Skocz do zawartości
phranzee

Anime

Rekomendowane odpowiedzi

Byle co! Myslalem ze to bedzie cos co sie dzialo po calej serii EL ale okazuje sie ze jest to wtracenie mniej wiecej do polowy serii.

Nana ma juz odciete konczyny, wszyscy mieszkaja razem, doktorek nadal zyje i szuka Nyu tak samo jak ten zolnierz. Jest pokazane w jaki sposob zlapali Lucy i jakies tam teksty. Ogolnie nuda i tyle. :mur:

Wlasnie po pol godzinnej zabawie z codekami i przeinstalowaniu wszystkiego on nowa udalo mi sie odpalic EL od Shinsen-Subs. To zjada 68% zasobow mojego procka, zawala o 100MB wiecej miejsca niz poprzednie wersje a jakosc jest ta sama wiec nie kapuje dlaczego oni przeszli na ten powalony codec. :mur: :mur: :mur:

Chyba napisze cos dosadnie na stronce S-S bo tak nie moze byc. :?

Edytowane przez Feluke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie po pol godzinnej zabawie z codekami i przeinstalowaniu wszystkiego on nowa udalo mi sie odpalic EL od Shinsen-Subs. To zjada 68% zasobow mojego procka, zawala o 100MB wiecej miejsca niz poprzednie wersje a jakosc jest ta sama

Cóż mogę powiedzieć, na axp 1700+ się tnie :) Ludzie z pentiawami 2ghz też płaczą, że czasem coś im skacze. A do kodowania realtime ponoć 3ghz bywa mało.

Chyba napisze cos dosadnie na stronce S-S bo tak nie moze byc. :?

Napisz, aczkolwiek nie będziesz pierwszy. Ani drugi, ani trzeci, ani... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No coz, albo sie poczeka, az ktos inny zrobi suba tego 14. odcinka, albo sie przeprosi z konwersja wideo...

Choc znajac moje lenistwo to raczej to pierwsze :P

1426581[/snapback]

Shinsen-Subs nie zrobilo jeszcze 14 i dzieki Bogu. Narazie poszly 5,6 w wydaniu H.264 i mnie cos trafia. :mur:

14 odcinek jest zrobiony przez DB jak i przez AnY (Elfen Lied 14) na szczescie w jakims normalnym codeku. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sciaglenem wlasnie [DB]_Naruto_Movie_[D367824A] i wszystko gra.

1423840[/snapback]

Też ściągnąłem i nawet oglądnąłem :) całkiem fajny :)

A oglądał już ktoś Naruto 133 ?:D Powiem tylko, że jedna z najlepszych walk w całym anime :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak  dla mnie  to  najlepsze są Ghost In the Shell( ach te mechy :D ) , Akira,chociaż Hellboy też jest dobry.

1437615[/snapback]

Hellboy ciekawie tu wyglada w takim towarzystwie ;) Chyba, ze mowa o Hellsingu i cos Ci sie pozajaczkowalo :P

A jak lubisz Mechy to marsz ogladac Macross Zero (a potem inne Macrossy przy okazji) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja zawsze myślałem, że mechy to maszyny sterowane przez człowieka, no cóż.

Tak sobie czytam biadolicie o tym h.264, że aż sciągnołem coś robionego w tym kodeku i na athlonie 1,5ghz jakoś nic mi się nie zacinało, choć zużycie procesora 60%. Pozatym to dopiero nowy kodek, zanim encoderzy wycisną wszystko z h.264 i nabiorą doświadczenia, trochę czasu minie, dlatego nie dziwcie się że pierwsze relase są takie, a jak by każdy siedział na divxie to nic by się nie ruszyło w sprawie h.264. Zresztą ta duma encodera, oni zawsze muszą być najlepsi i tykać się wszystkiego co nowe.

Co ta jeszcze chciałem napisać… a nowy sezon rozpoczął się pełną gębą, jeszcze tylko na Karasa czekam, w każdym razie z tego co na razie widziałem mogę polecić: Eureka Seven, Honey nad Clone, Futakoi Alternative, Speed Grapher, Trinity Blond, He is My Master( kolejności wymieniania oczywiście nie przypadkowa). Ogólnie sezon ciekawie się zapowiada, choć jak na razie nic oryginalniejszego nie widzę, albo powtarza się sprawdzone schematy, albo miesza się to co dotychczas stworzono.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta maszynka kroczaca to mech? hmm niech wam bedzie :wink: i tachikoma pewnie tez jest mechem? :D

1438589[/snapback]

Powiedzialem, ze na bardzo upartego ;)

Co do SHS i Elfen Lied - ADV (wlasciciel licencji) jest znane z takich "wejsc" :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nikt mi nie pomoże? :(

1439413[/snapback]

Ciągnąłeś rawy, to teraz masz :P

Standalone Complex nie subuje nikt oprócz LMF'a - nie wiem czemu - kind of respect? Ostatnio tylko jak LMF pół roku zwlekał z 19 to jakaś grupa wypuściła 'tymczasowe' trzy kolejne z opisem torrenta 'please keep this torrent alive til LMF release', ale spece mówią, że tłumaczenie było żenujące.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi