zzizzy Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 (edytowane) I czemu wszystkie posty są tam pisane kursywą? Ba, nawet forum się oberwało. Edytowane 14 Marca 2010 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 (edytowane) A co robić ze spoilerami które teraz nie działają? @DOWN dzięki EDIT A co robić z tym kodem który się tam sam pojawił wokół spoilerów? Wywalać to? Np <div class="spoilbody"> <div class="spoilheader" onMouseDown="javascript:if(this.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].style.display == 'none') this.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].style.display = 'block'; else this.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].style.display = 'none';">[b][u] » 123 próba nowego kodu... Edytowane 1 Kwietnia 2010 przez marco test, sorry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Zamiast [spoiler=xyz] ma być sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Już któryś raz z rzędu wylogowuje mnie przy pisaniu... [#20310] Twój kod bezpieczeństwa, używany do weryfikacji pisanej treści nie pasuje do wzorca. Proszę wróć, odśwież formularz i spróbuj ponownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 (edytowane) Na stos tego kto chce wywalić prof. blu. do dziś nie mogę otrząsnąć się po utracie Darknessa :angry. Professional to na razie jedyna skórka którą używam dłużej niż kilka h Darkness['] Edytowane 16 Marca 2010 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Deflection po kilku tweakach byłby nawet znośny. Choć ja wolę jaśniejsze skórki. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 (...)target="_blank" nie bez powodu został usunięty ze specyfikacji i bardzo dobrze. To moja przeglądarka i ja chce decydować czy coś ma się otworzyć w nowym oknie czy nie a nie twórca jakieś witryny. Po to w każdej przeglądarce jest możliwość otwierania odnośnika w nowej karcie/oknie i po to użytkownik ma możliwość wyboru.Imho głupota, a górnolotne teksty o wolności wyboru to :D . Już od kilku ładnych dni staram się przestawić i ciągle muszę mieć to świeżo w pamięci i nie zawsze uda się kliknąć rolkę :sad: A tak btw co popsułem w tym poście Geforce Gtx 400 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 12 klikając w linka otwiera się (po ludzku) w nowej karcie. Co można zrobić aby nagminnie psuć tak posty? :D pzdr 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) Co z opiniowaniem postów? Wyleci w końcu ten ficzer, czy trzeba do niego przywyknąć? Bo na razie nic dobrego z tej opcji nie wynika ;] dobrze, że można się samemu plusować :mrgreen: Edytowane 22 Marca 2010 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 (...) dobrze, że można się samemu plusować :mrgreen: Faktycznie można :D Niezła bzdura :wink: pzdr 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Grobel zaraz ci ustawię -127 i przestaniesz w końcu narzekać bo będziesz mieć prawdziwy powód by plusować siebie. Co ci przeszkadza ten system? Nadużyć nie zauważyłem, nie ma powodów by cokolwiek wyłączać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) Grobel zaraz ci ustawię -127 i przestaniesz w końcu narzekać bo będziesz mieć prawdziwy powód by plusować siebie. Odpowiedź na poziomie - gratulacje. Co ci przeszkadza ten system? Odwracając kota ogonem: co mi daje ten system? Nadużyć nie zauważyłem, nie ma powodów by cokolwiek wyłączać. Na motoryzacji był post ULLISSES'a, który niestety już skasował. Chodzi oczywiście o kilku asów którzy minusują ludzi za którymi nie przepadają (bez względu na zawartość postu). Powody są, z czym na pewno spora część użyszkodników i moderki się zgodzi. Na razie tylko ty obstajesz przy tym bezużytecznym ficzerze. Edytowane 22 Marca 2010 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 1. Dziękuję. Wiedziałem, że Ci się spodoba. 2. Skoro nic nie daje i zarazem nie przeszkadza to w czym rzecz? 3. Jeden post za który posypały się minusy? Oh... Jestem przeciwnikiem tego typu nowinek ale ta zupełnie nie przeszkadza i nie widzę powodu Twojego niezadowolenia. Buziaczki. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Grobel ma zapewne na myśli post, w którym prosiłem (nie wprost) użytkownika draak o zaprzestanie nagminnego minusowania postów KvM. Jak się jednak dowiedziałem, KvM robił to samo wobec niego, więc bawią się chłopaki między sobą. Obecnie jeden ma -3, drugi +7. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) 3. Jeden post za który posypały się minusy? Oh... Proponuję przeczytać wątek o biernym paleniu :mrgreen: Jestem przeciwnikiem tego typu nowinek ale ta zupełnie nie przeszkadza i nie widzę powodu Twojego niezadowolenia. Nie jestem niezadowolony, tylko zadaję pytanie. Widzę, że już dzieciaki zaczynają zabawy w minusowanie. Nic tylko czekać, aż jakiś obdarowany procentami troll założy sobie kilka kont i zacznie minusować twoje posty (mnie coś takiego spotkało na innym forum). Edytowane 22 Marca 2010 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 I nie przeszkadzałoby mi to. Mam gdzieś czy będę miał +1000 czy -724, nie zależy mi na sympatii innych użytkowników. Ja widziałem zalety ale może rzeczywiście za dużo oczekiwałem od internetowej społeczności. Gdzieś tam nawet pisałem jak widzę funkcjonowanie +-. Róbcie jak chcecie. Mi tam system nie przeszkadza, jeżeli większość jest za jego wywaleniem to proszę bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 A nie jest tak, że X minusów usuwa posta? ktoś już przerazał minusami po stronie :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) Usuwanie postów przy odpowiedniej ilości minusów jest bez sensu, Grobel ;) Już lepiej niech będzie, jak jest - "słaby" post jest ukrywany. Edytowane 22 Marca 2010 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Oczywiście miałem na myśli ukrywanie posta, jak ma to miejsce na innych forach używających systemu karmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 No a nie ma? Nad szukajką w temacie masz taki bajerek. