costi Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) http://www.boxtorrents.com http://anime.therisenrealm.com/ost-trigun.html http://www.gendou.com/amusic/ (jesli dobrze pamietam wymaga rejestracji) Za jakosc dwoch ostatnich nie recze, nic z nich nie sciagalem ;) Edytowane 8 Marca 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 tutaj jest kilka http://wiccyinc.net/ost.html wiecej narazie nie posiadam bo mi firefox zjadl zakladki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dk_shenron Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Hej mam troche anime i chciał bym sie z kims powymieniac. Poniżej jest mój spis, zainteresowani prosze zwracac sie na mojego mail dk_shenron@wp.pl. pozdrowienia:) 1 Get Backers 2 Full Matal Alchemist 3 Berserk 4 Hellsing 5 Texhnolyze 6 Kimagure Orange Road 7 Kimagure Orange Road OVA 8 Oruchuban Ebichu 9 Puni Puni Peomi 10 Furi Kuri 11 Project A-KO 12 Ghost In The Shell 13 Ninja Scroll 14 Akira 15 End of Summer 16 End of Summer 2 - Last days 17 Naruto 18 DBZ MOVIE 5 19 DBZ MOVIE 9 20 DBZ MOVIE 3 21 DBZ MOVIE 8 22 DBZ MOVIE 4 23 DBZ MOVIE 7 24 DBZ special BARDOCK THE FATHER OF GOKU 25 DBGT MOVIE 26 Dragon Ball 27 DB MOVIE 1 28 La Blue Girl 29 Isaku 30 Night Shift Nurses 31 The people of Nonomura Hospital 32 Dragon Ball Z 33 Hentai - Kite 34 Patlabor 2 the Movie 35 Ruruni Kenshin OVA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 33 Hentai - Kite 1317727[/snapback] To, że Kite zawiera ostre scenki nie znaczy, że jest to od razu hentai - nie seks jest tematem tego anime. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dk_shenron Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 To, że Kite zawiera ostre scenki nie znaczy, że jest to od razu hentai - nie seks jest tematem tego anime. 1320933[/snapback] Może i tak ale zawiera sceny erotyczne więc w sumie możemy to zaliczyc do hentai :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Bwhahaa mozesz wyjasnic idee napisania Hentai przy Kite, ktoory w zasadzie tak jak @Dijkstra moowil hentajem jest niejako przy okazji, a nie dales np przy LBG(ktoora H jest na 100%) albo Night shift nurses(nie widzialem samego filmu tylko jakies screeny kiedys na ANIDB wiec moze sie myle ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Night Shift Nurses to jest 100% Hentai, w dodatku z tych bardziej hardcore'owych :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Hmm ;] To trzeba będzie zobaczyć ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Hmm ;] To trzeba będzie zobaczyć ;] 1324138[/snapback] Czyzby fascynata hentai i sadzac po awatarze Swiata Dysku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Poszukuje Samurai Champloo odcinki od 9-17 glownie, chociaz reszta tez moze byc ;] . Prosilbym o jakies namiary na pw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Poszukuje Samurai Champloo odcinki od 9-17 glownie, chociaz reszta tez moze byc ;] . Prosilbym o jakies namiary na pw. 1332012[/snapback] here you go: http://www.anime-kraze.org/index.php?page=releases Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Juz znalazlem na anime forever ale i tak dziekuje =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) niema sprawy :> btw. jezeli ktos nie widzial to polecam Anime "Monster" akcja toczy sie po upadku muru berlińskiego na terenie Niemiec i Czech, bardzo wciagajaca i zagadkowa fabula i nareszcie jakies anime gdzie niema mechow, nadprzyrodzonych mocy i innych tego typu rzeczy. :rolleyes: Edytowane 16 Marca 2005 przez Ruido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Dzieki za polecenie :) Ja wczoraj obejrzalem FLCL (Fooly Cooly, Furi Kuri) - beka niesamowita, choc humor bardzo montypythonowski. GAINAX sie m.in. nabija z Evangeliona - swojego najslynnejszego dziela :lol: No i Maluch w anime to jest to 8) Nawet jesli pojawia sie na krotko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 jak tylko sciagne filmik Azumi i dyskografie L'Arc En Ciel i Asian Kung Fu Generation, :D sciagne to anime, ze wzgledu na nabijanie sie z evangeliona, moze byc ciekawie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Ja po obejrzeniu FLCL zaczalem sie rozgladac za dyskografia The Pillows - niestety na razie bez powodzenia (nie liczac muzyki z anime) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 trzeba bylo odrazu mowic, ze szukasz ;] z tego co widze kilka albumow plus torrent z cala dyskografia znajduje sie na : http://mullemeck.serveftp.org/jps_beta/ Musisz sie wczesniej zarejestrowac i jak