costi Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Ktos juz widzial ten 14 odcinek EL? Jesli tak to niech powie co to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) Byle co! Myslalem ze to bedzie cos co sie dzialo po calej serii EL ale okazuje sie ze jest to wtracenie mniej wiecej do polowy serii. Nana ma juz odciete konczyny, wszyscy mieszkaja razem, doktorek nadal zyje i szuka Nyu tak samo jak ten zolnierz. Jest pokazane w jaki sposob zlapali Lucy i jakies tam teksty. Ogolnie nuda i tyle. :mur: Wlasnie po pol godzinnej zabawie z codekami i przeinstalowaniu wszystkiego on nowa udalo mi sie odpalic EL od Shinsen-Subs. To zjada 68% zasobow mojego procka, zawala o 100MB wiecej miejsca niz poprzednie wersje a jakosc jest ta sama wiec nie kapuje dlaczego oni przeszli na ten powalony codec. :mur: :mur: :mur: Chyba napisze cos dosadnie na stronce S-S bo tak nie moze byc. :? Edytowane 3 Maja 2005 przez Feluke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Wlasnie po pol godzinnej zabawie z codekami i przeinstalowaniu wszystkiego on nowa udalo mi sie odpalic EL od Shinsen-Subs. To zjada 68% zasobow mojego procka, zawala o 100MB wiecej miejsca niz poprzednie wersje a jakosc jest ta sama Cóż mogę powiedzieć, na axp 1700+ się tnie :) Ludzie z pentiawami 2ghz też płaczą, że czasem coś im skacze. A do kodowania realtime ponoć 3ghz bywa mało. Chyba napisze cos dosadnie na stronce S-S bo tak nie moze byc. :? Napisz, aczkolwiek nie będziesz pierwszy. Ani drugi, ani trzeci, ani... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 No coz, albo sie poczeka, az ktos inny zrobi suba tego 14. odcinka, albo sie przeprosi z konwersja wideo... Choc znajac moje lenistwo to raczej to pierwsze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 No coz, albo sie poczeka, az ktos inny zrobi suba tego 14. odcinka, albo sie przeprosi z konwersja wideo... Choc znajac moje lenistwo to raczej to pierwsze :P 1426581[/snapback] Shinsen-Subs nie zrobilo jeszcze 14 i dzieki Bogu. Narazie poszly 5,6 w wydaniu H.264 i mnie cos trafia. :mur: 14 odcinek jest zrobiony przez DB jak i przez AnY (Elfen Lied 14) na szczescie w jakims normalnym codeku. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 A to super :) Sie sciagnie, obejrzy i oceni :D Dzieki za linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Kurde, ale ja właśnie chciałem EL od shinsen-subs, bo mi tłumaczenie leży. Poza tym karaoke zrobili fajnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Obejrzalem ten 14. odcinek EL... I powiem tylko tyle: dobrze, ze w serialu go nie ma. Jedyne, co bylo w miare ciekawe to wstawka z przeszlosci Lucy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiewas Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 ja sciaglenem wlasnie [DB]_Naruto_Movie_[D367824A] i wszystko gra. 1423840[/snapback] Też ściągnąłem i nawet oglądnąłem :) całkiem fajny :) A oglądał już ktoś Naruto 133 ?:D Powiem tylko, że jedna z najlepszych walk w całym anime :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Ale to Naruto movie to jest to z jakas wioska i duza iloscia sniegu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Obejrzalem raz jeszcze ten rzekomy trailer OVA Elfen Lied (dostepny na stronie anime.fin) i niestety potwierdzily sie moje przypuszczenia: to jest trailer tego 14. odcinka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 @kiewas nom te naruto rzadzi:D miodne poprostu @killua tak to jest wlasnie naruto the movie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dk_shenron Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 <_< Ma ktoś może GTO, bo jeżeli tak możnaby było zrobic małą wymianę :) Pisac na mój adres: dk_shernon@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Byłbym baaardzo wdzięczny, jakby ktoś poratował mnie napisami do GITS: S.A.C. 2nd Gig odcinki od 20 do 26... