tez bym sprzedał tego samego dnia. Jest okazja, by sprzedać obie części naraz, ale jak wspomniałem wcześniej decyzję muszę podjąć w kilka dni, bo kumpel nie chcę czekać kolejnego miesiąca. No cóż nie wnikam w czym problem, ale to jego kasa. Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Moze maja automatyczne dostosowanie do cen na skapcu? Tam tez jakies kosmiczne ofert sa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUSZEK2323 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 To skąpiec bierze ceny ze sklepów i umieszcza na swojej stronie, szkoda ze brak GTX 480 w tak niskiej cenie (akurat wypłata wpłynęła) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) Boże daj mi 800 zł, ta cena za gtx470 jest niemożliwa, coś musi być tutaj nie tak. Jak ktoś będzie miał ta wersje Palita to mile widziane będą screeny z oc i 3dmarka... Na razie mam 400+ może 300 za stara grafe a jeszcze zasilacz... Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 wielka obniżka cenowa? Tylko chyba raczej nie oficjalna, albo wyprz przed kartami na gf104. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) chciałem tylko powiedzieć że grając przy otwartej budzie temp karty nie przekroczyła 87C a obroty doszły do 3000rpm czyli o jakieś 1200 mniej niż na zamkniętej budzie temperatura akurat w obu przypadkach jest taka sama. pytanie mam odnośnie podkręcania gtx480 bo nie czytałem nic na ten temat i niechce mi się przeszukiwać wątku :oops: czy w przypadku tej karty można podnieść napięcie na gpu poprzez moda biosa??, czy trzeba jednak robić vmoda ? Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colin_MC Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Karta jest - wsio się zgadza . GTX470 z wysyłką za pobraniem - 840zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 W ktorym sklepie ta karta jest w takiej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Teraz juz skoczyl na 900, ale z tego co widze potwierdzili mi zamowienie za 820 z wczoraj wieczorem ;) Ehh a mialem nic nie kupowac do grudnia. Btw ten palit to referent ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 W ktorym sklepie ta karta jest w takiej cenie? podobno w gralu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colin_MC Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Gral - 840zł mnie łącznie kosztowało (za pobraniem nadana paczka). Referent jak najbardziej. Cenę wpierw na 880, potem 900 - zmieniali w nocy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Gral - 840zł mnie łącznie kosztowało (za pobraniem nadana paczka). Referent jak najbardziej. Cenę wpierw na 880, potem 900 - zmieniali w nocy :) a to go sobie do fizyki kupiłeś ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 tak czy siak. gainward stoi po jakieś 900zł :) Gainward 426018336-1053 nvidia GeForce GTX470 - Karty graficzne - Gainward 426018336-1053 nvidia GeForce GTX470 od 913.00zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 A ja zakupilem za 760 PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ty się nie liczysz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colin_MC Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 a to go sobie do fizyki kupiłeś ;) :P Nie, Radosław na sprzedaż, póki coś wart ;) A ja zakupilem za 760 PLN. Cóż - mnie się aż tak tanio nie udało, ale też nie narzekam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) Ja zrobiłem gorszy interes od was obu, bo wymieniłem GB HD5850 za GTXa 470 w ramach gwary... Ale z drugiej strony HD5850 miałem za 830 zł z przesyłką :wink: . @Colin_MC Rozumiem, że karta referent? Porównaj poziom głośności z HD5870, czy jest ogromna różnica, bo jestem ciekaw :wink: . Ciekawi mnie również to, jak długo obaj wytrzymamy na tej suszarce :) . Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez Gi3r3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Tia mnie też to ciekawi ile da rady przy niej wysiedzieć jak od prawie roku używam karty z dwywiatrakowym arctikiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUSZEK2323 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 w hurtowni także sie pojawily grafy w niższej cenie (narazie tylko gigabyte model gtx 480 za nieco ponad 1,5k) Teraz nie wiem czy czekać na inne firmy, czy zamawiać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colin_MC Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Gi3r3k - mniej więcej pamiętam jak to było z 5870 referencyjnym , dziś GTX470 zamontuję do kompa to porównam. Zresztą - sprzedaję teraz Radeona i muszę zdjąć Zalmana, wiec tak czy owak - muszę uruchomić i sprawdzić czy działa dobrze. Czekam na Zalmana VF3000F albo rozwiązanie Arctic Cooling. (Gelid chyba trochę niewypał) Palit GTX470 - referent. Wersja dwu-"wiatrakowa" specjalnie lepsza nie jest pod względem hałasu/temperatur. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) Gi3r3k - mniej więcej pamiętam jak to było z 5870 referencyjnym , dziś GTX470 zamontuję do kompa to porównam. Zresztą - sprzedaję teraz Radeona i muszę zdjąć Zalmana, wiec tak czy owak - muszę uruchomić i sprawdzić czy działa dobrze. Świetnie :wink: . Czekam na Zalmana VF3000F albo rozwiązanie Arctic Cooling. (Gelid chyba trochę niewypał) Ja chyba też :) . Palit GTX470 - referent. Wersja dwu-"wiatrakowa" specjalnie lepsza nie jest pod względem hałasu/temperatur. Wiem, stąd moje pytanie :wink: . @DUSZEK2323 Zdecydowanie czekaj, obserwuj sklepy, bo być może szybciej znajdziesz kartę w lepszej cenie. Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez Gi3r3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colin_MC Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Palit GTX480 w KTR 1369, więc pewnie w innych sklepach będzie taniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk3l Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) A ja zakupilem za 760 PLN. Netto czy brutto? gdzie to już wiemy... szkoda, że przespałem taką akcję :-D Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez majk3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Tyle ile podalem tyle zaplacilem za nia (zadnych dodatkowych kosztow). Jaka akcje rzekomo przespales? :) - nie wiem czy dobrze zrozumialem ale jesli Ci chodzi o to, ze robilem duze zamowienie i sprzedalem kilka sztuk po ludziach to niestety nie ;) Gdzie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 a ja się dwa tygodnie temu zastanawiałem czy nie poczekać jeszcze trochę bo może coś stanieje a tutaj taki krach :mur: idzie się pochlastać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iKingPin Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 tak czy siak. gainward stoi po jakieś 900zł :) Gainward 426018336-1053 nvidia GeForce GTX470 - Karty graficzne - Gainward 426018336-1053 nvidia GeForce GTX470 od 913.00zł Taa :-) Kupcie cos z tego linka :-) Wchodze na sklep i ... zamiast 916 zł jest 1160 :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) rano ceny były takie jakie były. DDR2 mówi że jedna z hurtowni rzuciła pality i gainwardy po niższych cenach. ale, np tutaj jeszcze je mają http://runmedia.pl/p15526,produkt.html Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez bzzzzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) kolega również chce sobie zakupić gtx480 ale nie jestem pewny czy 650W zasilacz bequieta uciągnie gtx480 + C2D @ 3,8 + GTX280 + 2 dyski twarde i napęd dvd?? gtx280 też chce sobie zostawić do fizyki. jeżeli nie ten zasilacz to jaki inny to uciągnie. wiem że 850W sobie radzi ;) ale czy 650... Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...