ParanoiK Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Chyba nawet więcej ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Ja wlasnie skonczylem Escaflowne'a - bardzo dobry, choc zakonczenie IMHO zbyt cukierkowe (ale niewymuszone i pasujace do reszty). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Escaflowne bardzo mi się podobało - choć można je nazwać trochę babskim ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 No Escaflowne był niezły... szkoda ,że tak mało dobrych anime puszczają w TV niestety! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dk_shenron Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Tak sie zastanawiam może ktos z was oglądał Get Backers bo moim zdaniem całkien fajne anime. Tym którzy nie oglądali polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 @dk_shenron ogladalem 1 epek narazie nie mam czasu sciagac ale fajnie sie zapowiada:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Tak sie zastanawiam może ktos z was oglądał Get Backers bo moim zdaniem całkien fajne anime. Tym którzy nie oglądali polecam :) 1359279[/snapback] Sasiad obejrzal, mowi ze fajne. Musze do tego usiasc, ale jakos sie nie sklada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 ogladnalem raptem poczatek serii - jakies 4 eps. Zapowiadalo sie calkiem ciekawie. Wiecej bede mogl powiedziec, jak skonczy sie sciagac i ogladne kilka eps wiecej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 ja wlasnie ssam 30 epeke GTO - great teacher onizuka;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Aaa to sie zaczynaja najlepsze jaja ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 no wlasnie - ma ktos calosc GTO i jest chetny na wymiane? Tego jest 10giga do sciagania :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 ja niestety ogladam i kasuje bo moje 40gb HDD nie pozwala na rozpuste,niedlugo zmiana sprzetu to skompletuje zalegle fajne anime.btw ogladal ktos One Piece?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 maziq - moze warto sie szarpnac na nagrywarke DVD? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 A ja właśnie zaczynam 'planetes'. Zapowiada się conajmniej sycąco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 ja niestety ogladam i kasuje bo moje 40gb HDD nie pozwala na rozpuste,niedlugo zmiana sprzetu to skompletuje zalegle fajne anime.btw ogladal ktos One Piece?? 1359869[/snapback] Ogladam i wypalam na bierzaco One Piece. Jedna z lepszych komedii jakie ogladalem. Mimo duzej ilosci odcinkow (138+) nie nudzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 @spicum ja dopiero dwadziescia cos odcinkow ogladnelem ale musze ogladac wszystkie dostepne:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Właśnie skończyłem 'Samurai 7' ;] Całkiem całkiem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 @costi Mam Onizuke na 3xDVD relese grupy Anime-4ever File Type: ogm Lang: dual (jap/eng) Sub Lang: english Subbed by: Anime-4ever Released: - (added 26.05.2004) Quality: very high Source: DVD Resolution: 640x480 Video Codec: DivX5 - Bitrate: 0 kBit/s Audio Codec: Ogg Vorbis - Bitrate: 108 kBit/s Tzn wywalilem angielskie suby z tego. Czyli jest dup ang/jap i polskie napisy w plikach. (napsiy moge ci przerobic na 25fps zeby w subedycie nie trzeba bylo ustawiac fps na 23.xxx) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Domyslam sie ze wersji z angielskim subem wbudowanym w ogm juz nie posiadasz i bede sie musial bujac z vplayerem? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Wiesz jak mam polskie napisy to po co mi angielskie. Swoja droga nie jest trudno przerobic by dzialaly na wszystkich playerach. Jesli ci na Vplayerze ogm wykrywa jako 1fps to moge zawsze przerobic napisy na format czasowy i wszystko bedzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Mi nie chodzi o zle wykrywanie - chodzi mi o sam fakt korzystania z vplayera ;) Nie dosc, ze trza sie bujac z napisami w oddzielnym pliku (co uwazam za malo wygodne rozwiazanie), to jeszcze nie da sie ogm w playliste ustawic (a klikanie co jeden odcinek mnie pozytywnie nie nastraja) :? Poza tym jakos nie mam zaufania do polskich subow - dwa razy sie bardzo przejechalem (suby polskie tlumaczone z angielskich, w dodatku z bledami). Na razie podziekuje, moze sie odezwie jakis posiadacz nieedytowanej wersji ;) A tak zupelnie z ciekawosci - po co bylo wogole wywalac te angielskie napisy, skoro polskie i tak sa w oddzielnym pliku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 E tam ;] Polskie napisy posysają ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Poza tym jakos nie mam zaufania do polskich subow - dwa razy sie bardzo przejechalem (suby polskie tlumaczone z angielskich, w dodatku z bledami). A tak zupelnie z ciekawosci - po co bylo wogole wywalac te angielskie napisy, skoro polskie i tak sa w oddzielnym pliku? 1361614[/snapback] Polskie suby są żenującej jakości; jednyne naprawdę dobre, jakie widziałem dotąd, to ~freeman'a do gitsów. A po co było wywalać angielskie suby z ogm, skoro zajmowały ~50kb, to nie wiem ;] Zwłaszcza, że afaik prawie zawsze są domyślnie wyłączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Podeslijcie jakis adres do stronki z programem telewizyjnym anime ma sie rozumieć...i w Polsce ma sie rozumiec! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Nie za bardzo rozumiem... Jedynym kanalem TV, o ktorym wiem, ze nadaje anime jest Hyper - www.hyper.pl Poza tym chyba nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Fullmetal Alchemist - Conqueror of Shambala się pojawił, hihi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) Taa, na stronie anime.fin :) Fajna jakosc :P Sciagacie na wlasna odpowiedzialnosc Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Taa, na stronie anime.fin :) Fajna jakosc :P Sciagacie na wlasna odpowiedzialnosc 1365088[/snapback] Nie ma to jak solidna dawka zdrowego poczucia humoru :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 i was wondering why...eee to nie to forum...ok tak naprawde to od dluzszego czasu sie zastanawiam czemu topic nie jest przyklejony , nie jest to moze najobszerniejszy ale jest wiekszy od co najmniej 4 innych przylepionych :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 i was wondering why...eee to nie to forum...ok tak naprawde to od dluzszego czasu sie zastanawiam czemu topic nie jest przyklejony , nie jest to moze najobszerniejszy ale jest wiekszy od co najmniej 4 innych przylepionych :blink: :blink: 1365370[/snapback] Już jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...