zmieni ci sie IP to zalogowac ponownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Hmmm w "Monster " nie ma nadprzyrodzonych mocy.....hmmmm....ale...hmmmm :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 jako takto niema, wiekszosc to manipulacje zwykle ;] zreszta jeszcze wszystko sie nie wyjasnilo, a co do nadprzyrodzonych mocy to mam namysli ze glowny bohater nie jest czarodziejka z ksiezyca albo kame ame or smth ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Ja po obejrzeniu FLCL zaczalem sie rozgladac za dyskografia The Pillows - niestety na razie bez powodzenia (nie liczac muzyki z anime) :( 1332173[/snapback] Fuuu, The Pillows mialem dyskografie, ale nie przypadl mi ten zespol do gustu. L'arc_en_Ciel i Hyde (szczegolnie album 666) to jest to ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Przesluchalem soundtrack do FLCL i jednak tyle mi Pillowsow wystarczy :) Fajnie graja, ale nie jest to do konca moj typ muzyki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n3rf Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Wracając do DB: tak sie składa, ze było kilka filmów z tej serii.. nie obejrzalem wszystkich, ale mniejsza z tym... wlasnie sie dowiedzialem,ze istnieje film do DB GT! prawdopodobnie jest świetny, sam jeszcze nie widzialem, ale na dniach go dostane to podziele sie wrażeniami. Ostatnio na jakimś zjeździe mangowiczów pewien koleś odparł twierdząco: Dragon Ball to nie anime, to ZJAWISKO... chodzilo mu o to ze DB przerosło miano zwykłego anime.. ale podoba mi sie jeszcze Ikitausen (świetna bajka...) i Yuanuasha (chyba tak sie pisze :P) gorąco polecam te 2 ostatnie anime, i oczywiscie tez ten film "Dragonball GT - Movie - A Hero's Legacy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Yuanuasha - czyzby Inuyasha? ;) Fajne, ale o jakies 100 odcinkow za dlugie :P DB jak dla mnie jest przerazliwie przereklamowane - co jest w tym serialu takiego fajnego (poza walkami ciagnacymi sie przez 10 odcinkow z dynamika wyscigu slimakow :P )? To samo z Naruto - z przecietnego anime o sredniej fabule ludzie robia nie wiadomo co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n3rf Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 wg. mnie kazdy ma swoje zdanie.. a co do DB wcale nie jest przeklamowane, ale czasami wiele osób za wiele oczekuje od tego anime.. jesli podoba sie komus taki typ anime, to DB jest dla niego. Inuyasha <-- masz racje, to jest prawidłowa nazwa :-)=== Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Tym, którym podobało się Elfen Lied polecam czteroodcinkowe OVA Hitsuji No Uta (Song of The Sheep). Krew co prawda nie leje się strumieniami, ale ma tę samą nostalgiczną atmosferę, jaka towarzyszy poznawaniu losów Koty i Yuki z elfen. Anime ze studia Madhouse (Chobits, Texhnolyze, Gunslinger Girl, BECK, Trigun) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 A właśnie ;] Miałem przerobić Triguna do końca ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Ja aktualnie jestem w trakcie Texhnolyze - ciezki kawalek chleba... Ma swietna kreske i niezly klimat, ale trudne w odbiorze - co nie znaczy, ze jest zle, nie nalezy po prostu do anime "lekkich, latwych i przyjemnych". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Ja aktualnie jestem w trakcie Texhnolyze - ciezki kawalek chleba... Ma swietna kreske i niezly klimat, ale trudne w odbiorze - co nie znaczy, ze jest zle, nie nalezy po prostu do anime "lekkich, latwych i przyjemnych". 1336056[/snapback] No nie należy... około 14 odcinka zaczyna się rzeźnia, a pod koniec gałki oczne wysadza. Tylko początkowe odcinki są raczej średniawe. No ale ten opening theme by Juno Reactor... Pomysł serii mocno przypomina mi Tokyo Underground - ktoś jeszcze ma podobne iimpresje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Nie ogladalem TU, wiec ciezko mi powiedziec. Na tyle, na ile obejrzalem (11 odcinkow) to przypomina mi to troche skrzyzowanie GitS z SE Lain. A OP jest super :) MP3 trafilo na playliste po pierwszym odcinku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n3rf Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Obejrzalem ten film z DragonBall GT. JEST SWIETNY !!!!!!! Naprawde, polecam tym, ktorzy lubia DB. To jest po prostu swietne, jak ogladalem to nawet mi sie lza wzruszenia zakrecila w oku, bo nie sadzilem, ze mozna zrobic tak fajny film di serii, ktora sie zakonczyla. Naprawde dla fana DB jest to material obowiazkowy do obejrzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...