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) Dobra, nie było pytania :zonk: Przegapiłem tą przestawiajkę. Edytowane 22 Marca 2010 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 I nie przeszkadzałoby mi to. Mam gdzieś czy będę miał +1000 czy -724, nie zależy mi na sympatii innych użytkowników. Ja widziałem zalety ale może rzeczywiście za dużo oczekiwałem od internetowej społeczności. Gdzieś tam nawet pisałem jak widzę funkcjonowanie +-. Róbcie jak chcecie. Mi tam system nie przeszkadza, jeżeli większość jest za jego wywaleniem to proszę bardzo. Myśle że to miałoby zalety ale gdyby tylko możnabyło dawać same plusy i sobie samemu nie dałoby sie tego robić. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 @Rafa no i masz plusa odemnie :lol2: Zauważyłem że takie pro-młodzieżowe ficzery spotykają się z krytyką użyszkodników z wiekszym przebiegiem, ktos się chyba starzeje... :wink: W jaki sposób są one ukrywane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 (edytowane) Użyszkodnicy z dużym przebiegiem znają już potencjalne zachowania większości ludzi, którym dasz takie narzędzie. Znam przypadki z innego forum, że po próbie zwrócenia komuś uwagi zostawało się ostrzeliwanym krytyką po każdym napisanym poście. PW z przezwiskami to też był, praktycznie, standard. Głównie przez to, że przewagę na forum miała młodzież 15-18 lat, której bardzo łatwo było nadepnąć na odcisk. Gdyby był tam ficzer pluso-minusowy, to, gdyby komuś zależało, miałby zapewne codzienny harmonogram postów i tematów, w których sadziłby minusy, bo ktoś mu się nie spodobał. Coś jak "kawa o 8, minus w temacie...". Hmm... każdy rozsądny i szanujący się człowiek sam sobie plusa nie da. To tak, jakby uczniak w szkole wystawiał sobie ocenę ze sprawdzianu (co nie jest, oczywiście, niemożliwe). A ta opcja tutaj... myślałem, że nie skorzystam, ale, o dziwo- staje się coraz bardziej przydatna. Jeżeli widzę, że ktoś ma odrobinę zielonego/czerwonego przy poście, to z ciekawości przeczytam, a oprócz tego przejrzę jeszcze całą dyskusję (poddyskusję -o, fajny wyraz :Q), do której post się odnosi. Czasem nawet wrzucę plus, czy minus, nie przez to, że ktoś ma -940, czy +666, ale przez to, że albo się zgadzam, albo nie. W takim kształcie nie mam nic przeciwko. Mogłoby nawet ukrywania nie być. A przynajmniej nie przy takich progach. Posty poniżej 10 z minusem widziałem może dwa razy na forum, z czego raz bodaj niesłusznie, a drugi- tutaj, parę tematów niżej :D Plus 65? Dla mnie kosmos. Edytowane 23 Marca 2010 przez m4r 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Osobiście też jestem za wyrzuceniem tego. Zauważyłem już w kilku topicach, że ludzie minusują tych, którzy zwyczajnie mają inne poglądy od nich, mimo że wyrażają je w normalny sposób. Przy okazji, ostatnio zauważyłem formę reklamy, podkładającą linki do niektórych słów w poście (np. ktoś pisze 'karta graficzna' i zamienia się to w link do sklepu z kartami). Rozumiem, reklama reklamą, ale imo jest to jedna z bardziej denerwujących jej form. To już tak zostanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Zmień skina, to i reklamy znikną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Przy okazji, ostatnio zauważyłem formę reklamy, podkładającą linki do niektórych słów w poście (np. ktoś pisze 'karta graficzna' i zamienia się to w link do sklepu z kartami). Rozumiem, reklama reklamą, ale imo jest to jedna z bardziej denerwujących jej form. To już tak zostanie? Nie będzie. Pisałem o tym już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 panowie strasznie się pogubiłem Czy jest jakaś opcja która wyswietli wszystkie moje tematy i wszystkie moje posty? W profilu jak klikne, to pokazuje kilka ostatnich....i za nic nie umie sie dogrzebać do starszych:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 panowie strasznie się pogubiłem Czy jest jakaś opcja która wyswietli wszystkie moje tematy i wszystkie moje posty? W profilu jak klikne, to pokazuje kilka ostatnich....i za nic nie umie sie dogrzebać do starszych:| W profilu po lewej: Znajdź tematy / posty albo ze skróconego menu profilu dostępnego obok posta (taka ikonka obok nicka) są odpowiednie ikony prowadzące w to samo miejsce. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Reklamy są za bardzo na wierzchu i np. przeszkadzają w zobaczeniu treści wiadomości: Zasłonią wszystko co się pojawi. Używam Opery 10.51. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Czy możecie przywrócić kasowanie własnych postów? Zauważyłem kilka razy że bardzo tego brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...