Orgiusz Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Bo ja wiem... Znaczy sie Lil Meyer :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 W jakim anime jest najpiekniejsza postac zeńska ? ( mozecie podac wiecej jak sie nie mozecie zdecydowac albo gdy inne sa tez warte uwagi ) Madoka (K.O.R.) Maho (Beck) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Yoruichi Shihouin (Bleach) 1 2 Te kocie ruchy. B) Mao Melissa (Full Metal Panic) 1 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ja bym dorzucił jeszcze Caske z Berserka, podobają mi sie panie z krótkimi włosami na głowie;) Nyu z Elfen lied tez moze byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 najlepszy watek tego tematu :) dla mnie Yakumo School Rumble 1 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Dla mnie najladniejsza jest Tifa z Advent Children (jesli mozna AC nazwac anime :P ) albo Lacus z Gundam Seed :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Na takie pytanie mozna by osobny temat zalozyc. A ktore sa best, to sobie odpuszcze, miejsca braknie :wink: Gral ktos moze w bijatyke na podstaiwe Fate/Stay night (Fatal/Fake) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 omfg http://www.youtube.com/watch?v=DGcoLyiHib0&search=yattaman a tu caly pierwszy odcinek :D : http://www.youtube.com/watch?v=wepH3oDppME&search=yattaman na youtube so wszyskie chyba intra z tych dennych, genialnych anime co kiedys szly na poloni 1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zastanawiam sie czy nie zassac BECK - fajne to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 sciagaj bez zastanowienia a nie pozalujesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Beck jest zajefajny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zastanawiam sie czy nie zassac BECK - fajne to? 9/10 w mojej skali. Po anime KONIECZNIE przeczytaj mangę, w której historia znacznie wybiega poza serial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Dobra, to teraz trzeba dysk wietrzyc, coby sie miejsce znalazlo ;] Dzieki za odpowiedzi! A tak z innej beczki: Nanashi sobie przypomnialo, ze nadal subuja Eureka 7 i wypuscili dwa odcinki (39 & 40) :) Maja jeszcze tylko 10 do konca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 9/10 w mojej skali. Po anime KONIECZNIE przeczytaj mangę, w której historia znacznie wybiega poza serial. Mozesz podac namiary BT lub HTTP na te mange ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 skonczylem bebopa, fajny był ale nic nadzwyczajnego, odcinki miaja ze soba male powiazanie ( mozna ogladac w dowolnej kolejnosci ). Muzyka jest swietna, najfajniejszy moment to były retrospekcje tego clowna, super zrobione z tą muzyką zrobily na mnie duze wrazenie :) teraz mam zamiar ogladac 'He is my master', podobalo wam sie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Przecietne. Na poczatku fajne, potem walkuja w kolko te same dowcipy. Od biedy mozna obejrzec, ale IMHO dobrze, ze ma tylko 12 odcinkow - latwiej dotrwac do konca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Cos topicowi sie zdechlo troche :P Wyszedl ep. 14 Ergo Proxy od Shinsen i Anime-Jiyuu. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Alez mozgotrzep... moze nie tyle mozgotrzep, bo zasadniczo wiadomo jaka jest sytuacja, ale i tak ciezko ogarnac kto jest kim w danej scenie. Ogolnie calkiem niezly odcinek, choc prawie nic nie wnoszacy do fabuly. Notabene pojawil sie RAW czegos, co nazywa sie Ergo Proxy Invitation (2 czesci, 30 i 85 MB). Ktos wie, o co chodzi? Podejrzewam, ze to jakies promo, ale czego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Suzumiya Haruhi no Yuuutsu zakończone. Fajna seria, ale szkoda, że tak krótka ;) Ergo muszę podgonić bo jakoś na 11 stanąłem i tak stoje [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 O właśnie. Leży sobie cała seria na dysku i czeka na obejrzenie, a ja nie wiem w jakiej kolejności to oglądać :P Takiej jak było nadawane? Na anime reactor słyszałem głosy, że lepiej w innej żeby wydarzenia były chronologicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 co to jest za typ OP/ED ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 OP = opening sequence ED = ending sequence Muzyczka przygrywajaca przy napisach poczatkowych i koncowych, tudziez ogolnie sekwencja otwierajaca i zamykajaca odcinek. Odnosnie chronologii Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (po lewej numer odcinka, po prawej numer chronologiczny): #-----Chrono 1-------11 2-------1 3-------2 4-------7 5-------3 6-------9 7-------8 8-------10 9-------14 10-----4 11-----13 12-----12 13-----5 14-----6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ale chyba lepiej oglądać tak jak było nominalnie. Dodaje pikanterii. Tak btw to wyszedł pierwszy epek Honey & Clover II :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Również tak mi doradzili na anime reactor, więc obejrzę w kolejności nadawania. Dzięki :) H&C2 już ściągam, jak wrażenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Pierwszy epek soczysty ;) Wprawdzie podsumowanie pierwszego sezonu ale H&C to H&C :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Ogladal ktos moze Makai Senki Disgaea? Gierke darze duzym sentymentem, ciekaw jestem bardzo jak anime wypadlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Podobno nie najlepsze (dla tych co grali w gre, opinia zaslyszana/wyczytana, sam narazie nie ogladalem, musi poczekac na swoja kolej :wink: ) Btw dzisiaj na TVP Kultura o 22.10 leci Cowboy Bebop 5ep. Zainteresowanych i posiadajacych dany kanal zachecam do ogladania. (Zreszta chyba kazdy to juz zna ;p ) Edytowane 5 Lipca 2006 przez s0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Kurcze, zapomnialem poinformowac o kałboju w tym temacie :mur: Ja ogladam oczywiscie od początku, bo to anime ktore mozna ogladac raz po razie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 a ja głupi miesiac temu go ogladałem ! dzieki leborg, DZIEKI !!!!!!! :D:D:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 To ja moze zaczne go w koncu ogladac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Raz o razie to ja Naruto ogladam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...