arthi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Mam taki dziwny login jeszcze z czasow gdy internet byl co najwyzej na uczelniach, a forum bylo na dyskuje.pl... ale chcialbym go zmienic, czy jest taka mozliwosc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 gdzie chcesz zmienic, tutaj czy na dyskusje.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Wejscie w ustawienia własnego konta i wpisanie nowej nazwy w odpowiednim polu jest czynnoscią bardzo skomplikowaną... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Jeśli będą problemy, zgłoś się do mnie: Manial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Weź pod uwagę jeszcze to, że zmiana loginu z panelu użytkownika zmieni twoją nazwę wyświetlaną - logowanie zostaje po staremu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Nie mogę zmienić nazwy ani z poziomu panelu, ani nawet z menu moderacji... więc o czym Wy kurka wodna prawicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 A ja widziałem odpowiednią opcję :P [IMG] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opcja zmiany nazwy wyświetlanej jest ale login zostaje ten sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Nie mogę zmienić nazwy ani z poziomu panelu, ani nawet z menu moderacji... więc o czym Wy kurka wodna prawicie?Moderatorzy nie mogą zmieniać sobie samodzielnie nazwy użytkownika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Aha. To nie fair <foch z przytupem> ;] Uprzedzając ewentualne pytania: nie, nie potrzebuje zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) Mam trochę inne pytanie. Czy można przejąć nazwę wyświetlaną, użytkownika nieaktywnego niecałe 3 lata i z zerowym stanem postów? Edytowane 28 Stycznia 2010 przez carek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 (edytowane) O to już ktoś kiedyś pytał. Nie można, ponieważ konto tego użytkownika istnieje, co innego jakby je usunęli, ale tego to raczej nie robią nawet na prośbę danego użytkownika (było parę takich sytuacji, kiedy jakiś troll wielce obrażony działaniem moderacji żądał usunięcia konta z forum) Edytowane 29 Stycznia 2010 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 (edytowane) Dzieki! Troche mylace ze login zostaje ten sam, ale jak rozumiem do tego juz sie bede musial przyzwyczaic. Edytowane 29 Stycznia 2010 przez arthi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 O to już ktoś kiedyś pytał. Nie można, ponieważ konto tego użytkownika istnieje, co innego jakby je usunęli, ale tego to raczej nie robią nawet na prośbę danego użytkownika (było parę takich sytuacji, kiedy jakiś troll wielce obrażony działaniem moderacji żądał usunięcia konta z forum)Łe tam, jak się ładnie poprosi to może pozwolą hehe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Dobra, kto chce zmianę nazwy na Lisek? :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Orgiusz bardziej politycznie proszę, ta nazwa jest już zajęta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ja chcę na Ogriusz. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Jest mi bardzo po moim trupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...