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil4n Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Jak dla mnie to najlepsze są Ghost In the Shell( ach te mechy :D ) , Akira,chociaż Hellboy też jest dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 @dk_shenron mialem i chcialem sciagac znowu ale ftp mi wcielo z anime:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Jak dla mnie to najlepsze są Ghost In the Shell( ach te mechy :D ) , Akira,chociaż Hellboy też jest dobry. 1437615[/snapback] Hellboy ciekawie tu wyglada w takim towarzystwie ;) Chyba, ze mowa o Hellsingu i cos Ci sie pozajaczkowalo :P A jak lubisz Mechy to marsz ogladac Macross Zero (a potem inne Macrossy przy okazji) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 E? Mechy w gitsie? Od kiedy? ;] Mechy: gundam gundam gundam gundam ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 mam problem dotychcasz uzywam bittornado i od pewnego czasu zaczal zzerac 100% zasobow:/ i nie wiem co jest piec.a tak ladnie chodzil .cry ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 lepiej zapytaj na forum bittornado btw. bittornado ownz rulz rox i co tam jeszcze tylko moze [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 E? Mechy w gitsie? Od kiedy? ;] 1438201[/snapback] Na bardzo upartego... pod koniec pierwszego filmu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 ta maszynka kroczaca to mech? hmm niech wam bedzie :wink: i tachikoma pewnie tez jest mechem? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 A ja zawsze myślałem, że mechy to maszyny sterowane przez człowieka, no cóż. Tak sobie czytam biadolicie o tym h.264, że aż sciągnołem coś robionego w tym kodeku i na athlonie 1,5ghz jakoś nic mi się nie zacinało, choć zużycie procesora 60%. Pozatym to dopiero nowy kodek, zanim encoderzy wycisną wszystko z h.264 i nabiorą doświadczenia, trochę czasu minie, dlatego nie dziwcie się że pierwsze relase są takie, a jak by każdy siedział na divxie to nic by się nie ruszyło w sprawie h.264. Zresztą ta duma encodera, oni zawsze muszą być najlepsi i tykać się wszystkiego co nowe. Co ta jeszcze chciałem napisać… a nowy sezon rozpoczął się pełną gębą, jeszcze tylko na Karasa czekam, w każdym razie z tego co na razie widziałem mogę polecić: Eureka Seven, Honey nad Clone, Futakoi Alternative, Speed Grapher, Trinity Blond, He is My Master( kolejności wymieniania oczywiście nie przypadkowa). Ogólnie sezon ciekawie się zapowiada, choć jak na razie nic oryginalniejszego nie widzę, albo powtarza się sprawdzone schematy, albo miesza się to co dotychczas stworzono. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Ja pierdziele, shinsen porzuciło Elfen Lied DVD rip z powodu interwencji właściciela licencji zdaje sie. Nic tylko baranka strzelić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 No nikt mi nie pomoże? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 ta maszynka kroczaca to mech? hmm niech wam bedzie :wink: i tachikoma pewnie tez jest mechem? :D 1438589[/snapback] Powiedzialem, ze na bardzo upartego ;) Co do SHS i Elfen Lied - ADV (wlasciciel licencji) jest znane z takich "wejsc" :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 No nikt mi nie pomoże? :( 1439413[/snapback] Ciągnąłeś rawy, to teraz masz :P Standalone Complex nie subuje nikt oprócz LMF'a - nie wiem czemu - kind of respect? Ostatnio tylko jak LMF pół roku zwlekał z 19 to jakaś grupa wypuściła 'tymczasowe' trzy kolejne z opisem torrenta 'please keep this torrent alive til LMF release', ale spece mówią, że tłumaczenie było żenujące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Mowisz o tym piracie z Hongkongu? Omijac szerkim lukiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Tylko LMF ;] Szczególnie ślinka mi cieknie po 20 odcinku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Hm, no to zonk :P Trzeba czekać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...